«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. PTT Bank Sim Kart Blokesi Kaldırma

PTT Bank Sim Kart Blokesi Kaldırma

PTTTTTTTT

PTT Bank Sim Kart Blokesi Kaldırma İşlemleri

Değerli okuyucularımız bugünkü haberimizde sizlerin bilgilerine PTT Bank sim kart bloke kaldırma işlemleri nasıl yapılır PTT Bank sim kart blokesi ATM’den nasıl kaldırılır gibi hususları açıklamak ve söz konusu olan hususlar hakkında bilgiler vermek adına yazımızın başlığında belirtmiş olduğumuz gibi PTT bank sim kart blokesi kaldırma haberimizi sizlerin bilgilerine sunmak istiyoruz. Değerli okuyucularımız sizlerde PTT bank sim kart blokesi kaldırma hususunda çok daha sağlıklı ve çok daha detaylı bilgiler almak isterseniz eğer sizlerin bilgilerine sunmak amacı ile hazırlayarak sitemiz finanshaberi.net üzerinden yayımlamış olduğumuz PTT bank sim kart blokesi kaldırma haberimizi sonuna kadar okuyarak aradığınız ve merak etmiş olduğunuz hususlarda en doğru bilgileri alabilirsiniz. Değerli okuyucularımız şimdi yazımızı daha fazla uzatmadan söz konusu olan haberimizin bütün detaylarını açıklayalım.

PTT Bank Sim Kart Blokesi Nasıl Kaldırılır?

Değerli okuyucularımız sim kart blokesi kaldırma yöntemlerini açıklamadan önce sim kart neden bloke edilir bu hususu açıklamamız gerekmektedir. Değerli okuyucularımız 3G den sonra daha hızlı bir teknolojiye geçilmesi yani 4.5 G teknolojisine geçilmesi ile sim kartlar değiştiği için ve banka sistemine tanımlı aynı zamanda da 4.5 G sisteminede uyumlu olmadığı için sim kartlar bloke edilmektedir. Aynı zamanda bu sıkıntı artık GSM operatörü değişikliğinde de yaşanmaktadır. Bu sıkıntıların yaşanmasından dolayı internet bankacılığına ve mobil bankacılığa giriş yapılamamaktadır. Değerli okuyucularımız şimdi ise bloke olan sim kart nasıl kaldırılır bu hususları açıklayalım.

Değerli okuyucularımız ilk yöntem PTT bank şubesine giderek yapacağınız işlem olmaktadır. PTT bank personeline sim değişikliği yaptığınızı ve sim kartınızı bloke olduğunu bildirmeniz ve sim kartı blokesinin kaldırılmasını belirtmeniz yeterli olacaktır.

İkinci yöntem ise PTT ATM’lerinden sim kart blokesi kaldırma işlemi olmaktadır. Bu işlemi banka şubesinden daha hızlı ve pratik olarak yapabilirsiniz. PTT Bank ATM’sine kartınızı takın ve ilk gelen ekrandan diğer işlemler menüsüne giriş yapın. Bir sonraki ekranda ise şifre ve diğer işlemler menüsüne giriş yapınız. Dha sonra ise şifre ve sim işlemleri menüsüne giriş yapın ve PTT bank sim kart blokesi kaldırma işlemini tamamlayınız.

Değerli okuyucularımız son işlem ise sizin için en kolay ve en hızlı en pratik olan yöntem olmaktadır. PPT Bank müşteri hizmetleri telefon numarasını arayarak müşteri temsilcisinden sim kart değişikliği yaptığınızı ve sim kart blokesinin kaldırılmasını talep etmeniz yeterli olacaktır. Değerli okuyucularımız müşteri temsilcisi tarafından sizin telefonunuza gelen tek kullanımlık şifre ile internet bankacılığına veya mobil bankacılığa giriş yapmanız halinde PTT Bank sim kart blokesi kaldırma işleminiz tamamlanmış olacaktır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *