«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. ING Mevduat Faizi Oranları 2020

ING Mevduat Faizi Oranları 2020

ING Mevduat

ING Mevduat Faizleri 2020

ING Bankasının geniş ve oldukça profesyonel çalışma ağı sayesinde mevduat faiz 2020 açıklamaları da oldukça fazla ses getirmiştir. Bu sayede mevduat faiz oranlarının yeni yıl üzerinden yapılan açıklamaları ile birlikte ING Bankası üzerinden birikim sağlamak üzere olan müşterilere özel aşağıdaki bilgilerden yararlanmanız mümkün olacaktır. Sitemizde diğer bankaların mevduat faiz 2020 oranlarına ve karşılaştırmalarına da yer verilmiş olup başta İNG Bank olmak üzere bütün bankaların bilgilerinden yararlanılmasını tavsiye ederiz. Kişiler kendi yatırım araçlarını en uygun şekilde buradan karar kılabilmektedirler.

ING mevduat faiz 2020 ürünleri, ING turuncu hesap olarak müşteriye sunulmaktadır. Bu yazımızda ING turuncu hesap faiz oranlarının 2020 yılına ait durumu incelenecektir.

ING Bank Turuncu Hesap Mevduat Faizi 2020

İNG Bank her zaman müşterilerine mevduat ürünlerinde hem geniş seçenekli hem de yüksek faiz imkanı sunan bir banka olmuştur. Bütün bunlara ek olarak kendi banka reklamlarını da çok iyi şekilde yansıttığı için Türkiye’ de İNG Bank mevduat ürünleri ve turuncu hesap ismini duymayan yok denecek kadar azdır. ING Bankası 2020 yılında da yapmış olduğu mevduat ürünü faiz oranlarını hem internet üzerinden hem de standart hesap üzerinden sunmaktadır. Bu nedenle iki farklı faiz oranı müşterilere uygun geniş seçeneği sunmaktadır.

ING E turuncu mevduat hesap ve standart turuncu hesap olmak üzere iki farklı mevduat ürünü bulunmaktadır. Turuncu hesap kapsamında ilk kez ING Bankasından hesap açmak isteyen müşterilere özel ekstra yüksek faiz oranı hediyeleri sunulmaktadır. Buna hoş geldin faizi de denilir. Hoş geldin faizi mevduat ürününü açtıktan itibaren bir yıl boyunca işlemektedir. Dijital ortam üzerinden yani internet bankacılığı ve mobil bankacılık üzerinden oldukça geniş seçenekler ile bu hesabı yönetebilme imkanı bulunabilmektedir.

Şube merkezli olarak standart vadeli turuncu hesap açan müşterilere hoş geldin faizi işleme vadesi ise, 90 gün ile sınırlıdır. Hoş geldin faizi her iki vadeli üründe de hesabın açıldığı andan itibaren başlatılan bir uygulamadır. Vaat edilen süre kapsamında en yüksek getiriyi elde etmek amacıyla, hesabı açtıktan itibaren anında para yatırım işlemlerine başlamanız tavsiye edilmektedir. Hem e turuncu hesapta hem de standart turuncu hesapta mevduat faizi oranları 2020 yılı için yatırılan tutara ve vade farkına uygun şekilde değiştirilmektedir.

Hoş geldin faizinden yararlanmak için vadeli ürün açtığınız zaman, bu vadeli hesap süresi boyunca hesapta para bulundurma zorunluluğu yoktur. Ayrıca mevduat ürün hesabı kapatılıp yeniden açılabilir. Bu sayede de kurallarda esneklik ile müşteriye kolaylık sağlamaktadır.

ING Bank E Turuncu Hesap Mevduat Faizi Oranları 2020

ING mevduat ürünlerinde hoş geldin faiz oranı % 10, 00 olarak belirlenmiştir. Bir yıl boyunca uygulanan e vadeli turuncu hesaplarda bu imkan sunulmaktadır. Standart turuncu hesap vadesi 90 günü kapsamakta ve hoş geldin faiz oranında 2020 yılı için bu orandan biraz da ha düşüklük gösterilmektedir. Avantajlı olarak sunulan mevduat ürünü seçeneklerini ING Bankası şubelerine giderek ya da ING Bankası resmi internet sitesinden detaylı bir şekilde öğrenmeniz mümkün olacaktır. Bu sayede de e turuncu hesaba dair her imkan faiz oranı ve ürün esnekliği ile müşterilere sunulmaktadır.

ING Mevduat Faizi Hesaplama 2020

2020 yılına özel ilk kez vadeli hesap açtıran müşterilere özel şekilde Turuncu ekstra mevduat ürünü sunulmaktadır. Bu ürün ile birlikte % 12, 00 oranında faiz imkanlarından yararlanılması mümkün olmaktadır. Turuncu ekstra hem birikim hem de harcama yapılabilen vadeli ve vadesiz ortak hesap olarak bilinmektedir. Minimum 750 TL değerinde aylık şekilde harcama yapan müşteriler için uygundur.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *