«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Türkiye Finans Taşıt Finansmanı 2020

Türkiye Finans Taşıt Finansmanı 2020

TFKTAŞIT

Türkiye Finans Taşıt Finansmanı Kampanyası 2020

Türkiye Finans bankası ile birlikte Türkiye Finans Katılım bankası da taşıt kredisi çekmek isteyen kişilere yardımcı olmaktadır. Özellikle faiz işlemleri ile çalışma yapmadan sadece kar oranı ile kredi çekebilmek artık Türkiye Finans Katılım Bankası ile mümkün olmaktadır. Düşük kar oranları ile birlikte Türkiye Finans Katılım Bankası müşterisine kazanç sağlayacak bir 2020 taşıt kredisi kampanyası sizleri beklemektedir. Bu yazımızda bankanın kar oranları hakkında bilgi olabileceğiniz gibi aynı zamanda diğer katılım bankaları ile kendi banka kar oranlarınızı da kıyaslayarak, taşıt kredisi kapsamında en doğru kararı verebilirsiniz.

Türkiye Finans Katılım Taşıt Kredisi Faiz Oranları 2020

Türkiye Finans Katılım Bankası, katılım bankaları içerisinde sıfır araba ya da ikinci el araba satın almak isteyen kişilere özel olarak taşıt finansmanı sağlamaktadır. Bunun için de Türkiye Finans Katılım Bankası’ na özel ödeme seçeneklerini belirleyerek kısa süre içerisinde araç sahibi olabilmek mümkündür.

Oldukça uygun şekilde sunulan kar oranları ile birlikte 0 km araç alımlarında ya da ikinci el araç alımlarında fark etmeksizin 120.000 TL ye kadar olan miktar için maksimum 60 ay taksitlendirme, 120.000 TL üzeri araç alımlarında ise maksimum 48 ay taksitlendirme imkanı bulunmaktadır. Türkiye Finans Katılım Bankası taşıt finansmanı maliyet tablosu içerisinde değerlendirecek olduğumuz zaman kar oranı %0,87 ile %0,90 arasında vade farkına ve çekilen finansman miktarına bağlı bulunularak değişen oranlar hakimdir.

Türkiye Finans Katılım Taşıt Kredisi Hesaplama 2020

Türkiye Finans Katılım Taşıt Kredisi Hesaplama 2020 yılı için değerlendirmeler söz konusu olduğu zaman Türkiye Finans Katılım Bankası içerisinde bulunan hesaplama araçları kullanılabilir. Hesaplama oranları kişilerin çekmiş olduğu finansman sağlayıcıları olarak hem vade farkı hem de finansman oranına bağlı, çekilen tutarın geri ödemesi şeklinde değişiklik göstermektedir.

Türkiye Finans Katılım Taşıt Kredisi Başvurusu 2020

Türkiye Finans Katılım Bankası taşıt kredisi başvurusu 2020 için sizler de en yakın Türkiye Finans Katılım Bankası’ na gidebilirsiniz. Bankada taşıt kredisi çekmek istediğinizi belirterek kendi adınıza bir taşıt finansmanı oluşturmanız mümkündür. Başvuru işlemleri için TC kimliği ve kişilerin direkt başvurusu ilk etapta yeterlidir. Kişinin kredi risk raporunun değerlendirilmesinin neticesinde, Türkiye Finans Katılım Taşıt Finansmanı oluşturulmasına uygun bulunduğu zaman ek belgeler ile birlikte kişiye bu finansman sağlanmaktadır. Kişinin varsa ek gelir belgesi göstermesi istenir. Gerekli görülmesi halinde kefil istenir ve kefilden de gerekli belgelerin sunulması istenir. Kişinin maaş bilgisi ile birlikte alacağı aracın sıfır kilometre araç olması halinde proforma faturası, ikinci el bir araç olması halinde de ruhsat fotokopisi talep edilmektedir. Gerekli görülmesi halinde kişinin ikametgah belgesi ya da bunun yerine geçecek, kendi adına düzenlenmiş; adres bilgisi görünen elektrik, su ve doğalgaz faturalarından herhangi birini sunması istemektedir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *