«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. EMEKLİ MAAŞINI PTT BANK’ A TAŞIMA 2020

EMEKLİ MAAŞINI PTT BANK’ A TAŞIMA 2020

PTT emekli

Emekli Maaşını PTT Banka Taşıma 2020

Emekli Maaşını PTT Bank’ a Taşıma 2020 konusunda sizler de emekli maaşlarınızı PTT Bank’ a geçirerek buradaki avantajlardan yararlanabilirsiniz. Bildiğiniz üzere PTT Bank bir devlet bankasındır. PTT’ nin sunmuş olduğu genel anlamda birçok avantaj konumu bulunur. Posta, telefon, telgraf, kargo sistemleri ve en son olarak da bankacılık adına atmış olduğu adım ile ülke kalkınmasını sağlayan önemli kurumlardan bir tanesidir. Ayrıca birçok öğrenciye ve emekliye de sağlamış olduğu destek paketleri ile birlikte, askerin yanında yer alması, öğrencinin aynında yer alması ve emeklinin gelirine uygun ürünlerden yararlanması adına birçok çalışmaları bulunmaktadır. Maaşınızı bu kapsamda değerlendirerek en doğru bir şekilde emekli maaşını PTT Bank’ a taşımak için sizler de PTT Bank’ ın 2020 yılında almış olduğu emekli maaşı taşıma kararlarına göz atabilirsiniz. Bu yazımızdan faydalanarak en kısa sürede emekli maaşınızı taşımanın adımlarını öğrenebilir ve avantajlarına dahil olabilirsiniz.

PTT Bank Emekli Promosyonları 2020

Emekli maaşını PTT Bank’ a taşımak isteyen müşterilerin SGK ile PTT Bank anlaşmasından yararlanma fırsatları bulunmaktadır. Bu fırsatlar ile maaşı 1000 TL ye kadar olan emeklilerin 300 TL prpmosyon; maaşı 1000 – 1999 TL arasında olan emeklilerin 375 TL promosyon; maaşı 2000 TL ve üzerinde bulunan emeklilerin ise 450 TL emekli promosyonu alması imkanı bulunmaktadır. bu promosyon maaşı PTT Bank’ a taşıdıktan sonraki ilk ay içerisinde emekli maaşı hesabına yansıtılmaktadır. Emekli maaşını PTT Bank’ tan çekemeyen ve evden alan müşterilere özel olarak promosyonları da evden teslim alabilme imkanı bulunmaktadır. Bunun için sağlık durumunun PTT Bank şubelerine gelemeyecek koşullarda olduğunu SGK tarafından verilen ve tam teşekküllü bir devlet hastanesinden alınan sağlık raporu ile kanıtlamak mümkündür.

Emekli Maaşımı PTT Bank’ a Nasıl Taşırım? 2020

PTT Bank emekli maaşını birkaç özel banka gibi eve teslim etmektedir. Bunun nedeni ise, bankaya kadar gelecek durumu olmayan emeklilerin kolaylıkla maaşlarını elden alabilmeleridir. Evden çıkmakta zorlanma ya da evden çıkmaya bir engelin teşkil olması nedeni ile PTT Bank emeklilerine bu şekilde kolaylıklar sağlamıştır.
Emekli maaşı başka bankaya taşıma işlemi için istediğiniz bankaya müracaatta bulunabilirsiniz. Bunun için öncelikli olarak da ikamet edilen yerde SGK İl Müdürlüğüne maaşı PTT Bank’ a taşımak için dilekçe vermeniz gerekir. Bu işlemi yapmak istemiyorsanız direkt olarak PTT Bank’ a giderek de maaşınızı taşımak istediğinizi söylemeniz yeterli olacaktır. 3 yıl PTT Bank ile çalışma taahhütnamesi imzaladıktan sonra TC kimlik numaranız ile kolay bir şekilde banka değişikliği yapmanız gerçekleşecektir.  2020 yılında emekliler maaşlarını PTT Bank’ tan alarak hem emekli maaşı taşıma promosyonundan hem de bankaların sunmuş olduğu ek promosyon ödemeleri ya da emeklilere özel kampanyalarından yararlanabilmektedir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *