«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Vakıf Katılım Döviz Hesabı Nasıl Açılır

Vakıf Katılım Döviz Hesabı Nasıl Açılır

vakıf-katılım-döviz-hesabı-açma

Vakıf katılım döviz hesabı nedir, Vakıf Katılım döviz hesabı açma, Vakıf katılım döviz hesabı nasıl açılır, Vakıf katılım döviz hesabı avantajları, Vakıf katılım döviz hesabı yaş sınırı, Vakıf katılım döviz hesabı özellikleri, mobil şube ile Vakıf katılım döviz hesabı açma ve internet şube ile vakıf katılım döviz hesabı açma yöntemleri hakkında gerekli bilgiler haberimizin devamında yer alıyor.

Vakıf Katılım Döviz Hesabı Açma

Avrupa ve Amerika ile iş ilişkiniz, turistik gezileriniz ya da akrabalığa bağlı bağlantılarınız olabilir. Yurtdışında finansal taahhütleriniz varsa, şimdi bir Vakıf Katılım Euro hesabı ve dolar hesabı ile ücretsiz olarak dolar ve Euro alabilir, gönderebilir ve birikim yapabilirsiniz. Sadece bir dokunuşla, dilediğiniz döviz cinsinden, kişisel hesabınızdaki lira ve döviz hesabı arasında dönüşüm yapın. Gizli komisyonlar bulunmaz, sinsi ekstra ücretler alınmaz.

vakıf-katılım-döviz-hesabı-nasıl-açılır
Vakıf Katılım döviz hesabı nedir, Vakıf Katılım döviz hesabı nasıl açılır

Vakıf Katılım Döviz Hesabı Nedir?

Neden bir döviz hesabı açmaya ihtiyaç duyabileceğinizi düşünebilirsiniz. Aslında farklı para birimleriyle çok fazla işi olmayan biriyseniz, ancak döviz bazında yatırım yapmak için döviz hesaplarını değerlendirebilirsiniz. Bir de sık sık yurtdışına çıkması gereken, e-ticaret ile uğraşan, yurt dışındaki akrabalarına para göndermesi gereken kişiler bulunmaktadır. Bu kişiler için her işlem başına transfer ücreti ödemek son derece can sıkıcı ve masraflıdır. Vakıf Katılım döviz hesabı sayesinde, aynı para birimleri arasındaki tüm bankacılık işlemlerinizi, günün her anında ücretsiz bir şekilde yapabilirsiniz. İşlemlerini mobil uygulama üzerinden kontrol edebilir ve yönetebilirsiniz.

  • Banka hesaplarında Euro be dolar tutmak isteyen herkes;
  • Euro ve dolar olarak ödeme yapan ya da alan, ancak Türkiye’de yaşayan biri;
  • Euro ve dolar ödemeleri göndermesi ve alması gereken insanlar;
  • Eve, arkadaşlarına ve ailesine para göndermek isteyen Avrupalı ve Amerikalı gurbetçiler;
  • Avrupa’da ve Amerika’da mülkiyeti olan Türk vatandaşları Vakıf Katılım döviz hesabından oldukça fayda sağlayacaklardır.

Vakıf Katılım Döviz Hesabı Nasıl Açılır?

Vakıf Katılım olanaklarından yararlanarak bir Euro hesabı ya da dolar hesabı açmak için size en yakın şubeye gidebilirsiniz. Bankanın müşterilerinden biriyseniz, herhangi bir ATM aracılığıyla da hesap açabileceğinizi bilmelisiniz. Ayrıca 0850 202 1 202 numaralı Vakıf Katılım müşteri hizmetlerine bağlanarak da müşteri danışmanınıza talebinizi iletip saniyeler içerisinde yeni hesabınıza kavuşabilirsiniz. Bunlar dışında, hesap açmak için internet bankacılığı ve mobil bankacılık kanallarını tercih etmeniz de mümkündür. Tek bir para birimi için hesap açabileceğiniz gibi hem de EUR, hem de USD hesabı açmanız kolay ve hızlıdır.

vakıf katılım iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/vakif-katilim-iletisim-hatti-444-44-77/.html

Vakıf Katılım Döviz Hesabı Açmak İçin Gerekli Belgeler

T.C. Nüfus Cüzdanınız ve ikametgah beyan belgeniz ile herhangi bir Vakıf Katılım şubesinden Euro dolar hesabı açma talebinizi müşteri danışmanına iletebilirsiniz. Tüzel bir işletme adına hesap açacaksanız, işletme ve gelir dökümleri ile ilgili farklı belgeler talep edilebilir. Özellikle işletme sahibi ya da ortağı olduğunuzu, sicil belgenizi, vergi levhanızı sunmanız gerekecektir. İnternet, ATM, telefon bankacılığı üzerinden hesap açma işlemleri için herhangi bir belge talep edilmemektedir. Yalnızca, telefonunuza gönderilecek güvenlik / aktivasyon kodunu doğru bir şekilde girip işlemlerinizi tamamlamanız yeterlidir.

Vakıf Katılım Döviz Hesabı Özellikleri

Hesap işletim ücreti yok

Vakıf Katılım Bankası’nda bir Euro dolar hesabı açma, döviz göndermek ve almak ücretsizdir; ayrıca maaş hesaplarına aylık hesap işletim ücreti yoktur.

Sorunsuz

Birden fazla uygulamaya merhaba deyin. Lira ve Euro ile dolar hesaplarınız arasında geçiş yapın ve aralarında para birimini güncel döviz kuru karşılığında dönüştürün. Tüm bu işlemleri yapmak için Vakıfbank Katılım döviz hesabı ile mobil bankacılık uygulamasına giriş yapmanız yeterlidir.

Güvenli

Euro hesabı ve dolar hesabı, kendine özgü IBAN’a sahip tam bir cari hesaptır. Vakıf Katılım’da bir döviz hesabı açma yoluyla farklı para birimindeki birikimlerini kolayca değerlendirebilirsiniz. Dilerseniz hesabınızı vadeli özellik ile açarak faiz oranı üzerinden gelir de elde edebilirsiniz.

Para biriminden daha fazlası

Euro ve dolar ödemeleri gönderip almanın yanı sıra, uygulamanın birçok harika para yönetimi özelliğine de erişebilirsiniz. Vakıf Katılım’da USD ya da EUR bazında hesap açma gerçek zamanlı ödeme bildirimleri alma ve hedefler oluşturma gibi teknolojik özelliklerden yararlanmanıza yardımcı olur.

vakıf katılım resmi web sitesi url : https://www.vakifkatilim.com.tr/tr

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *