«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Vakıfbank Kart Şifresi Alma Şifre Yenileme

Vakıfbank Kart Şifresi Alma Şifre Yenileme

vakıfbank-kredi-kartı-şifre-alma

Vakıfbank kredi kartı şifre alma, Vakıfbank Kart şifresi nasıl alınır, Vakıfbank cepten şifre alma, Vakıfbank banka kartı şifre alma, Vakıfbank şifre yenileme, vakıfbank şifre oluşturma, Worldcard şifre alma ve Worldcard şifre yenileme işlemleri hakkında merek edilen bütün hususlar haberimizin içeriğinde yaralıyor.

Vakıfbank Kart Şifresi Nasıl Alınır?

Vakıfbank Kart şifresi alma işleminizi SMS, ATM’ ler, bireysel internet bankacılığı üzerinden nasıl yapılacağını bu yazımızda bulabilirsiniz. Vakıfbank banka kartınızın şifresini seçerken kişisel bilgilerinizin yer almamasına dikkat etmelisiniz. Doğum yılınız, Vakıfbank Banka kartınızın ilk veya son 4 hanesi ve ardı ardına gelen rakamları sıralamanıza dikkat etmelisiniz. Akla ilk gelebilecek şifre belirlemeniz durumunda Vakıfbank banka hesabınızı tehlikeye atarsınız.

Vakıfbank Banka Kartı Şifre Alma SMS

Vakıfbank Bankası müşterilerinin kart şifresi alma işlemi olarak en fazla SMS bankacılığı yolunu tercih etmektedir. Vakıfbank kart şifrenizi ve kredi kartı şifrenizi SMS yolu ile alabilirsiniz. Bankamatik kartınızın olan bankomat şifrenizi de SMS yolu ile alabilirsiniz. Aralarından boşluk bırakarak ‘SIFRE yazıp bir boşluk Vakıfbank Bankası kart numaranızın ilk 6 hanesini’ yazıp 5724’ e kısa mesaj yollamalısınız.

Eğer kredi kartınızın şifresini alacaksa ‘KKSIFRE, Kredi kartınızın son 6 hanesi, anne kızlık soyadını ilk ve son karakteri, kredi kartınızın arka yüzünde bulunan 3 hanesini’ yazmalısınız. Yazdığınız mesajın 5724’ e yollamalısınız. Mesajınızı yolladıktan kısa bir sonra Vakıfbank geçici şifrenizi alabilirsiniz.

Vakıfbank Bankamatik Kart Şifre Oluşturma

Vakıfbank bankamatik kart şifrenizi Vakıfbank ATM’ leri üzerinden oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz 4 haneli bankamatik kart şifreniz ile Vakıfbank bankacılık işlemlerinizi güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Öncelikle size en yakın Vakıfbank ATM’ sine gitmelisiniz. Vakıfbank bankamatik kartınızı ATM’ ye takmalısınız. Ardından açılan sayfada ‘Kartlar’ menüsüne giriş yapmalısınız. Bu menü içerisinden şifrenizi oluşturabilirsiniz. Ayrıca Vakıfbank Bankamatik kartınızın şifresinin çalındığına dair bir şüpheniz varsa bu menü üzerinden Vakıfbank bankamatik kartınızın şifresini değiştirebilirsiniz.

vakıfbank_kredi_kartı_şifre_alma
Vakıfbank Kart Şifresi Nasıl Alınır

Vakıfbank Cepten Şifre Alma Şife Yenileme

Vakıfbank kredi kartınızın şifresini Vakıfbank mobil uygulamasından alabilirsiniz. Vakıfbank bankamatik şifresini diğer yollardan şifre alabilirsiniz. Vakıfbank mobil uygulamasına T.C. kimlik numaranız ve Vakıfbank internet bankacılık şifreniz ile giriş yapabilirsiniz. Bireysel giriş yaptıktan sonra sağ altta bulunan ‘Vakıfbank Tüm İşlemlerim’ menüsünü seçmelisiniz. Vakıfbank kredi kartınızın şifresini değiştireceğiniz için ‘Kredi Kartları’ ve ‘Kredi Ayarları’ menülerine giriş yapmalısınız. Bu menü içerisinden ‘Şifre Belirleme’ seçeneğine gelerek Vakıfbank Kredi kartınızın şifresini değiştirebilirsiniz. Vakıfbank kredi kartınızın şifresini bu adımları takip ederek değiştirebilirsiniz. Vakıfbank mobilden şifre alırken herhangi bir sorun ile karşı karşıya kalırsanız 0 850 222 07 24 numarayı aramalısınız.

Vakıfbank Anında Şifre Alma Şifre Yenileme

Vakıfbank anında şifre ile Vakıfbank banka kartınızın şifresini değiştirebilirsiniz. Vakıfbank anında şifrenizi Vakıfbank bireysel internet bankacılığı ile alabilirsiniz. İnternet üzerinden Vakıfbank resmi internet adresine giriş yapmalısınız. Sağ üst taraftan ‘Bireysel Giriş’ yapmalısınız. Vakıfbank internet bankacılığı şifresine sahip değilseniz bu menü üzerinden ‘Anında Şifre’ seçeneğine tıklamalısınız. Vakıfbank Bankasına kayıtlı güncel cep telefonunuza anında otomatik şifreniz gelecektir. Vakıfbank bireysel internet bankacılığına giriş yaptıktan sonra menüler içerisinden ‘Kartlarım’ seçeneğine giriş yapmalısınız. Bu menüyü seçtikten sonra sırasıyla ‘Kart Ayarlarım, Şifre Ayarları, Şifre Belirleme’ seçeneklerini seçmelisiniz.

vakıfbank internet şube url: https://www.vakifbank.com.tr/internet-bankaciligi.aspx?pageID=355

Vakıfbank İletişim Hattı Şifre Alma Şifre Yenileme

Devlet bankası olarak hizmetler sağlayan Vakıfbank iletişim hattı telefon numarası ile 365 gün 7/24 olarak hizmetler vermektedir. Vakıfbank müşteri hizmetleri iletişim hattı telefon numarasını arayarak bütün banka ve bankacılık işlemleri hakkında bilgiler alabilirsiniz. Söz konusu olan Vakıfbank kredi kartı şifre alma, Vakıfbank Kart şifresi nasıl alınır, Vakıfbank cepten şifre alma, Vakıfbank banka kartı şifre alma, Vakıfbank şifre yenileme, vakıfbank şifre oluşturma, Worldcard şifre alma ve Worldcard şifre yenileme işlemleri hakkında en detaylı bilgileri müşreti temsilcilerinden öğrenebilirsiniz.

vakıfbannk iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/vakifbank-musteri-hizmetleri-0850-222-0-724/.html

NOT: www.finanshaberi.net olarak İlginizi çekeceğini düşündüğümüz haberlerimiz için aşşağıda verilen url’ye tıklayarak giriş yapabilirsiniz. Sitemizde günlük olarak yayımlanan ekonomi haberleri, finans haberleri, faktoring haberleri, faktoring şirket ve faktoring firma haberleri, banka haberleri ile altın / euro/ dolar/ BTC ve kripto para haberlerini bulabilirsiniz.

vakıfbank mobil temassız ödeme: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/vakifbank-kredi-karti-mobil-temassiz-ozelligi-acma/.html

vakıfbank kredi kartı temassız ödeme: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/vakifbank-kredi-karti-temassiz-odeme-acma/.html

vakıfbank kredi kartı bloke kaldırma: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/vakifbank-kredi-karti-bloke-kaldirma/.html

vakıfbank pos destek hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/vakifbank-pos-destek-hatti-telefon-numarasi/.html

vakıfbank kredi notu sorgulama : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/vakifbank-kredi-notu-sorgulama/.html

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *