«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Yapı Kredi 70 Bin TL İhtiyaç Kredisi Hesaplama

Yapı Kredi 70 Bin TL İhtiyaç Kredisi Hesaplama

yapı_kredi_ihtiyaç_kredisi_nasıl_hesaplanır

Yapı Kredi 70 Bin TL İhtiyaç Kredisi Hesaplama

Yapı Kredi 70 Bin TL İhtiyaç Kredisi Hesaplama ; İhtiyaç kredisi hesaplama işlemleri hakkında gerekli bilgileri almak için haberimizden faydalanabilirsiniz. Son zamanlarda Banka’lar tarafından düzenlenen kredi kampanyaları dikkat çekmektedir. Yapı kredi Bankası’da ihtiyaç kredisi kampanyası düzenleyen Banka’lardan birisi olmaktadır. www.finanshaberi.net olarak Banka kredileri hususunda günlük yayımladığımız haberlerden sizlerde faydalanabilirsiniz. Haberlerimizi okuyarak Banka’lar tarafınca düzenlenen ihtiyaç kredisi kampanyaları ile kredi kartı kampanyaları hakkında da gerekli bilgileri öğrenebilirsiniz. Bugün ki yazımızda Yapı kredi 70 Bin TL ihtiyaç kredisi hesaplama işlemleri ile kredinin detayları hakkında bilgiler vermek istedik. Sizlerde yazımızı okuyarak Yapı Kredi Bankası ihtiyaç kredisi hesaplama işlemleri hakkında detaylı bilgileri öğrenebilirsiniz.

Yapı Kredi 70 Bin TL İhtiyaç Kredisi Şartları

Yapı Kredi Bankası 70 bin TL ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyenlerin kredi şartlarını sağlaması gerekiyor. Banka tarafından istenilen şartlar şu şekildedir. Sigortalı olarak iş hayatını devam ettiriyor olmak ve bu hususta resmi gelir belgesini Banka’ya bildirmek. Yıl itibari ile 18 yaşını doldurmuş olmak. Kredi almasına engel bir durumu olmamak gibi şartlardır. Gerekli şartları oluşturan her birey Yapı Kredi Bankası İhtiyaç Kredisi Kampanyasına katılım sağlayabilir ve kredi başvurusunda bulunabilir. İhtiyaç kredisi şartları hakkında detaylı bilgilere url’ye https://www.yapikredi.com.tr/kredi/ihtiyac-kredisi/ tıklayarak erişim sağlayabilirsiniz.

Yapı Kredi İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır

Yapı Kredi İhtiyaç Kredisi başvurusu Bankanın bütün dijital kanalları üzerinden kolaylıkla yapılır. Dilerseniz internet şube üzerinden ya da Mobil Şube üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu işlemlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Dijatal kanallar üzerinden başvuruda bulunmak isterseniz günün her saatinde ihtiyaç kredisi başvurunuzu yapabilirsiniz. Yapı kredi 70 Bin TL ihtiyaç kredisi başvurusu işlemi Bankanın bütün şubelerinden de anında yapılıyor. Size en yakın Banka şubesine giderek hızlı ve güvenli bir şekilde ihtiyaç kredisi başvurunuzu yapabilirsiniz. Bankanın şubesinden kredi başvurusu yapmak isterseniz mutlaka çalışma saatlerinde gitmeniz gerekir. Yapı kredi çalışma saatleri hakkında bilgi almak isterseniz url’ye https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/yapi-kredi-calisma-saatleri-2/.html tıklayarak detaylı bilgileri öğrenebilirsiniz.

70 Bin TL İhtiyaç Kredisi Hesaplama

BBDK tarafından alınan karar neticesinde söz konusu kredi için en fazla 24 ay vade ile kredi kullanabilirsiniz. Söz konusu karar doğrultusunda 50.000 Bin TL üzeri ile 100.000 Bin TL’ye kadar olan ihtiyaç kredileri en fazla 24 ay vade ile sınırlandırılmıştır. Sizlerde 70 Bin TL ihtiyaç kredisi kullanmak isterseniz 3 ay ile 24 ay arasında olan bütün vade seçenekleri ile kredinizi kullanabilirsiniz.

yapı-kredi-ihtiyaç-kredisi
Yapı Kredi 70 Bin TL İhtiyaç Kredisi Hesaplama

70 Bin TL İhtiyaç Kredisi Hesaplama Örnekleri

3 ay vade ile 70 Bin TL İhtiyaç Kredisi

Toplam Maliyet : 75.302 TL

Faiz oranı : % 2,79

Aylık taksit ödemesi : 24.979 TL

6 ay vade ile 70 Bin TL İhtiyaç Kredisi

Toplam Maliyet : 79.152 TL

Faiz oranı : % 2,79

Aylık taksit ödemesi : 13.131 TL

10 ay vade ile 70 Bin TL İhtiyaç Kredisi

Toplam Maliyet : 84.480 TL

Faiz oranı : % 2,79

Aylık taksit ödemesi : 8.412 TL

12 ay vade ile 70 Bin TL İhtiyaç Kredisi

Toplam Maliyet : 87.227 TL

Faiz oranı : % 2,79

Aylık taksit ödemesi : 7.239 TL

14 ay vade ile 70 Bin TL İhtiyaç Kredisi

Toplam Maliyet : 90.028 TL

Faiz oranı : % 2,79

Aylık taksit ödemesi : 6.405 TL

19 ay vade ile 70 Bin TL İhtiyaç Kredisi

Toplam Maliyet : 97.270 TL

Faiz oranı : % 2,79

Aylık taksit ödemesi : 5.100 TL

24 ay vade ile 70 Bin TL İhtiyaç Kredisi

Toplam Maliyet : 104.845 TL

Faiz oranı : % 2,79

Aylık taksit ödemesi : 4.353 TL

Aşşağıda verilen url’ye tıklayarak Yapı Kredi 50 Bin TL ihtiyaç kredisi hakkında detaylı bilgileri öğrenebilirsiniz.

Yapı Kredi 50 Bin TL ihtiyaç Kredisi Hesaplama : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/yapi-kredi-50-bin-tl-ihtiyac-kredisi-hesaplama/.html

Yapı Kredi 50 Bin TL ihtiyaç Kredisi Hesaplama : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/yapi-kredi-60-bin-tl-ihtiyac-kredisi-hesaplama/.html

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.