«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Aktif Bank Döviz Hesabı Nasıl Açılır

Aktif Bank Döviz Hesabı Nasıl Açılır

aktif-bank-döviz-hesabı-nasıl-açılır

Aktif Bank döviz hesabı nedir, Aktif Bank döviz hesabı açma, Aktif Bank döviz hesabı nasıl açılır, Aktif Bank döviz hesabı avantajları, Aktif Bank döviz hesabı yaş sınırı, Aktif Bank hesabı özellikleri, mobil şube ile Aktif Bank döviz hesabı açma ve internet şube ile Aktif Bank döviz hesabı açma yöntemleri hakkında gerekli bilgiler haberimizin devamında yer alıyor. Bugün ki haberimizi okuyarak sizlerde Aktif bank döviz hesabı açma yöntemleri hususunda bilgiler alabilirsiniz. Dilerseniz bu yöntemler ile Aktif Bank döviz hesabı açarak yatırımlarınızı değerlendirebilirsiniz. Aktif Bank döviz hesabı açma işlemleri alt başlıklar halinde haberimizin içeriğinde bulunur.

Aktif Bank Döviz Hesabı Açma İşlemleri

Bir Euro hesabı ya da dolar hesabı arıyor, ancak hangi bankayı seçeceğinizden emin mi olamıyorsunuz? Üst düzey avantajlar sunan Aktif Bank döviz hesabı ile dilediğiniz gibi birikim yapabilir, para gönderip ödeme alabilir ve tüm bankacılık işlemlerinizi seçtiğiniz para biriminde halledebilirsiniz. Aktif bank döviz hesabınızı iki yönlü açmanız için sizlere hizmetler sağlıyor. Aktif bank tarafından verilen döviz hesabı hizmeti vadeli ve vadesiz olarak gerçekleşiyor. Aktif Bank ile döviz hesabınızı vadesiz olarak açabilirsiniz. Dilerseniz Aktif Bank döviz hesabınızı vadeli olarak açarak mevduat faizi oranları üzerinden yüksek faiz ile kazanç sağlayabilirsiniz.

aktif-bank-döviz-hesabı-nasıl-açılır
Aktif Bank döviz hesabı nedir, Aktif Bank döviz hesabı nasıl açılır

Aktif Bank Döviz Hesabı Nedir?

Avrupa’ya ya da Amerika’ya sık sık seyahat ediyor musunuz? Veya ABD ve Euro bölgesindeki arkadaşlarınıza / akrabalarınıza para aktarıyor musunuz? Herhangi bir soruya verdiğiniz cevabınız evet ise, pratik bankacılık, kolaylık ve en önemlisi zamandan ve paradan tasarruf etmek için bir Aktif Bank Euro dolar hesabı açma seçeneğini değerlendirmelisiniz. Bir yabancı para biriminde hesap açmak, Euro ve dolar cinsinden ödemeleri almanızı, birikim yapmanızı ve paranızı kolaylıkla transfer etmenizi sağlar. İşletmeler için en iyi seçenektir. Aynı anda hem euro hem de dolar hesabı açılabilir. Yabancı para biriminde işlem yapmak, lira ile işlem yapmak kadar kolaydır. Aynı gün içinde işlemleri Euro ve dolar cinsinden gerçekleştirebilirsiniz. Yurtdışına gönderdiğiniz paranın ilgili IBAN’a ulaşması için günlerce, haftalarca beklemenize gerek kalmaz. Aktif Bank döviz hesabınıza bağlı çek yazabilirsiniz.

Aktif Bank Döviz Hesabı Özellikleri

Hayatınızı kolaylaştırmak için hazır:
  • Sadece bir karta bağlı Euro hesabı ve dolar hesabı;
  • Aylık hesap işletim ücreti yok;
  • Üç para birimine de anında erişim;
  • Döviz alımları ve dalgalanan döviz kurları hakkında endişelenmeden, nakit döviz satın alabilir ve çekebilirsiniz.;
  • Yabancı para birimlerinde kartınızdan yapılan nakit para çekme işlemleri için ücret uygulanabilir.
Sık sık seyahat edenler için uygun:
  • Yüzde 3.5’a varan vadeli döviz hesabı faiz oranı;
  • Euro ve dolar para birimi cinsinden hesap açma ve gittiğiniz yerlerde para harcama;
  • Minimum 200 EUR / USD yatırma şartı;
  • 32 -365 gün vade süresi;
  • 32 gün altı için kırık vade avantajı.
Günlük bankacılık işlemleri için iyi:
  • Yabancı para biriminizi hızlı ve rahat bir şekilde yönetme;
  • Maaş hesabı olarak açıldığında hesap işletim ücreti yok;
  • 24 saat müşteri hizmetleri desteği;
  • EUR ve USD arasından istediğinizi ya da her ikisini de seçerek döviz hesabı açma.
Para transferinin en kolay yolu:
  • Ücretsiz uluslararası para transferler; ücretsiz olarak uluslararası para gönderip alma;
  • Paranıza 7/24 dünya çapında erişim;
  • Yalnızca hesap sahiplerinin denetim izni;
  • Paranızı EUR, , USD ve TL cinsinden yönetme.

aktif bank resmi web sitesi adresi url : https://www.aktifbank.com.tr/tr

Aktif Bank Döviz Hesabı Nasıl Açılır?

Aktif Bank’ta bir Euro dolar hesabı açmak için internet şubesini kullanabilir ve işlemlerinizi saniyeler içinde tamamlayabilirsiniz. Aynı zamanda mobil uygulama üzerinden giriş yaparak da seçtiğiniz para biriminde hesap açabilirsiniz. Aktif Bank USD ve EUR bazında döviz hesabı seçenekleri sunmaktadır. Her iki birimde de hesap oluşturabilirsiniz. Sahip olabileceğiniz hesap sayısı ile ilgili herhangi bir kısıt bulunmamaktadır. Ayrıca sorularınızı yöneltmek, daha fazla konuda bilgi almak ve döviz hesabı açma işleminizi gerçekleştirmek için 0850 724 30 50 numaralı müşteri hizmetlerini de arayabilirsiniz. Şubeye giderek bir döviz hesabı açtırmak istediğinizde Aktif Bank hesaplarının herhangi bir PTT şubesinden açılabildiğini bilmenizde yarar vardır.

Aktif Bank Döviz Hesabı Açmak İçin Gerekli Belgeler

Telefon bankacılığı, internet bankacılığı ya da mobil uygulama üzerinden hesap açarken herhangi bir belge talep edilmezken, şubeye giderek hesap açtırmak için kimlik bilgilerinizi doğrulamanız gerekmektedir. T.C. kimlik kartınız ile adres beyanı için verdiğiniz belgenin yanı sıra şube personelinin size vereceği hesap açma formunu da doğru bir şekilde doldurarak imzalamanız gerekmektedir. Ayrıca hesap açılırken banka, kredi kartı talep etmeniz durumunda, kartların elinize ulaşması birkaç iş günü sürebilir.

Aktif Bank İletişim Hattı İle Döviz Hesabı Hakkında Bilgi Edinme

Aktif Bank iletişim hattı ile 365 gün 7/24 hizmetler veriyor. Aktif bank iletişim hattını arayan kişiler bütün bankacılık işlemleri için destek alabilirler. Ayrıca haberimizin konusu olan Aktif Bank döviz hesabı nedir, Aktif Bank döviz hesabı açma, Aktif Bank döviz hesabı nasıl açılır, Aktif Bank döviz hesabı avantajları, Aktif Bank döviz hesabı yaş sınırı, Aktif Bank hesabı özellikleri, mobil şube ile Aktif Bank döviz hesabı açma ve internet şube ile Aktif Bank döviz hesabı açma yöntemleri hakkında da bilgi ve destekler alabilirsiniz.

aktif bank iletişim hattı url : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/aktif-bank-iletisim-hatti-aktif-bank-iletisim-numarasi/.html

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *