«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Kefilsiz Belgesiz Kredi Veren Bankalar

Kefilsiz Belgesiz Kredi Veren Bankalar

gelir-belgesiz-kredi-veren-bankalar

Kefilsiz Belgesiz Kredi Alına Bilir mi? 2019

Değerli okuyucularımız günümüz koşulları bütün halkımızı olumsuz yönde etkilemiş ve yaşanan ekonomik kriz işsizlik sayılarının artmasına ve bir çok vatandaşımızın kredi ihtiyaçlarının da artmasına neden olmuştur. Bugünkü haberimiz de kefilsiz belgesiz kredi veren bankalar hangileridir ve kefilsiz belgesiz nasıl kredi alınır bunun üzerine olacaktır. Bu haberi gündemimize almamızın en büyük sebebi ise söz konusu olan kefilsiz kredi alınır mı haberinin son zamanlarda bütün vatandaşlarımız tarafından merak edilmesi ile internet haber sitelerinde en fazla okunan haber olması ayrıca internet arama motorlarında da en çok aranan haber olmasından kaynaklanmıştır. Değerli okuyucularımız söz konusu olan belgesiz ve kefilsiz kredi veren bankalar hangisi diye bizzat sizlerin bilgilerine sunmak için bütün bankaların yetkili personelleri ile görüşerek siz değerli okuyucularımıza en sağlıklı bilgileri vermek ve en doğru bilgileri sizlere aktarmak için araştırmalarını yaptığımız söz konusu olan kefilsiz ve belgesi kredi veren bankalar konusunu sitemizde yayımlayarak sizlerin bilgilerine sunmak istedik. Şimdi sözü daha fazla uzatmadan hangi bankalardan bu şekilde kredi alına bilir bunları inceleyelim.

Kefilsiz Belgesiz Kredi Veren Bankalar Hangileri Ve Detayları 2019

Değerli okuyucularımız sizler için araştırdığımız bu hususta normal şartlar altında hiç bir banka kefilsiz ve gelir belgesiz kredi vermemektedir. Aslında direk bu şekilde söylersek de doğru olmayacaktır. Aslında bazı bankalardan bu kefilsiz ve gelir belgesiz kredi almak mümkündür ve bunun çok farklı detayları olmaktadır. Sizlerde bu durumda olabilir kredi kullanmak isteye bilir ve kredi ihtiyaçlarınız olabilmektedir. Söz konusu olan hususta en detaylı bilgilere kadar sahip olmak isterseniz lütfen yazımızın bütün detaylarını okuyunuz ve daha sağlıklı bilgi sahibi olunuz. Çünkü bazı haber sitelerinde bu husus çok abartılmış ve yanlış haberler yapılmıştır. Yanlış yapılan heberlerden aldığınız bütün bilgiler hatalı olduğu için sizleri de yanlış yönlendirecek ve eksik bilgiye sahip olmanızı sağlayacaktır. Bankalar söz konusu olan hususta yani kredi verme işleminde ilk olarak kefil istemez. Kefil istemesi için kredi notunuzun çok düşük olması ve kullanmak istediğiniz kredi oranının yüksek olmasına göre kefil isterler.

Hatta bu hususta kullanılacak kredinin yüksekliğine bakılarak ve kredi notuna bakılarak sizlerden bir veye iki kefilde istene bilmektedir. Fakat bankaların ilk istediği kesinlikle gelir belgesidir. Gelir belgeniz var fakat kredi notunuz çok düşük o zaman banka sizden kefilde isteyecektir. Örneğin çok yüksek meblağda kredi kullanmak istediniz gelir belgeniz yok fakat biri kamu görevlisi olmak şartı ile banka sizden iki kefil ister ve krediyi alabilirsiniz. Fakat kefil yok gelir belgesi yok işte o zaman kesinlikle büyük meblağlı kredileri asla banka kullandırmayacaktır. Kefilsiz ve gelir belgesiz kredi kullana bilmeniz için bazı detaylar gerekmektedir. Ayrıca bu detaylar bankalar arasında da değişiklikler göstere bilmektedir. Şimdi hem bu detaylara hem kullanıla bilecek kredi tutarına hemde hangi bankadan ne kadar kredi kullanıla biliyor bunları inceleyelim.

Kefilsiz ve Belgesiz Hangi Bankadan Ne Kadar Kredi Alınır?

Kefilsiz ve belgesiz kredi almak çok kolay olmasa bile bazı detaylar bunun önünü açmaktadır. Önce bunun önünü açan detayı sizlere açıklamak istiyorum. Bundan önceki yıllarda bu işlem yani kefil ve gelir belgesi olmadan kredi kullanmak çok daha zordu. Fakat buse yani 2019 yılında ülke genelinde yaşanan ekonomik kriz kredi faiz oranlarının yükselmesine neden olmuş ve bankaların işlerini düşürmüştür. Bankaların işleri derken kredi kartı verme ve özellikle de kredi satışları düşmüştür. Çünkü kredi faiz oranları inanılmaz derecede yükselmiş ve bütün kredi ihtiyacı duyan vatandaşlarımız bile krediyi en son çare görerek kredi kullanmaz olmuş ve bankaların kredi satışları yüzde 50 azalmıştır. İşte bu nedenlerden dolayı bankalar kredi satışlarına biraz daha esneklik getirmiş ve kefilsiz belgesiz kredi kullanmanın önü açılmıştır.

Bankalar ilk olarak kredi vereceği müşterinin kredi notuna bakmaktadır. Kredi Notu yüksek olan kişiler bu hususta kredi notu düşük olan kişilere karşı çok daha avantajlı olacak ve kredi limitleri de biraz daha yüksek olacaktır. Örnek verecek olur isek yıllardır banka ile çalışmanız vardır ve sürekli banka hesabınızda yüksek miktarda paranız bulunmaktadır ve gelir belgenizde yoktur ve bankanın kredi kartını yıllardır çok düzenli kullanmışsınızdır o zaman işiniz daha kolay olacak ve kefilsiz ve belgesiz bireysel ihtiyaç kredisi, taşıt kredisi ve konut kredisi dahi kullana bilirsiniz. Bu şekilde durumu olanlar için hiçbir sıkıntı bulunmamaktadır.

Fakat kredi notu düşük ve gelir belgesi olmayan vatandaşlarımız nasıl kullanacak ve hangi bankalardan kefilsiz ve belgesiz ne kadar kredi alabilecek bunlara bakalım. Hiç bir kefil ve gelir belgeniz yok ise Kamu bankaları durumunuzu inceler ve alt tarafı 5.000 bin lira üst tarafı 10.000 Bin lira olmak kaydı ile kredi verebilirler. Bu Kamu bankaları Vakıfbank, T.C. Ziraat Bankası, Halkbank ile Yine kamuya ait katılım bankaları olmaktadır. Bu bankalar söylediğimiz üzere kefilsiz ve belgesiz öğrencilere, ev hanımlarına ve bütün vatandaşlarımıza bu şekilde kredi kullandırmaktadır. Öğrencilere verecekleri kredi ise 5.000 Bin liranın üstünde olmayacaktır. Diğer özel bankalara bakar isek hemen hemen bütün şartlar kamu bankaları ile aynı olmakta olur iken biraz daha kredi limitleri artış göstere bilmektedir. Bu oranlar ise en fazla 5 veya 10 bin lira daha fazla olabilmekte olur iken bankanın içerinde tanıdığınız kişiler var ise bu banka kredi yetkilisi veya banka müdürü gibi olmakta iken daha rahat kredi alabilirsiniz.

Bankalar ve Limitler

N kolay kredi alma ihtimaliniz daha kolay olacaktır. Bir başka krediyi ise CEPTETEB den almanız daha kolay olacak ve birde enpara nokta’dan alacağınız kredi daha kolay olabilmektedir. Bu bankalardan 10.000 bin lira ile 30.000 bin lira gibi oranlarda kefilsiz ve belgesiz kredi kullanmanız çok daha rahat ve kolay olacaktır.

Değerli okuyucularımız sizler için araştırmalar yaparak yayımlamış olduğumuz söz konusu olan kefilsiz ve gelir belgesiz kredi veren bankalar hakkında merak etmiş olduğunuz ve aklınıza takılan sorular olabilir. Değerli okuyucularımız biraz öncede yazdığımız üzere bu husus hakkında aklınıza takılan herhangi bir soru var ise kefilsiz ve belgesiz kredi veren bankalar haberimizin en alt bölümünde mevcut bulunan yorum bölümünden bizlere rahatlıkla ulaşa bilir ve aklınıza takılan bütün soruları sorarak sizler için gerekli olan bilgileri en sağlıklı ve en doğru şekilde bütün cevapları alabilirsiniz. Değerli okuyucularımız son olarak sizleri uyarmak için yazdığım yazıda mutlak suretle kredi kullanmadan önce bütün bankaların faiz oranlarını karşılaştırmanız olacaktır. Sitemizde bütün bankaların bireysel kredi faiz oranları, taşıt kredisi faiz oranları ve konut kredisi faiz oranları mevcut olmakta olup siz değerli okuyucularımızın bilgilerine sunulmuştur.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *