«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. FİBABANKA Mevduat Faizi Oranları 2020

FİBABANKA Mevduat Faizi Oranları 2020

fiba emekli

Fibabanka Mevduat Faizleri 2020

Fibabanka mevduat faizleri 2020 yazımız ile her zaman siz değerli okurlarımıza özel olarak faiz karşılaştırmalarını ve vade seçeneklerini bulabilirsiniz. Bu sayede sizler de yatırım sağlamak için hangi bankayı tercih edeceğinize araştırarak karar verebilirsiniz. Bütün bankaların karşılaştırmaları ve aynı zamanda da bankaların son derece profesyonel anlamda vadeli mevduat hesap türlerine uygun faiz oranlarını sitemizden temin edebilmek mümkün olmaktadır. Fibabanka Mevduat faiz 2020 seçeneklerinde faiz oranları, faiz türleri ve vadelerine uygun yatırım önerileri yer almaktadır. Sizler de Fibabanka başta olmak üzere bütün bankaların 2020 yılına özel mevduat faizleri hakkında bilgilenmek amacı ile bizleri tercih edebilirsiniz.

FibaBanka Güncel Mevduat Faiz Oranları 2020

FİBABanka müşterilerine en yüksek vadeli faiz imkanı sunan ender bankalardandır. Özellikle bu çalışmasını, ülke genelinde gerçekleştirmiş olduğu genel bir sistem içerisinde sunmaya çalışmaktadır. TL, USD ve EURO cinsinden mevduat ürünleri sunmaya çalışmaktadır.

Fibabanka Mevduat Faizi Ürünleri 2020

Fibabanka TL biriminden vadeli mevduat hesabı açma alt limiti 1000 TL üzerinden oluşturulmaktadır. Hoş geldin faizin imkanı % 11.25 ve bununla birlikte vade düzenine göre de aylık % 9, 25 üzerinden başlatılan bir faiz oranı bulunmaktadır.

Fibabanka USD biriminden vadeli mevduat hesabı açmak isteyen FİBABank müşterileri 2020 yılına özel olarak %2,25 hoş geldin faizi ile birlikte, aylık olarak yatırılan tutara ve vadeye bağlı değişiklik gösteren; %1 ile % 1.25 arasında değişiklik gösteren mevduat faizi değerlendirme limiti bulundurmaktadır.

Fibabanka EURO biriminden vadeli mevduat hesap genel anlamda ülkede bulunan bütün bankalarda oldukça düşük faiz imkanı sunmaktadır. Bu nedenle de EURO cinsinden faiz oranlarının en fazla olduğu FİBABank, Euro hesabı oluşturmak isteyen müşterilerin bir numaralı tercihi olmaya başlamıştır. Genel anlamda diğer bankalardan daha yüksek oranlı mevduat ürünlerini 2020 yılı için açıklamıştır. %60 hoş geldin faizi ile birlikte sunulan bu üründe mevcut bankalar, %0,1 ile %0,10 oranında değişim gösteren faiz sunarken, FİBABank %0,20 ile %0,40 oranında faiz imkanı sunmaktadır.

Ülkemizde yastık altı birikim aracı olan altın da kapsamlı şekilde sunulmakta ve bununla da her türlü destek alımı sağlanmaktadır. Bu sayede FIBABank müşterileri de yastık altı olarak birikim yapmak istemedikleri fakat altın hesabından da vazgeçmek istemedikleri için FİBABank altın vadeli ürününe yönelmişlerdir. Hem birikimler altın olarak kalmakta hem de üzerine vadeye bağlı olarak faiz oranları işlenmekte ve buna bağlı bir şekilde her iki aşamalı kazançlı çıkılmaktadır. Altın vadeli ürünler %0, 75 hoş geldin faiz oranı ile birlikte 2020 için işlem görmektedir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *