«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Fibabanka Sim Kart Blokesi Kaldırma

Fibabanka Sim Kart Blokesi Kaldırma

fibabanka-sim

Fibabanka Sim Kart Blokesi Nasıl Kaldırılır

Değerli okuyucularımız bugün sizlerin bilgilerine sunmak amacı ve maksadı ile fibabanka sim kart blokesi nasıl kaldırılır, fibabanka sim kart blokesi kaldırma işlemleri ve ATM den Fibababanka sim kart blokesi kaldırma işlemlerinin nasıl yapıldığı hakkında bilgiler vermek için söz konusu olan haberimizi gündemimize alarak sitemiz finanshaberi.net üzerinden siz değerli okuyucularımız bilgilerine sunmak istedik. Değerli okuyucularımız sizlerde fibabanka sim kart blokesi kaldırma ve fibabanka sim kart blokesi ATM’den kaldırma işlemlerinin nasıl yapıldığını merak ediyorsanız eğer sizlerin bilgilerine sunmak için yayımlamış olduğumuz haberimiz olan fibabanka sim kart blokesi kaldırma başlıklı haberimizi sonuna kadar okuyarak sizler için gerekli olan bütün bilgileri bulacak ve konu ile aklınıza takılan sorularda cevaplarını bulacaktır. Şimdi yazımızı daha fazla uzatmadan fibabanka sim kart blokesi kaldırma başlıklı haberimizin bütün detaylarını açıklayalım.

Fibabanka Sim Kart Blokesi Nasıl Kaldırılır?

Değerli okuyucularımız bir çok vatandaşımız hat değişikliği yaptığı zaman veya GSM operatörü değişikliği yaptığı zaman bu sorunlarla karşılaşmaktadır. Sim kart bloke olması bankaların uygulamış olduğu bir güvenlik sistemi olmaktadır. Sizlerde hat taşıma veya GSM operatör değişikliği yaptıysanız eğer aşağıdaki yöntemler ile sim kart blokesini kaldıra bilirsiniz. Değerli okuyucularımız Sim kart blokesini kaldırma işlemlerinin üç ayrı yöntemi bulunmaktadır.

Fibabanka banka şubesine giderek gsm operatörünüzü değiştirdiğinizi ve bu nedenden dolayı sim kartınızı bloke olduğunu ve fibabbanka sim kart blokesinin kaldırılmasını talep etmeniz halinde banka personeli tarafından size tek kullanımlık şifre gelecektir. Gelen tek kullanımlık şifre ile mobil banakcılık veya internet bankacılığına giriş yapmanız dahilinde sim kartı blokesi kaldırılmış olacaktır.

Fibabanka ATM’den sim kart blokesi kaldırma işlemi yapmak isterseniz eğer bu işlem sizler için daha kolay ve zahmetsiz olacak ve bankadaki gibi sıra beklemeden zaman kaybetmeden işleminizi yapabileceksiniz. Bu işlemi yapmak isteyen kişilerin kartlarını ATM’ye taktıktan sonra ekrandaki diğer işlemler seçeneğini tuşlamalı bir sonraki gelen ekranda ise şifre ve şifre işlemlerini tuşlamalı ve daha sonra gelen ekrandan sim kart işlemlerine giriş yapmalı ve blokeyi kaldırması gerekmektedir. Bu işlemleri yaptıktan sonra telefonunuza gelen tek kullanımlık şifre ile mıbl bankacılık veya internet bankacılığına giriş yapmanız halinde Fibabanka sim kart blokesi kaldırma işlemini tamamlamış olacaksınız.

Fibabanka sim kart blokesi kaldırma işlemi için üçüncü yöntem en kolay ve en hızlı yöntem olmaktadır. Bu işlem için fibabanka müşteri hizmetleri telefon numarasını arayarak müşteri temsilcisine durumu anlatmanız yani sim kart blokesini kaldırmak istediğinizi iletmeniz yeteli olacak ve mobil telefonunuza tek kullanımlık şifre gelecektir. Mobil telefonunuza gelen tek kullanımlık şifre ile mobil bankacılığa veya internet bankacılığına giriş yaparak sim kart blokesi kaldırma işleminizi tamamlamış olacaksınız…

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *