«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Aktif Bank Çalışma Saatleri

Aktif Bank Çalışma Saatleri

Aktif Bank Mesai Saatleri

Aktif Bank Çalışma Saatleri 2023 / Aktif Bank Mesai Saatleri 2023

Aktif Bank Çalışma Saatleri 2023 ; Covid 19 pandemisinden dolayı son iki hatta üç yıl içerisinde bütün iş ortamlarında çalışma saatleri ve mesai saatleri değişmiştir. Bu değişimden dolayı Aktif Bank müşterileri tarafından bankanın açılış ve kapanış saatleri merak edilmektedir. Pandemin etkisinin tamamen ortadan kalkması ile bütün iş ortamlarında olduğu gibi Aktif Bank’ta saat güncellemesi yapmıştır. Aktif Bank çalışma saatleri, Aktif Bank, mesai saatleri ve Aktif Bank saat kaçta açılıyor saat kaçta kapanıyor sorularının cevapları haberimizin detayları arasındadır.

Aktif Bank Saat Kaçta Açılıyor 2023

Aktif Bank çaılşma saatleri güncellemesini yaptığını resmi web sitesinden yayımlamıştır. Aktif bank tarafından son yapılan saat güncellemesi ile 2023′ yılı için Aktifbank açılış saati 09:00 olmuştur. Aktif Bank 09:00’da açılış yaptıktan sonra öğlen saati uygulaması başlangıç saati olan 12:30’a kadar mesai yapıyor. Öğlen arası uygulamasını 12:30 ile 13:30 arasında yapan Aktif Bank saat 13:30′ da yeniden açılarak mesaiye başlıyor.

Aktif Bank Saat Kaçta Kapanıyor 2023

Aktif Bank Çalışma Saatleri 2023 ; Aktif Bank son yapılan saat güncellemesi ile 09:00 açılış yaptıktan sonra saat 12:30 ile 13:30′ da öğlen arası yapmaktadır. 13:30 da çalışma saati yeniden başlayan banka akşam saat 17:00′ da kapanış yapıyor. Bankanın kapalı olduğu öğle saatlerinde banka müşterileri işlemlerini bankanın ATMM’ lerinden kolaylıkla yapabilirler.

Aktif Bank açılış saati : 09:00

Aktif bank öğlen arası : 12:30 / 13:30

Aktif bank kapanış saati: 17:00

Aktif bank çalışma saatleri 2023 : 09:00 / 17:00

Aktif Bank Hafta sonu Açık Mı 2023 ?

Ülkemizde hizmet veren bütün bankalar kamu kurumu çalışma saati düzeninde hizmet vermektedir. Bu nedenle hafta içi hergün çalışma saatine 09:00′ da başlayan banka  17:00’da ise çalışma saatine son vermektedir. Hafta içi hergün açık olarak çalışan Aktif Bank hafta sonu günleri olan cumartesi ve pazar günü kapalı olacaktır.

Aktif Bank Bayram ve Resmi Tatilerde Açık Mı 2023 ?

Aktif Bank Resmi tatil olan bütün günlerde kapalı olacaktır. Ayrıca bütün dini baylar günleri ve resmi bayram günleri banka çalışmayacaktır. Fakat banka müşteri hizmetleri, ATM’leri ve dijital kanalları ile müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir.

Aktif Bank Mobil İle Yapılan İşlemler

Aktif bank mobil uygulaması ile bir çok banakcılık işlemlerinizi yapabilirsiniz. Aktif bank mobil kullanıcısı değilseniz mobil bankacılığı kullanmanız için Aktif Bank mobil uygulamasını akıllı telefonunuza indirmeniz gerekiyor. Akti bank mobil uygulamasını indirdikten sonra mobil bankacılık şifrenizi almalısınız. Mobil bankacılık şifrenizi aldıktan sonra rahatlıkla mobil bankacılığa giriş yapabilirsiniz. Mobil bankacılığa giriş yaptıktan sonra mobil bankacılık ile fatura ödeme, hesap açma, hesap kapama, kredi kartı başvurusu, kredi başvurusu, kredi kartı internet alışverişine açma kapama, Aktif Bank döviz hesabı açma https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/aktif-bank-doviz-hesabi-nasil-acilir/.html  gibi bir çok bankacılık işlemlerinizi yapabilirsiniz.

aktif bank N kolay mobil bankacılık URL: https://www.aktifbank.com.tr/tr/aktifbank-hakkinda/bizi-taniyin/Sayfalar/n-kolay-mobil.aspx

Aktif Bank İletişim Hattı

Aktif Bank iletişim hattı ile müşterilerine 365 gün 7/24 hizmet veriyor. Son yapılan Aktif Bank Çalışma saatleri güncellemesi, Aktif Bank mesai saatleri ve Aktif Bank açılış ve kapanış saatleri hakkında bilgileri Aktif bank iletişim hattını arayarak bankanın müşteri temsilcilerinden öğrenebilirsiniz.

 

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.