«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. ICBC Bank Mevduat Faizi Oranları 2020

ICBC Bank Mevduat Faizi Oranları 2020

ICBCmev

ICBC Mevduat Faizleri 2020

ICBC Bank mevduat faizleri 2020 ile sizler de ICBC Bank üzerinden yatırım yapabilir ve buradaki faiz türleri, vadeleri ve oranları üzerinden bilgilenme yaşayabilirsiniz. Ayrıca ICBC Bank’ a özel olarak sunulan mevduat faiz seçeneklerinden de 2020 yılına özel güncellemeler ile bahsedilmiştir. Müşteriler ister ICBC Bank’ ın kendi müşterileri olsun ister yatırım yapmak amaçlı ICBC Bank’ ı tercih edecek olan müşteriler olsun fark edilmeksizin profesyonel bankacılık çalışmalarından mevduat faiz 2020 ile yararlanabilmektedir. Sizler de ICBC Bank üzerinden yatırım değerlendirmesi yapmak için yazımızdan ve bankanın sitesinden faydalanabilirsiniz.

ICBC Mevduat Ürünleri 2020

ICBC Vadesiz mevduat hesabı, ICBC vadeli mevduat hesabı, günlük vadeli mevduat hesabı, fonlu mevduat hesabı, kredili mevduat hesabı, e mevduat hesabı olmak üzere ICBC Bank’ ın toplam 6 adet mevduat ürünü bulunmaktadır. Bu ürünlerin her biri farklı mevduat faiz oranı ile 2020 yılında yeni hoş geldin faizi ve mevcut faiz oranı değişikliğine tabidir. Bu sayede ICBC Bank üzerinden yatırım yapak isteyen müşterilere özel seçenekler sunulmuştur. Kişiler bu ürünlerin farklı vade seçenekleri, farklı işlem hacimleri ve farklı faiz oranları ile birlikte kendilerine en yakın olan ürün üzerinde karar kılmaktadır.

2020 yılına özel olarak sunulmuş ve açılmış birçok yeni mevduat ürünü bulunmaktadır. Bu ürünler ile birikim yapabilir ve size özel faiz oranlarından da istediğiniz tutarda yararlanabilirsiniz.

ICBC Güncel Mevduat Faiz Oranları 2020

Mevduat ürünlerine internet bankacılığını da eklemek isteyen müşterilerin 444 00 50 telefon numarası üzerinden ICBC Bankası müşteri hizmetlerine bağlanması ve ilgili mevduat ürünü yönetebilmek adına internet bankacılığı ya da mobil bankacılık açabilme başvurusunda bulunması gerekmektedir.  Mevduat ürünlerinin TL, Euro ve USD cinsinden değerlendirilen para birimi üzerinden mevduat hesapları bulunmaktadır. Ayrıca altın olarak da birikimlerinizi ICBC Bank’ ta değerlendirmek mümkündür.

ICBC Bank Mevduat Faizi Hesaplama 2020

Her bir para birikimin farklı mevduat ürününe uygun olarak farklı hoş geldin faiz oranı ve vadeye uygun şekilde normal faiz oranları bulunmaktadır. bu değişim, vadeli ürünün cinsi ve biriktirilen vade süresi ile alakalıdır. Sizler de detaylı bilgileri ve %2, 25 ten başlayan 2020 faiz oranlarının detaylı açıklamalarını ICBC müşteri hizmetlerinden ya da şubelerinden öğrenebilirsiniz. TL cinsinden vadeli mevduat oranları %9,20 den başlamaktadır. Altın cinsinden birikim yapmak isteyen ICBC Bank müşterileri %3, 00 üzerinden Mevduat faiz oranı almaktadır. USD faiz oranları % 1, 80 ve Euro faiz oranları ise, %0, 15 oranı üzerinden işlem değerlendirmesi yapmaktadır. Sizler de bu oranlardan başlayan birikimlerinizi daha avantajlı hale getirebilmek için ICBC mevduat ürünlerini 2020 faiz oranları ile birlikte tercih edebilirsiniz. Alt limit faiz oranlarını açıklamış bulunan ICBC Bankası’ nın aynı zamanda yatırılan tutara ve uzatılan vade süresine göre de daha fazla faiz oranı ile müşterilerine imkan sunmaktadır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *