«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Şekerbank Sim Kart Blokesi Kaldırma

Şekerbank Sim Kart Blokesi Kaldırma

şekerbank-havale-eft

Şekerbank Sim Kart Blokesi Kaldırma İşlemleri

Değerli okuyucularımız bugünkü haberimizde sizlerin bilgilerine sumak için şekerbank sim kart blokesi nasıl kaldırılır ve şekerbank sim kart blokesi kaldırma işlemleri ve yöntemleri hakkında bilgiler vermek için sitemiz finanshaberi.net üzerinden şekerbank sim kart blokesi kaldırma haberimizi hazırlayarak yayımlamak istedik. Değerli okuyucularımız sim değişikliği yani GSM operatör değişikliği yapıldığı takdirde banka yeni sime bloke uygular ve bu blokeyi güvenlik amacı ile uygulamaktadır. Sizlerinde mobil bankacılık ve internet bankacılığı işlemlerinizi yapabilmeniz için mutlak suretle sim kart blokesini kaldırmanız gerekmektedir. Aksi takdirde mobil bankacılık ve internet bankacılığına kesinlikle giriş yapamazsınız. Değerli okuyucularımız sizlerde şekerbank sim kart blokesi kaldırma ve şekerbank sim kart blokesi nasıl kaldırılır ve yöntemleri nelerdir gibi soruları merak ediyorsanız ve söz konusu olan şekerbank sim kart blokesi kaldırma işlemleri hakkında çok daha sağlıklı ve çok daha detaylı bilgiler almak istiyorsanız eğer sizlerin bilgilerine sunmak amacı ile yayımlamış olduğumuz haberimiz olan şekerbank sim kart blokesi kaldırma haberimizin bütün detaylarını okuyarak sizler için gerekli olan bütün bilgileri bulabilirsiniz. Değerli okuyucularımız şimdi yazımızı daha fazla uzatmadan haberimizin bütün detaylarını açıklayalım.

Şekerbank Sim Kart Blokesi Nasıl Kaldırılır?

Değeri okuyucularımız şekerbank sim kart blokesi kaldırma işleminin üç yöntemi bulunmaktadır. Bu yöntemlerden ilki biraz zamanınızı alabilir fakat rahatlıkla yapabilirsiniz. Birinci yöntem ile sim kart blokesini kaldırmak isterseniz eğer bunun için size en yakın olan şekerbank şubesine gitmeniz ve banka personeline sim kart blokesini kaldırmak istediğinizi bildirmeniz yeterli olacaktır. Banka personelinin yanında yapacağınız işlemde mobil telefonunuza tek kullanımlık şifre gelecektir. Telefonunuza gelen tek kullanımlık şifre ile mobil bankacılık veya internet bankacılığına giriş yapmanız dahilinde şekerbank sim kart blokesi kaldırma işleminizi tamamlamış olacaksınız.

Şekerbank ATM’den sim kart blokesi kaldırma işlemi ise ikinci yöntem olmakla beraber sizleri daha az zamanını alacak bir işlem olmaktadır. Değerli okuyucularımız dilediğiniz şekerbank ATM’sine kartınızı takın ve sonra gelen ekrandan diğer işlemleri tuşlayın sonra ise gelen ekrandan şifre ve şifre işlemlerini tuşlayın ve daha sonra karşınıza gelen ekranda şifre ve sim işlemlerini seçin ve daha sonra işlemleriniz tamamlayınız. Bu işlemde de yine mobil telefonunuza tek kullanımlık şifre gelecektir. Gelen tek kullanımlık şifre ile mobil bankacılık veya internet bankacılığına giriş yapınız ve sim kart blokesini otomatik olarak kaldırmış olacaksınız.

Şekerbank Müşteri hizmetlerinden sim kart blokesi kaldırma yöntemi ve işlemi bu hususta yapacağınız en kolay en hızlı ve en pratik işlem olmaktadır. Değerli okuyucularımız ister evinizden ister iş yerinizden ve bulunduğunuz her ortamdan şekerbank müşteri hizmetlerini arayarak müşteri temsilcisine GSM operatörünüzü değiştirdiğinizi ve mobil bankacılığa ve internet bankacılığına giriş yapamadığınızı belirtmeniz yeterli olacaktır. Müşteri temsilcisi tarafından yine sizin mobil telefonunuza tek kullanımlık şifre gelecektir. Telefonunuza gelen tek kullanımlık şifre ile mobil bankacılığa veya internet bankacılığına giriş yaparak şekerbank sim kart blokesi kaldırma işleminizi tamamlamış olursunuz ve bundan sonra dilediğiniz gibi mobil bankacılığa ve internet bankacılığına sıkıntısız şekilde girerek bütün banak ve bankacılık işlemlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz.

Değerli okuyucularımız söz konusu olan husus hakkında aklınıza takılan sorularınız olursa eğer haberimizin en alt kısmında bulunan yorum bölümünden bizlere ulaşarak aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Ayrıca Şekerbank sim kart blokesi kaldırma hususunda isterseniz şekerbank müşteri hizmetleri telefon numarasını ve çağrı merkezi numarasını arayarak müşteri temsilcilerinden çok daha sağlıklı ve çok daha detaylı bilgiler alabilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *