«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Albaraka Çalışma Saatleri

Albaraka Çalışma Saatleri

Albaraka Kapanış Saatleri

Albaraka Çalışma Saatleri 2023 / Albaraka Mesai Saatleri

Albaraka Çalışma Saatleri 2023 ; Covid 19 pandemisinden sonra bütün bankalar çalışma ve mesai saatlerinde güncelleme yapmıştır. Çalışma ve Mesai saatlerinde güncelleme yapan bankalardan biriside Albaraka olmaktadır. Son yaptığı açılış kapanış saatleri ve mesai saatleri güncellemesini resmi web sitesinden de yayımlamıştır. Fakat yinede Albaraka Türk kaçta açılıyor, Albaraka Türk kaçta kapanıyor ve Albaraka Çalışma Saatleri ile hafta sonları açık olup olmadığı müşterileri tarafından merak konusu olmaktadır. Haberimizi okuyarak Albaraka Türk Çalışma saatleri hakkında sizlerde detaylı bilgileri öğrenebilirsiniz.

Albaraka Saat Kaçta Açılıyor 2023

Albaraka Çalışma Saatleri 2023 ; Son yapılan saat güncellemesi ile Albaraka açılış saati 09:00‘ olarak belirtilmiştir. Albaraka 09:00′ da açılış yaptıktan sonra öğle arası saat uygulaması olan mola saati 12:30’ a kadar çalışıyor.  Saat 12:30 ile 13:30 arasında Albaraka öğlen saati, öğlen arası uygulamasına giriyor.  Öğlen arası saat 13:30 biten Albaraka 13:30 ‘ da yeniden açılarak çalışmaya başlıyor.

Albaraka Saat Kaçta Kapanıyor 2023

2023′ yılı için banka tarafından yapılan son saat güncelemesi ile Albaraka saat 17:00′ da kapanıyor. Banka kapalı olsa bile banka müşterileri Bankanın ATM’ lerinden para çekme, para yatırma, kredi kartı borcu ödeme, kredi kartı limit yükseltme, fatura ödeme ve kredi kartı başvurusunda bulunma gibi bir çok ilemini aksatmadan yapabilmektedir.

Albaraka Hafta Sonları Açık MI 2023?

Albaraka Çalışma Saatleri 2023 ; Bankaların tümü resmi kurunlar gibi çalışmaktadır. Albaraka hafta sonu olan cumartesi pazar günleri kapalı olduğu için çalışmamaktadır.

Resmi Tatil ve Bayram Günleri Albaraka Açık Mı 2023?

Albaraka Çalışma Saatleri ; Resmi tatillerin tümünde ve dini baylamlarda kapalı olacaktır. Ayrıca Albaraka Milli Bayramlarımız olan 23 Nisan, 19 Mayıs, 30 Ağustos ve 29 Ekim’de kapalıdır. Bankanın dijital kanallarından bütün bankacılık işlemleri yapılabilmektedir.

Mobil ve İnternet Bankacılığı İle İşlem Yapma

Mobil ev internet bankacılığı ile fatura ödeme, kredi kartı ödeme, kredi kartı başvurusu, EFT yapma , havale yapma ve Albaraka Türk kredi kartı temassız ödeme özelliği açma gibi bir çok banka ve bankacılık işlemleri yapılabilir.

Albaraka Türk Kredi Kartı Temassız Ödeme Açma : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/albaraka-turk-temassiz-ozelligi-acma/.html

Albaraka mobil dijital bankacılık URL : https://www.albaraka.com.tr/tr/dijital-bankacilik/albaraka-mobil

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.