«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. HSBC Bank Çalışma Saatleri

HSBC Bank Çalışma Saatleri

hsbc bank mesai saatleri

HSBC Bank Çalışma Saatleri 2023

HSBC Bank Çalışma Saatleri 2023 ; HSBC bank çalışma saatlerinde güncelleme yapılmıştır. Covid 19′ nedeni ile son üç yılda açılış kapanış saatleri sürekli olarak değişmişti. Covid 19 pandemisinden dolayı banka esnek çalışma ile uzaktan çalışma metotlarını uygulamış ve banka müşterilerinin bankacılık işlemlerini aksatmamıştır. HSBC Bank müşterileri tarafından merak konusu olan HSBC Bank çalışma saatleri, HSBC bank açılış kapanış saatleri ve HSBC Bank mesai saatleri bilgileri haberimizin devamında bulunmaktadır.

HSBC Bank Saat Kaçta Açılıyor 2023

HSBC Bank Çalışma Saatleri 2023 ; Banka tarafından son yapılan güncelleme ile HSBC Bank açılış saati 09:00 olmuştur. HSBC Bank 09:00′ da açılır ce saat 12:30′  a kadar mesai yapmaktadır. HSBC Bank 12:30 ile 13:30 arasında öğlen arası uygulaması yapmaktadır. Öğlen arası mola saati botunca HSBC bank kapalı olacaktır. Saat 13:30′ da öğlen arası uygulaması son bulan banka saat 13:30′ da yeniden açılarak çalışmaya başlamaktadır.

HSBC Bank Saat Kaçta Kapanıyor 2023

HSBC Bank Çalışma Saatleri ; 2023′ yılı için son yapılan saat güncellemesi ile bankanın kapanış saati değişmiştir. HSBC Bank kapanış saati 17:00 olarak güncellenmiştir. Buna göre hafta içi hergün saat 09:00 ‘ da açılan HSBC bank akşam saat 17:00’ da kapanmaktadır.

HSBC açılış saati : 09:00

HSBC öğlen arası : 12:30 / 13:30

HSBC kapanış saatleri : 17:30

HSBC çalışma ve mesai saatleri : 09:00 / 17:00

HSBC Bank Hafta Sonu Açık Mı 2023

HSBC Bank Çalışma Saatleri ; Hafta içi hergün açık olarak hizmetlerine devam eden banka hafta sonu olan cumartesi ve pazar günleri kapalı olacaktır. Son saat güncellemesi ile HSBC Bank 2022′ yılının hafta sonu günleri kapalıdır.

HSBC Bank Resmi Tatil Ve Bayram Günleri Açık Mı ?

Ülkemiz’de yaşadığımız resmi tatillerin tümünde banka kapalıdır. Ayrıca bütün Dini bayram günlerinde HSBC Bank kapalı olacaktır. Bankanın kapalı olduğu günlerde banka müşterileri bütün bankacılık işlemlerini HSBC Bank ATM’lerinden ve HSBC Bank dijital kanallarından yapabilirler. Bankanın ATM’lerinden para çekme, para yatırma, kredi kartı borcu ödeme, kredi kartı limit değiştirme, kredi kartı şifre alma, banka kartı şifre alma ve fatura ödeme gibi bir öok işlemler yapılabilmektedir.

Bankanın dijital kanallarından yine fatura ödeme, kredi kartı başvurusu, kredi başvurusu, kredi kartı limit değişikliği, hesap açma, hesap kapama, EFT ve havale gibi işlemler yapılabilmektedir. Ayrıca kredi kartı temazsız ödeme özelliği açma ve kapama URL : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/hsbc-temassiz-odeme-ozelligi-acma/.html gibi bir bankacılık işlemlerinin yapılması mümkün olmaktadır.

HSBC Mobil Bankacılık

HSBC Bank internet bankacılığı ve HSBC Bank mobil üzerinden işlemler yapmak için öncelikle işlem yapmak istediğiniz dijital kanala giriş yapmalısınız. HSBC mobil ile işlem yapmak için öncelikle HSCB mobil uygulamasını akıllı telefonunuza indirmeniz gerekiyor. HSBC mobili telefonunuza indirdikten sonra yapmanız gereken işlem mobil bankacılık hesabı açmak ve mobil şifresini almaktır. Bu işlemleri sırası ile yaptıktan sonra HSBC mobil bankacılığa giriş yaparak bütün bankacılık işlemlerinizi yapabilirsiniz.

hsbc mobil url: https://www.hsbc.com.tr/direkt-bankacilik/dijital-bankacilik/mobil-bankacilik-islemleri

HSBC Müşteri Hizmetleri İletişim Hattı

365 gün 7/24 müşterilerine hizmet veren HSBC iletişim hattından bankacılık işlemleriniz için destekler alabilirsiniz. Söz konusu olan HSBC Bank çalışma saatleri, HSBC açılış saatleri, HSBC mesai saatleri ve bankanın kapanış saatleri bilgileri hakkında en güncel ve detaylı bilgileri müşteri temsilcilerinden öğrenebilirsiniz.

HSBC Müşteri Hizmetleri İletişim Hattı URL : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/hsbc-iletisim-hatti-0850-211-0-111/.html

 

 

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.