«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Akbank Çalışma Saatleri

Akbank Çalışma Saatleri

AKBANK

Akbank Çalışma Saatleri ve Mesai Saatleri

Akbank Çalışma Saatleri ; Bugün sizlerin bilgilerine sunmak amacı ile ülkemizin güzide ve köklü bankalarından birisi olan aynı zamanda yurdumuzun bütün il ve ilçelerinde açmış olduğu banka şubeleri ile hizmetler veren Akbank çalışma saatleri hakkında bilgiler vermek istedik. Sizlerde akbank çalışma saatleri, akbank mesai saatleri, akbank kaçta açılıyor ve akbank kaçta kapanıyor gibi sorular hakkında bilgi almak isterseniz haberimizden faydalanabilirsiniz. Şimdi yazımızı daha fazla uzatmadan ülkemizin en güzide bankalarından birisi olan akbank sabah kaçta açılıyor, akbank akşam kaçta kapanıyor bilgilerini detaylı olarak açıklayalım.

Akbank Kaçta Açılıyor

Akbank Çalışma Saatleri : Yurdumuzun en güzide ve köklü bankalarından birisi olarak hizmet veren akbank 08:30 da açılmaktadır. Değerli okuyucularımız akbank’ta bankacılık işlemlerini şubeden gerçekleştirmek isteyen kişilerin eğer işlemlerini erken saatte yapmak istiyorlarsa eğer akbank sabah 8:30 da açıldığı için erken giderek işlemlerini daha hızlı ve sıra beklemeden yapabilirler.

Akbank 8:30 da açılış yaparak hizmet vermeye devam ediyor ve hizmet süresi öğlen paydos saati olan 12:30 a kadar devam ediyor. 12:30 da öğlen paydosu eden banka yeniden saat 13:30 da mesaiye başlayarak banka müşterilerine yeniden hizmet vermeye devam ediyor. Sizlerde sabah saatlerinde banka şubesinden işlem yapacak olursanız eğer akbank sabah açılış saati ve öğlen paydos saatlerini bilmenizde ve bankanıza buna göre gitmenizde yarar olacaktır. Değerli okuyucularımız şimdi de sizlerin bilgisine sunmak için akbank kaçta kapanıyor diye merak edilen hususu sizlerin bilgilerine sunalım.

Akbank Kaçta Kapanıyor

Akbank Çalışma Saatleri : Akbank kaçta kapanıyor diye merak eden okuyucularımıza bankanın kapanış saatini açıklayalım. Akbank akşam saat 17:30 da kapanıyor ve gün içindeki mesai saatini sonlandırıyor. Kısaca özetleyecek olursak sabah 08:30 da açılan akbank şubeleri akşam 17:30 da kapanış vererek gün sonu paydosu etmektedir. Akbank öğlen arası ise saat 12:30 da başlamakta ve 13:30 da bitmektedir. 13:30 da yeniden mesaiye başlayan AKBANK saat 17:30′ da kapanmaktadır. Akbank çalışma saatleri dışında işlem yapmak isteyen müşteriler bankanın ATM’lerinden işlemlerini gerçekleştire bilirler.

Aynı zamanda yine akbank çalışma saatleri dışında işlem yapmak isteyen müşteriler bankanın resmi web sitesinden ve akbank internet bankacılığı üzerinden işlemlerini gerçekleştire bilmektedirler. Bir başka husus ise yine Akbank çalışma saatleri dışında işlemlerini yapmak isteyen banka müşterileri akbank müşteri hizmetleri telefon numarasını arayarak bütün banka ve bankacılık işlemlerini gerçekleştire bilmektedirler. Akbank hafta sonu tatil günleri olan cumartesi ve pazar günleri kapalı olmaktadır.

Söz konusu olan akbank çalışma saatleri ve akbank açılış ve kapanış saatleri hakkında çok daha deteylı bilgiler almak isterseniz eğer Akbank müşteri hizmetleri telefon numarasını arayarak bilgiler alabilirsiniz. Aynı zaman da Akbank çalışma saatleri ve akbank mesai saatleri hakkında aklınıza takılan hususlar ve bütün banka ve bankacılık işlemleri hakkında bilgiler almak için bizlere de sorularınızı haberimizin en alt kısmında mevcut olan yorum bölümünden sorabilirsiniz…

Akbank İletişim Hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/akbank-musteri-hizmetleri-akbank-direk-baglanma-444-25-25/.html

Akbank Mobil şube : https://www.akbank.com/tr-tr/Akbank-Mobil/sayfalar/akbank-mobile-giris.aspx

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *