«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Ziraat Katılım Sim Kart Blokesi Kaldırma

Ziraat Katılım Sim Kart Blokesi Kaldırma

ZZZZZZZZZ

Ziraat Katılım Bankası Sim Kart Blokesi Kaldırma İşlemleri

Değerli okuyucularımız bugünkü haberimizde sizlere Ziraat katılım bankası sim kart blokesi nasıl kaldırılır, Ziraat katılım bankası ATM’den sim kart blokesi nasıl kaldırılır ve ziraat katılım sim kart blokesi kaldırma yöntemleri ve işlemleri nasıl yapılır gibi sorulan sorular hakkında bilgiler vermek isteyerek bu haberimize sitemizde yer açmak istedik. Son zamanlarda bir çok vatandaşımız bu sıkıntılar ile karşılaşmaktadır. Değerli okuyucularımız sizlerde ziraat katılım bankası sim kart blokesi kaldırma işlemleri ve yöntemleri hakkında çok daha sağlıklı ve çok daha detaylı bilgiler almak isterseniz eğer sizlerin bilgilerine sunmak amacı ve maksadı ile hazırlamış olduğumuz söz konusu olan ziraat katılım bankası sim kart blokesi kaldırma başlıklı haberimizi sonuna kadar bütün detayları ile okuyarak konu hakkında çok daha iyi bilgiler alabilirsiniz. Değerli okuyucularımız şimdi yazımızı daha fazla uzatmadan söz konusu olan ziraat katılım bankası sim kart blokesi kaldırma başlıklı haberimizin bütün detaylarını açıklayalım.

Ziraat Katılım Bankası Sim Kart Blokesi Nasıl Kaldırılır?

Değerli okuyucularımız sim kart blokesi kaldırmadan önce sim kart neden bloke edilir bunu açıklayalım ve daha sonra sim kart blokesi kaldırma yöntemlerini açıklayalım. 4.5 G Teknolojisi hayatımıza girdikten sonra bu sıkıntılarla karşılaştık. Ayrıca bu ve bunun gibi sıkıntılar yapılan GSM operatörü değişikliğinde de karşımıza çıkmakta ve internet bankacılığına ve mobil bankacılığına girişimiz engellenmektedir. Değerli okuyucularımız 4.5 G ye geçince hepinizin malumu sim kartlarımız değişmek zorunda kaldı. Eski sim kartlarımız banka sistemine tanımlı olduğu için sıkıntısız işlem yapabiliyorduk. Fakat 4.5 G ye geçtikten sonra sim kartlarımızı değiştirdik. Değişen sim kartları banka sistemine tanımlı olmadığı için bankalar sim kartlarına bloke işlemi uygularlar. İşte bu sıkıntıları bu nedenlerden dolayı yaşıyoruz ve mobil ve internet bankacılığına giriş yapamıyoruz. Fakat bu blokeyi kaldırmakta bir o kadar kolay olmaktadır. Şimdi ziraat katılım sim kart blokesi nasıl kaldırılır ve yöntemleri nedir bunları açıklayalım.

1-Ziraat katılım bakası şubesinden sim kart blokesi kaldırma

2-Ziraat katılım ATM’sinden sim kart blokesi kaldırma

3-Ziraat katılım müşteri hizmetlerinden sim kart blokesi kaldırma

Değerli okuyucularımız yukarıda belirtmiş olduğumuz metotları ev yöntemleri kullanarak sim kart blokesini kaldıra bilirsiniz. Size en yakın olan ziraat katılım şubesine giderek banka personeline 4.5 G ye geçtiğinizi ve sim kart blokesinin kaldırılmasını istemeniz yeterli olacaktır. Bu arada personel işlemlerinizi yaparken mobil telefonunuza tek kullanımlık şifre gelecektir. Mobil telefonunuza gelen tek kullanımlık şifre ile internet bankacılığına veya mobil bankacılığa giriş yapmanız halinde sim kart blokesi kaldırma işleminizi yapmış olacaksınız.

Diğer bir işleminizi ise ziraat katılım ATM’sine kartınızı takınız ve sonra ekrandaki menüden diğer işlemleri tuşlayın ve daha sonra len ekranda ise şifre ve şifre işlemlerini tuşlayın. Daha sonra gelecek ekranda ise şifre ve sim işlemlerine giriş yapın ve 4.5 G değişikliğinden kaynaklanan sim blokesini kaldırın.

Değerli okuyucularımız bu işlemlerin en kolay yolu en hızlı ve en pratik yöntemi ziraat katılım müşteri hizmetleri üzerinden yapacağınız işlem olmaktadır. Ziraat katılım müşteri hizmetlerini arayın ve bankanın müşteri temsilcisine sim kart blokesi ile karşılaştığınızı ve blokenin kaldırılmasını söyleyin. Müşteri temsilcisi işleminizi yaparken sizin telefonunuza tek kullanımlık şifre gelecektir. Mobil telefonunuza gelen tek kullanımlık şifre ile mobil bankacılığa veya internet bankacılığına giriş yapmanız halinde ziraat katılım sim kart blokesi kaldırma işleminizi tamamlamış olacak ve dilediğiniz zaman internet bankacılığına ve mobil bankacılığa giriş yaparak işlemlerinizi sıkıntısız şekilde yapabileceksiniz…

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *