«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. TEB Bankası Pos Destek Hattı

TEB Bankası Pos Destek Hattı

teb_2

TEB POS DESTEK Hattı Telefon Numarası 0216 635 65 12

TEB POS Destek Hattı ile ilgili bilgileri bugün ki haberimizde bulabilirsiniz. Ayrıca TEB Pos Destek hattı ile nelerden yararlanabileceğinizi de haberimizin içerisinde bulacaksınız. TEB Pos Cihazları ülkemizin en fazla kullanılan pos cihazlarının arasında bulunuyor. Bunun nedeni ise TEB Bankası tarafından verilen hızlı hizmetler ile üye işyerlerine sağladığı avantajlardır. Bir diğer unsur ise TEB Pos Destek Hattı ile anında Pos Cihazı arızalarının giderilmesidir. TEP Pos Cihazlarının üye işyerleri tarafından tercih edilmesinin bir diğer nedeni ise Banka tarafından alınan düşük komisyon oranlarıdır.

TEB pos cihazları üye işyerlerine hızlı destek ve hizmetleri vermek adına 0216 635 65 12 iletişim ve telefon hattını TEP Pos Destek Hattı olarak hizmete sunmuştur. TEB bankası üye iş yerleri TEB Pos Destek Hattı 0216 635 65 12 numaralarını tuşlayarak pos cihazlarında oluşan bütün arızaları ve hataları çözüme kavuşturuyorabiliyor. Ayrıca almış olduğu hızlı destek sayesinde kullanmış olduğu TEB pos cihazı ile alakalı hiçbir sorun yaşamıyor.

TEB Bankası POS İletişim HATTI 0216 635 65 12

TEB POS DESTEK ; Türkiye Ekonomi Bankası tarafından üye işyerlerine hızlı hizmet sağlamak için TEB POS DESTEK Hattı ile hizmetler sağlanmaktadır. TEB Bankası’nın üye işyerleri TEP Pos Destek Hattı’nı günün her saatinde arayarak 7/24 olmak üzere hizmet alabiliyor. Ayrıca TEB Pos Destek Hattı üzerinden haftanın 7 günün destek ve hizmet de alabilirsiniz. TEP Pos Cihazları üye işyerlerine çok fazla avantajlar da sağlıyor. Bu avantajlar hakkında bilgiler almak için haberimizi okumaya devam ediniz.

TEB POS DESTEK ; Teb bankası kredi kartı ile üye iş yerlerinden yapılan alış verişlerinde kredi kartı kullanan müşterilerine çok fazla taksit imkanı sağladığı için bütün teb bankası kredi kartı müşterileri teb bankası pos cihazı kullanan üye iş yerlerinden alış veriş yapmayı tercih ediyor. Bu nedenle iş yerinizde ciro artışı ve yeni müşteri kazanımı sağlıyorsunuz. Ayrıca kullanmış olduğunuz pos rulosunu TEB bankası pos destek hattını 0216 635 65 12 arayarak pos rulolarını alıyor ve hiç bir zaman rulo ücreti ödemiyor. TEB POS DESTEK HATTI telefon ve iletişim 0216 635 65 12 numarasını arayarak istediğiniz POS rulolarınız en geç 24 saat süre zarfı içinde kurye ile iş yerinize teslim ediliyor.

TEB Bankası POS Cihazı Başvurusu Nasıl Yapılır

Bütün ticari işletmeler teb bankası pos cihazına başvuru yapabilmektedir. Sizlerde TEB bankası POS cihazını alarak TEB bankası’nın üye işyeri olabilirsiniz. TEB POS cihazı başvurusu yapmanız için size en yakın Teb Bankası şubesine giderek pos cihazı başvurusu formunu doldurmanız gerekmektedir. Başvurunuz alındıktan en geç 24 saat içerisinde pos cihazınız iş yerinize getirilecek ve banka yetkilisi tarafından kurulacaktır. Teb bankası POS cihazı arızalarında TEB POS DESTEK HATTI numaralarını aramanız yeterli olacaktır. Pos cihazı arızası yaşamanız halinde TEP POS DESTEK hattını arayarak anında pos arızasını giderebilirsiniz.

TEB iletişim numarası : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/teb-musteri-hizmetleri-ve-direk-baglanma/.html

TEB internet bankacılığı : https://www.teb.com.tr/sizin-icin/internet-subesi/

 

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *