«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Şekerbank Kredi Kartı Bloke Kaldırma

Şekerbank Kredi Kartı Bloke Kaldırma

Şekerbank-Kredi-Kartı-Başvurusu-Yapma

Şekerbank Kredi Kartı Bloke Nasıl Kaldırılır?

Değerli okuyucularımız bugün sizlerin bilgilerine sunmak amacı ve maksadı ile şekerbank kredi kartı bloke kaldırmak için neler yapmanız gerekiyor diye araştırdık ve siz değerli okuyucularımızın bilgilerine sunmak istedik. Değerli okuyucularımız eğer kredi kartınız çalıntı ,kayıp veya bir yerde unutma gibi sıkıntılardan kaynaklı bankanızı aradıktan sonra bloke edilmiş ise eğer bu blokeyi kaldırmak çok zor bir işlem olmayacaktır. Bu gibi bir durum ile karşılaşmanız durumunda yapmanız gereken tek işlem şekerbank müşteri hizmetleri ile görüşmeniz olacaktır. Bu gibi işlemlerde örnek verecek olur isek şekerbank kredi kartınızı bir yerde unuttunuz ve bankanızı aradınız o zaman şekerbank sizin kredi kartınıza bloke koyacaktır. Bu durumlarda yapılan bloke işlemi güvenlik amaçlı olacaktır. Fakat bloke edilen kredi kartınızı buldunuz ve tekrar bankanızı arayarak kredi kartınızı bulduğunuzu ve kredi kartınızın blokesini kaldırmak istediğiniz takdirde şekerbank kredi kartı blokenizi en geç 24 saat süre zarfı içinde kaldırılacak ve bankanız tarafından sizin tarafınıza telefon araması veya SMS yolu ile kredi kartınızdaki blokenin kaldırıldığı hakkında bilgiler verilecektir.

Borcundan Dolayı Bloke Edilen Kredi Kartı Blokesi Nasıl Kaldırılır?

Değerli okuyucularımız borç ödememe gibi sorunlarda yaşanan kredi kartındaki bloke işleminin kaldırılması için tek bir yol olmaktadır. Bloke edilen kredi kartınızın bütün borcunu ödemekten başka bir alternatif veya bloke kaldırma yolu bulunmamaktadır. Eğer borcunuz tümünü kapatırsanız o zaman kredi kartınızdaki bloke en geç 24 saat süre zarfı içinde kaldırılacak ve bankanız tarafından sizin tarafınıza telefon araması veya SMS yolu ile bilgiler verilecektir. Fakat bazen borcunuzun tamamını ödeseniz bile bankanız güncelleme yapmadığı için bloke kaldırılmamış olabilmektedir. Böyle bir durum ile karşı karşıya gelmeniz halinde ise yapmanız gereken tek işlem şekerbank müşteri hizmetlerini aramanız ve bloke edilen kredi kartınızın bütün borcunu ödediğinizi ve kartınızı kullanmaya devam etmek istediğinizi bildirmeniz olacaktır. Bankanızın müşteri hizmetlerini arayarak durumunuzu bildirdikten hemen 1 saat sonra şekerbank kredi kartı bloke işlemini kaldıracak ve yine size SMS yolu ile bilgi verecektir.

Kredi Kartı Bloke Olunca Kredi Notunu Nasıl Etkiler

Şekerbank tarafından bloke edilen kredi kartınız eğer kayıp, çalıntı ve bir yerde unutma gibi sebeplerden dolayı bloke olmuş ise bankanız güvenlik amaçlı bloke uyguladığı için sizin kredi notunuzda hiç bir düşüş yaşanmayacaktır. Fakat kredi kartınız borç ödememe gibi bir durumdan bloke edilmiş ise eğer o zaman kredi notunuz düşecektir. Ayrıca kredi kartı limitiniz ve kredi kartı nakit avans limitiniz de düşecektir. Bankanız tarafından blokesi kaldırılan kredi kartınızı bundan sonraki dönemlerde nizami ve gününü geçirmeden öderseniz eğer zamanla kredi notunuz yükselmeye başlayacaktır. Ayrıca söz konusu olan kartınızın nakit avans limiti ve kredi kartı limitinizde yeniden yükselecek olup bankamız tarafından sizin tarafınıza kredi kartınızda yapılmak istenen her işlem için bilgi verilecektir. Sizin onayınız olmadan banka kesinlikle her hangi bir işlem yapamayacaktır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *