«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. ICBC Bank Çalışma Saatleri

ICBC Bank Çalışma Saatleri

icbc-bankasi

ICBC Bank Çalışma Saatleri 2023

ICBC Bank çalışma saatleri 2023 hakkında bilgiler almak için haberimizden faydalanabilirsiniz. Ayrıca bankanın resmi tatil günleri ile hafta sonları açık mı kapalımı bilgilerinide öğrenebilirsiniz. Haberimizi okuyan okurlarımız ICBC Bank kaçta açılıyor ve ICBC Bank saat kaçta kapanıyor bilgilerinide haberimizin içeriğinde bulabilirler. Sizlerde ICBC Bank çalışma saatleri hakkında detaylı bilgiler almak isterseniz yazımızdan faydalanabilirsiniz.

ICBC Kaçta Açılıyor 2023 ICBC Kaçta Kapanıyor 2023

ICBC Bank çalışma saatleri; ICBC bank sabah saat 09:00 da açılıyor ve mesaiye başlayarak müşterilerine hizmet veriyor. 09:00 açılarak mesaiye başlayan banka saat 12:30 a kadar müşterilerine hizmet veriyor . ICBC Bank 12:30 da öğlen paydosuna girmektedir.. Öğlen paydos saati tam bir saat olan banka 12:30 ile 13:30 arasında öğlen arasına girdiği için kapalı olmaktadır. Daha sonra ise 13:30 da yeniden açılarak mesaiye ve çalışmaya başlayan banka yeniden müşterilerine hizmet vermeye başlıyor. 17:30 da mesaiye son veren banka yine aynı saatte kapanıyor ve gün içi çalışma mesaisini tamamlamış oluyor. Cumartesi ve pazar günleri de kapalı olan banka bütün resmi tatil günlerinde de kapalı olmaktadır.

ICBC Bank çalışma saatleri 2023 dışında bile olsa müşterilerine bir çok banka ve bankacılık işlemlerini yapma imkanı ve olanağını ATM’leri ve Dijital Bankacılık kanalları ile sağlıyor. ICBC bank çalışma saatleri dışında bankanın ATM’lerinden bir çok banka ve bankacılık işlemlerinizi yapabilirsiniz. Bu işlemlere örnek verecek olursak eğer fatura ödeme, otomatik ödeme talimatı verme, kredi kartı bakiye sorgulama, kredi kartı limit yükseltme, kredi kartı başvurusunda bulunma, kredi kartı kapatma, kredi kartı şifre güncelleme ve hesap açma hesap kapama gibi bir çok bank ve bankacılık işlemlerinizi yapmanıza imkan ve olanaklar sağlamaktadır. Ayrıca ICBC bank çalışma saatleri dışında bankanın resmi web sitesi üzerinden de yukarıdaki belirtmiş olduğumuz bütün banka ve bankacılık işlemlerinizi yapabiliyorsunuz.

ICBC Bank Çalışma Saatleri Dışında Bankacılık İşlemleri Nasıl Yapılır

ICBC Bank çalışma saatleri 2023 ; İnternet bankacılığı üzerinden bütün banka ve bankacılık işlemlerinizi yapabiliyorsunuz. Ayrıca ICBC bank çalışma saatleri dışında bankanın müşteri hizmetleri ve çağrı merkezlerinde de bankaya dair bir çok işlem yapabilirsiniz. Bu işlemlere örnek verecek olursak eğer ihtiyaç kredisi başvurusu, banka hesabı açma ve kapama, vadeli ve vadesiz mevduat hesabı açma kapama ve işlemler yapma, altın hesabı açma kapama gibi işlemleri yapabilirsiniz. Yine ICBC bank çalışma saatleri dışında döviz hesabı açma kapama ve işlemler yapma, yatırım fonu hesabı açma taşıt kredisi, konut kredisi ve bütün krediler hakkında bilgiler alma, kredi kartı açma, kapama, limit yükselme, bakiye sorgulama,EFT, Havale gibi bir çok banka ve bankacılık işlemlerini ICBC bank çalışma saatleri dışında bile olsa yapabilirsiniz.

ICBC İlet,işim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/icbc-bankasi-iletisim-hatti-444-00-50/.html

ICBC Pos Destek : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/icbc-pos-destek-hatti-telefon-numarasi/.html

 

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *