«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. QNB Finansbank Çalışma Saatleri

QNB Finansbank Çalışma Saatleri

finansbank-islem-ucretleri

QNB Finansbank Çalışma ve Mesai Saatleri

QNB Finansbank Çalışma Saatleri ;  Ülkemizi bütün il ve ilçelerinde açmış olduğu banka şubeleri ile hizmet veren ve çok sayıda müşteri potansiyeli olan QNB Finansbank çalışma saatleri ile QNB Finansbank mesai saatleri hakkında detaylı bilgiler için haberimizden faydalanabilirsiniz. Bilindiği gibi bütün il ve ilçelerde Finansbank’ın şubeleri vardır. Şubelerin açılış kapanış saatleri ise Banka müşterilerini yakından ilgilendirmektedir. Sizlerde haberimizi okuyarak QNB Finansbank çalışma saatleri hakkında detaylı bilgileri bu yazımızdan öğrenebilirsiniz.

QNB Finansbank Kaçta Açılıyor?

Bütün il ve ilçelerde şubesi bulunan bankanın bütün il ve ilçelerde açılış saati aynı olmaktadır. QNB finansbank sabah saat 09:00 da açılıyor ve müşterilerine hizmetler vermeye başlıyor. Sabah 09:00 da açılış yapan banka öğlen saat 12:30’a kadar çalışmaya ve hizmet vermeye devam ediyor ve yine aynı saat olan 12:30 da öğlen paydosuna giriyor. Öğlen paydos saatleri ise 12:30 ile saat 13:30 arası olmaktadır. Sizlerde bu bankada işlemleriniz var ise eğer öğlen arasına denk gelmişseniz eğer yinede banka ve bankacılık işlemlerinizi nöbetçi personeller ile yapabiliyorsunuz.

QNB Finansbank Kaçta Kapanıyor?

QNB finasbank akşam saat 17:00 kapanıyor. Öğlen paydosu dönüşünden sonra müşterilerine hizmet vererek çalışmaya devam eden banka akşam saat 17:00 da mesaisini bitirerek kapanıyor. Fakat banka personelleri gün içinde yapılan işlemleri ve hesaplarını kontrol ettikleri için personellerin bankadan çıkış saatleri 17:30 olmaktadır. Ayrıca hesaplarda hata veye yanlışlık oldu ise hesaplar düzelene kadar hesabındaki hatayı düzeltene kadar bankadan çıkış yapmıyorlar. Bu detay banka personellerini daha çok ilgilendiren detay olmaktadır.

Hafta sonlarında yani resmi tatil olan cumartesi ve pazar günleri QNB finansbank açılmamakta ve kapalı olmaktadır. Ayrıca bütün resmi tatil günlerinde de banka kapalı olmaktadır. Fakat bazı günlerde özellikle bayram önlerinde banka müşterilerinin de bankacılık işlemlerinin aksamaması için cumartesi ve pazar gününe bile denk gelse banka yarım gün veya tam gün açık olmaktadır ve bu banka için istisna olan bir gün olmaktadır.

QNB finansbank çalışma saatleri dışında banka ve bankacılık işlemlerini yapmak isteyen kişiler bankanı resmi web sitesi üzerinden ve varsa internet bankacılığı üzerinden bütün banka ve bankacılık işlemlerini yapabiliyorlar. Aynı zamanda banka ve bankacılık işlemlerini yine bankanın çalışma saatleri dışında olsa bile QNB finansbank ATM’ lerinden gerçekleştire bilmektedirler.

QNB finansbank çalışma saatleri dışında işlem yapmak isteyen kişiler QNB finansbank müşteri hizmetleri telefon ve iletişim numaralarını arayarak fatura ödeme, otomatik ödeme talimatı verme vadesiz hesap açma, vadeli mevduat hesabı açma, altın ve döviz hesabı açma, yatırım fonu hesabı açma, kredi kartı ödeme, kredi kartı limit yükseltme, kredi kartı bakiye sorgulama gibi daha saymadığımız bir çok banka ve bankacılık işlemlerini müşteri temsilcisi yardımı ile yapabilirler.

 

 

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *