«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Burgan Bank Sim Kart Blokesi Kaldırma

Burgan Bank Sim Kart Blokesi Kaldırma

burgan_bank_calisma

Burgan Bank Sim kart Blokesi Kaldırma İşlemleri

Değerli okuyucularımız son zamanlarda GSM operatörlerinin yaptıkları kampanyalar ve rekabet nedeni ile bir çok vatandaşımız GSM operatörü değişikliği yapmış ve bu nedenlerden dolayı sim kart blokesi ile karşılaşmışlardır. Sizlerinde bildiği üzere sim kart blokesi kaldırılmadan asla mobil bankacılık ve internet bankacılığına giriş yapılamamakta ve bu sistem bankalar tarafından güvenlik amaçlı uygulanan bloke sistemi olarak karşımıza çıkmaktadır.

Değerli okuyucularımız son zamanlarda internet arama motorlarında en çok aranan haber ve internet haber sitelerinde de en çok okunan haber olarak karşımıza çıkan bu hususta yani burgan bank sim kart blokesi kaldırma, burgan bank sim kart blokesi kaldırma işlemleri, burgan bank sim kart blokesi nasıl kaldırılır ve ATM’den burgan bank sim kart blokesi kaldırma işlemleri nasıl yapılır diye merak edilen konuları bizlerde finanshaberi.net olarak sitemizde yayımlamak ve sizlerin bilgilerine sunmak istedik. Değerli okuyucularımız sizlerde söz konsu olan burgan bank sim kart blokesi kaldırma işlemleri ve yöntemleri hususunda çok daha sağlıklı ve çok daha detaylı bilgiler almak isterseniz eğer sizlerin bilgilerine sunmak maksadı ve amacı ile yayımlamış olduğumuz ve haberimizin başlığında da belirtmiş olduğumuz burgan bank sim kart blokesi kaldırma haberimizin bütün detaylarını okuyarak sizler için erekli olan bütün bilgilere ulaşabilirsiniz. Şimdi yazımızı daha fazla uzatmadan haberimizin bütün detaylarını açıklayarak sizlerin bilgilerine sunalım.

Burgan Bank Sim Kart Blokesi Nasıl Kaldırılır?

Burgan bank sim kart blokesi kaldırma işlemini yapmak ve gerçekleştirmek isterseniz eğer bu işlemi yapmanın üç seçeneği olmaktadır. Birinci seçenekte biraz sıra bekleseniz bile rahatlıkla yapacağınız bir işlem olan size en yakın burgan bank şubesine gitmek ve sıranız gelince banka personeline sim kart blokesi kaldırmak istediğiniz bildirmeniz olacaktır.

İkinci yöntem ise Burgan bank ATM’lerinden sim kart blokesi kaldırma işlemi olacaktır. Kartınızı ATM’ye takın ve diğer işlemleri tuşlayın sonra ise gelen ekrandan şifre ve şifre işlemlerini tuşlayın. Bundan sora gelecek ekranda şifre ve sim güvenlik işlemlerini bulabilir buradan işlemleriniz yapabilirsiniz. Bu işlemleri yaptığınız taktirde Burgan Bank ATM’den sim kart blokesi kaldırma işleminizi gerçekleştirmiş olursunuz.

Üçüncü yöntem ise en hızlı en kolay yapılan ve en pratik olarak yapacağınız işlem olmaktadır. Burgan bank müşteri hizmetleri telefon numarasını arayarak bankanın müşteri temsilcisine yaşadığınız sıkıntıyı bildirmeniz gerekmektedir. Değerli okuyucularımız müşteri temsilcisi tarafından sizin mobil telefonunuza tek kullanımlık şifre gelecektir. Telefonunuza gelen tek kullanımlık şifre ile mobil bankacılığa veya internet bankacılığına giriş yapmanız halinde burgan bank sim kart blokesi kaldırma işleminizi tamamlamış olacak ve bundan sonra dilediğiniz gibi mobil bankacılığa ve internet bankacılığına giriş yapabileceksiniz.

Değerli okuyucularımız söz konusu olan burgan bank sim kart blokesi kaldırma haberimiz hakkında aklınıza takılan sorular, cevabını alamadığınız sorular ile merak etmiş olduğunuz hususlar olursa eğer bunun için burgan bank müşteri hizmetleri ve çağrı merkezi numaralarını arayarak müşteri temsilcilerinden burgan bank sim kart blokesi kaldırma hususunda çok daha sağlıklı ve çok daha detaylı bilgiler alabilirsiniz. Ayrıca söz konusu olan hususta haberimizin en alt kısmındaki yorum bölümünden bizlere de konu hakkında ve bütün banka ve bankacılık işlemleri hakkındaki sorularınızı da sorabilirsiniz…

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *