«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Finans Katılım Döviz Hesabı Nasıl Açılır

Finans Katılım Döviz Hesabı Nasıl Açılır

türkiye-finans-döviz-hesabı-özellikleri

Türkiye Finans Katılım Döviz Hesabı Açma İşlemleri

Türkiye Finans Euro dolar hesabı açma Avrupa para yatırma programı tarafından desteklenen tam donanımlı ve ücretsiz bir banka hesabı sunar. Ücretsiz bir banka kartı edinin ve bütçenizi tamamen telefonunuzdan yönetirken tasarruf edin, harcama yapın ve para çekin. Döviz hesabı açma, döviz hesabı nasıl açılır, döviz hesabı özellikleri, döviz hesabı avantajları, döviz hesabı için gerekli belgeler ve döviz hesabı yaş sınırı hakkındaki bilgiler haberimizin devamındadır.

Türkiye-finans-döviz-hesabı-nasıl-açılır
Türkiye Finans döviz hesabı nedir, Türkiye Finans döviz hesabı nasıl açılır

Türkiye Finans Döviz Hesabı Nedir?

Yurtdışına çok sık çıkıyor olabilirsiniz. Çıkış amacınız ister seyahat olsun, ister akraba ziyareti isterseniz de iş gezisi. Türk lirası üzerinden gittiğiniz ülkenin yerel para birimine dönüşüm yapmak sizin için hem masraflı olacaktır hem de zaman kaybettirecektir. Yurtdışında kaldığınız süre boyunca kurda yaşanabilecek dalgalanmalar ise zararınızı birkaç katına katlayabilir. Bunlara ek olarak, farklı ülkelerden ödeme alan bir elektronik ticaret uzmanı olabilirsiniz. Ödemeyi farklı bir para biriminde alıp sonrasında liraya çevirerek değerlendirmek çok sayıda dönüşüm işlemi ve bankaya ödeyeceğiniz sayısız ücret anlamına gelmektedir. Her bir senaryoda da uğradığınız zararı tamamen ortadan kaldırmak, hiçbir ücret ödemeden farklı birimlerde ödeme almak, para yatırmak ya da tasarruf etmek için bir Türkiye Finans Euro dolar hesabı açma seçeneğini düşünebilirsiniz.

Tütkiye finans katılım resmi web sitesi url: https://www.turkiyefinans.com.tr/tr-tr/Sayfalar/default.aspx

Türkiye Finans Döviz Hesabı Nasıl Açılır?

Farklı para biriminde bir hesap açmak düşündüğünüzden çok daha az çetrefilli ve uzun sürer. Hesap açabileceğiniz birden fazla kanal vardır. Böylece size en çok hitap eden bir tanesini seçerek Euro hesabı ya da dolar hesabı açma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Türkiye Finans Bankası döviz hesabı açmak isteyen müşterilere farklı 5 yöntem seçeneği sunmaktadır. 0850 222 22 44 numaralı müşteri iletişim merkezini arayarak sesli yanıt sistemi üzerinden ya da müşteri hizmetlerine bağlanarak hesap açma talebinizi iletebilirsiniz. Dilerseniz evinizin konforunda birkaç dakika içinde Euro ya da dolar hesabınıza sahip olmak için internet şube ya da mobil şubeyi kullanabilirsiniz. Henüz Türkiye Finans’ta bir hesabınız bulunmuyorsa, ilk kez kayıt oluşturmak ya da daha detaylı bilgi almak için şubeleri de ziyaret edebilirsiniz. Euro dolar hesabı açma işleminizi ayrıca ATM’lerden de gerçekleştirebileceğinizi bilmelisiniz.

Türkiye finans iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/turkiye-finans-katilim-iletisim-hatti/.html

Türkiye Finans Döviz Hesabı Açmak İçin Gerekli Belgeler

Diğer bankalardan farklı olarak Türkiye Finans, henüz müşterisi olmayan kişilerin de Euro dolar hesabı açma ve müşteri olma işlemleri için resmi web sitesi üzerinden bir form ile işlemleri yürütmektedir. İnternet sitesindeki Müşteri Ol Başvuru Formu doldurularak belirttiğiniz adrese gelecek kurye aracılığıyla cep telefonunuza gönderilecek şifre sayesinde mobil bankacılık ve internet bankacılığı sistemlerini kullanmaya başlayabilirsiniz. Başvurunuz onaylandıktan sonra tüm Türkiye Finans müşterileri ile aynı haklardan, kampanyalardan ve avantajlardan yararlanmaya da başlayabilirsiniz.

Türkiye Finans Döviz Hesabı Özellikleri

ABD ve Euro bölgesinde seyahat etmeyi basitleştirin

ABD ve Euro bölgesindeki herhangi bir ATM’de ücretsiz Euro ve dolar çekebilirsiniz. Yabancı para birimi hesabınıza bağlı banka kartınız aynı zamanda dünyanın herhangi bir yerinde çalışır; döviz ücreti alınmaz.

Ödeme Güvenliği

Finansmanlarınızı gerçek zamanlı olarak yönetebilirsiniz. Lira hesabınızda yapabildiğiniz tüm işlemler dolar hesabı ve Euro hesabı için mobil uygulamadan kontrol edilebilir. Ödeme limitlerini belirleyebilirsiniz, kartınızı kilitleyebilir, blokeyi kaldırabilir, arkadaşlarınıza para gönderebilir ve tüm işlemleriniz için bildirim alabilirsiniz.

ABD ve Euro bölgesi finansmanınızı kolaylaştırın

Döviz kurundan endişelenmenize gerek kalmadan Euro ve dolar olarak ödeme yapabilir ve alabilirsiniz. Türkiye Finans döviz hesabı açma yoluyla kazandığınız haklara bağlı olarak bu para transferleri için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmez.

Tasarruflarınızı Euro ve dolar olarak tutun

Döviz hesabınızı dolar ve Euro cinsinden tasarruf etmek ve Avrupa ve Amerika mevduat sigortasından yararlanmak için kullanabilirsiniz. Dilerseniz paranızı vadeli hesap açma işleminden sonra faiz kazancı elde ederek de değerlendirebilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *