«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Ziraat Katılım İnternet Bankacılığı Şifre Alma

Ziraat Katılım İnternet Bankacılığı Şifre Alma

ziraat katılım şifre

Ziraat Katılım İnternet Bankacılığı Şifre Alma Nasıl Yapılır?

Ziraat Katılım İnternet Bankacılığı Şifre Alma Nasıl Yapılır? sorusu Ziraat Katılım kullanıcılarının internet üzerinde arattığı en sık sorulardan bir tanesidir. Oldukça kolay ve hiçbir şekilde karmaşık olmayan şifre alma işlemleri ile sizler de yardımsız şifre alımları gerçekleştirebilirsiniz. Her zaman Ziraat Katılım bankasının kolay avantajlarından ve fırsatlarından yararlanmak için sizler de Ziraat Katılım İnternet Bankacılığı Şifre Alma Nasıl Yapılır? konulu yazımıza göz atabilirsiniz. Bu sayede şifrenizi oluşturarak gerek görmeniz durumunda yenileme işlemleri konulu yazımızdan da yararlanabilirsiniz.

Ziraat Katılım İnternet Şubesi Şifre Alma

Ziraat Katılım Bankası İnternet şubesi oldukça kullanışlıdır. Bu sayede şubeye veya ATM ye gitmeden, ekstra işlem ücretleri ödemeden işlerinizi internet bankacılığı yoluyla halledebilirsiniz. İnternet şubesi hem bireysel şube hem de kurumsal şube açısından 7/24 ziyarete açıktır. Bu süre zarfında dilediğiniz zaman diliminde internet bankacılığını kullanarak işlem yapabilirsiniz. Ziraat Katılım internet Bankacılığı şubesinden yararlanmak için sizler de Ziraat katılım hesabı açtırmalısınız. Bunun için şubeye giderek hesap açma işlemlerini yapabilirsiniz. İster vadeli ister vadesiz olarak kullanım seçeneğinize göre bireysel ve kurumsal olarak Ziraat Katılım Bankası hesabı açtırabilmeniz mümkündür. Bunun ardından da ilk kez Ziraat Katılım İnternet Şubesi Şifre Alma işlemi gerçekleştirecek olan kişilerin şubede Müşteri iletişim merkezini araması gerekmektedir. Bunun için Ziraat Katılım Bankası şubelerinde yer alan telefonları kullanabilirsiniz. Buradan yapacağınız 0850 220 50 00 Ziraat Katılım Müşteri iletişim merkezi görüşmeleri gereğince tarafınıza internet bankacılığı şifreleri verilecektir. Hem ATM kart, kredi kartı şifrelerinizi hem de internet / mobil bankacılık şifrelerinizi buradan alabilirsiniz. Bunun ardından da Ziraat Katılım Bankası İnternet Şubesi bölümünden yararlanabilirsiniz.

Ziraat Katılım İnternet Bankacılığı Şifre Yenileme

Ziraat Katılım Bankasının web sitesine giriş yaparak sağ üst kısımda bulunan “ İnternet Şubesi” bölümünden yararlanmanız mümkündür. Burada bireysel ve kurumsal olarak iki bölüm bulunmaktadır. Hesabınızı açma durumunuza göre ister bireysel isterseniz de kurumsal alandan giriş yaptığınızda yeni açılacak sayfada Ziraat Katılım İnternet Bankacılığı Şifre Yenileme işlemleri için, şifremi unuttum /bloke ettim butonunu tıklamanız gerekmektedir. Buradan sizleri kart bilgilerinizin bulunduğu sayfaya yönlendirilecektir.  Banka kartı numarası ve kart şifresi ile sizden kart bilgileriniz istenir. Doğru girmeniz durumunda da yeni şifre oluşturmanız için yeni sayfaya yönlendirilirsiniz. Yeni şifrenizi belirledikten sonra artık Ziraat Katılım Bankası internet şubesi hesaplarınızı bu şifre ile açabilirsiniz. Aynı şifre mobil bankacılık için de geçerli olmaktadır. Ziraat Katılım Bankası ile şifre alımı yapmak, şifre yenileme işlemleri yapmak ve internet şubesini kullanarak zamandan tasarruf edilebilmektedir.

Ziraat Katılım Mobil Bankacılık Ücretleri

Ziraat Katılım Mobil Bankacılık uygulama üzerinden telefon ya da tabletlere indirilmesi halinde kullanılmaktadır. Bu bankacılık hizmeti anlayışına göre de yapılan işlemler oldukça kolay ve pratiktir. Ziraat Katılım Mobil Bankacılık Ücretleri kısmı incelenecek olursa indirilen uygulama tamamen ücretsizdir. Uygulamayı kullanım da ücretsiz olmaktadır. Bunun dışında uygulama içerisinde mobil bankacılık yolu ile yapılan bütün işlemler şubeden yapılan işlemlere göre daha düşük ücretli olmaktadır. Özellikle EFT yapımları ve fatura ödeme işlemleri şube ve ATM aracılığıyla yapılan işlemlere göre daha düşüktür. Bunun nedeni de internet bankacılığı ve mobil bankacılıkta hizmet bedelinin olmamasıdır. Banka havalesi gibi para transfer işlemleri ve yatırım işlemlerinde de para kesintisi yapılmamaktadır. Bu sayede Ziraat Katılım Mobil Bankacılık tıpkı Ziraat Katılım İnternet şubesi gibi daha kolay ve kullanışlı olmaktadır. Bu avantajlar sayesinde Ziraat Katılım müşterileri mobil bankacılık kullanımını başarı ile tamamlamaktadır. Gün içerisinde istenilen saatte giriş yapılarak finansal para durumları, para yatırımları ya da kredi, kredi kartı gibi ödeme işlemlerinizi halledebileceğiniz ücretsiz bir uygulama alanını kapsamaktadır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *