«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Yapı Kredi Taşıt Kredisi Kampanyası 2020

Yapı Kredi Taşıt Kredisi Kampanyası 2020

yapıkreditaşıt

YapıKredi Taşıt Kredisi 2020

Yapı kredi bankası taşıt kredisi, yapı kredi taşıt kredisi kampanyası, Yapı Kredi 2. El taşıt kredisi kampanyası 2020, Yapı Kredi Taşıt Kredisi Faiz Oranları, Yapı Kredi Bankası Taşıt Kredisi Hesaplama, Yapı Kredi Taşıt Kredisi Başvurusu ve Başvuru evrakları hakkında bütün bilgiler haberin içerisindedir.

Yapı Kredi 2020 Taşıt Kredisi Kampanyası

Yapı Kredi Bankası özel bankalar arasında yer alan önemli bir bankadır. Sunmuş olduğu kredi kampanyaları ve faiz oranları ile birlikte dikkatleri üzerine çekmektedir. Bu nedenle bu yazımızda da siz değerli okurlarımıza özel olarak Yapı Kredi Bankası 2020 Taşıt Kredisi kampanyası hakkında bilgilendirme yapacağız. Bu sayede taşıt kredisi çekmek isteyen fakat hangi bankadan kredi başvurusunda bulunacağı hakkında kararsız kalan kişilerin yazımızdan faydalanması ve kendilerine avantajlı gelen bankaya yönelmesi gerekmektedir. Araç almak günümüz şartları için ne yazık ki birikim yaparak pek mümkün olmamaktadır. Bu nedenle taşıt kredisi başvurusunda bulunmak ülke genelinde her araç sahibinin yapması gereken bir işlemdir.

Yapı Kredi Taşıt Kredisi Faiz Oranları 2020

Herkesin sahip olmak istediği hayalinde var olan bir araç vardır. Bu araca sahip olabilmek için Yapı Kredi Bankası taşıt kredisi çekebilmek mümkündür. Yapı Kredi taşıt kredisi 0 km araçlar ile 2. El araçları kapsamaktadır. Bu sayede Yapı Kredi Bankasından çekilecek olan kredinin değeri 120.000 TL den az ise, 60 ay vadelendirme, 120.000 TL den fazla ise maksimum 48 ay vadelendirme imkanı bulunmaktadır. Yapı Kredi Bankası taşıt kredisi faiz oranları % 1,09 ile %1, 14 arasında değişmektedir. Bu değişiklik maksimum 48 ay vade ile maksimum 60 ay vade arasındaki duruma göre farklılık göstermektedir.

Yapı Kredi Bankası Taşıt Kredisi Hesaplama 2020

Yapı Kredi Bankası Taşıt Kredisi Hesaplama 2020  yılına özel yapılacak ise, 120.000 TL araç değeri üzerinden gerçekleşmektedir. 120.000 TL den aşağıda olan araç değerleri için Yapı Kredi taşı kredisi, mevcut araç değerinin %70 ini karşılamaktadır. 120.000 TL den yukarıda olan kişiler için maksimum 48 ay vade ile mevcut araç değerinin %50 oranını karşılamaktadır.

Yapı Kredi Taşıt Kredisi Başvurusu 2020

Yapı Kredi Bankası Taşıt Kredisi Başvurusu 2020 işlemleri Yapı Kredi şubelerinden yapılmaktadır. Yeterli kredi notu olan kişiler hayalinde var olan araca sahip olabilmek amacı ile Yapı Kredi Bankası şubesine giderek, başvuru formunu doldurdukları zaman 1 – 3 iş günü arasında kredi başvuru işlemleri değerlendirmeye alınmaktadır.

Başvurular olumlu olarak sonuçlandığı zaman, kredi talebinde bulunan Yapı Kredi Bankası müşterisine özel olarak birtakım belgeler istenebilmektedir. Nüfus cüzdanı fotokopisi, kişilerin mevcut gelir belgeleri, başvuru sahibinin son 2 ayını kapsayan maaş bordrosu, serbest meslek sahibi olan kişiler için vergi levhası fotokopisi, emekli olan kişiler için emekli maaş cüzdanı fotokopisi, varsa kira geliri ve tapu belgesi ya da araç ruhsatı, ikametgah belgesi, gerekli belgeler olarak istenmektedir. İkametgah belgesi yerine, kişinin kendi adına su, doğal gaz veya elektrik faturası var ise son üç aya ait herhangi bir fatura örneğini de verebilir. Ayrıca alınacak olan araç 0 km. bir araç ise proforma faturası, 2. El araç ise ruhsat fotokopisi istenmektedir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *