«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Garanti Bankası 2019 Yılı Mevduat Faizi Oranı

Garanti Bankası 2019 Yılı Mevduat Faizi Oranı

garanti-bankasi-vadeli-mevduat-faizi-oranlari

Garanti Bankası 2019 Yılı Mevduat Faizi Oranlarını Güncelledi

Değerli okuyucularımız yeni gelince her bankanın mevduat oran faizlerinde aralarındaki rekabetten de ötürü değişiklikler ve kampanyalar olmaktadır. Fakat bu sene yani 2019 yılı için büyük kampanyalar beklemek hiçde mümkün olmayacaktır. Çünkü piyasalardaki nakit sıkıntısı Ülke genelinde Bankalarında zor durumlara düşmesine neden olmuştur. Hatta Hazine Bakanlığının da başlattığı son kampanya dahilinde piyasa ve yastık altındaki paraların toplanması sonucunda piyasadaki darlık daha çoğalacak ve Bankalar sıcak para girişine daha çok sıkışacaktır. Bu nedenle Bankalardan 2019 yılında büyük kampanyalar beklenmez iken sıcak paraya sıkışacakları için onlarda aynı hazine bakanlığı gibi yastık altında ve piyasalardaki nakiti toplamak amacı ile mevduat faizi oranlarını mutlak suretle yüksek tutacaklar gibi görünmektedir.

Garanti Bankası da Ülkemizdeki en köklü Bankalar arasında olmakla beraber mevduattaki hesabınızdaki paraya en yüksek faiz veren Bankalar arasında olmaktadır. 2019 Yılına sayılı günler kala Garanti Bankası da mevduat faiz oranlarını güncellemiş ve son izlenimlere göre 2018 yılındaki mevduat faizlerinden daha yüksek bir mevduat faiz oranı ile güncellemiştir. Bu demek oluyor ki paranızı yastık altında bekletmeyin getirin yatırın Garantiye hem paranız para kazansın hemde yapmış olduğunuz yatırım garanti altına alınsın demek oluyor. Bizde siz değerli okuyucularımız için diğer bankaların olduğu gibi Garanti Bankasının Mevduat faizi 2019 yılı oranlarını araştırıp en güncel halini siz değerli okuyucularımızın bilgisine sunmak istedik. İşte 2019 yılı için Garanti Bankasının belirlediği en güncel mevduat faiz oranları.

Garanti Bankası 2019 Yılı Güncel Mevduat Faizi Oranları

Miktar                    Vade Sayısı                    Faiz Oranı                    Net Kazanç

20.000 TL                 30 Gün                          %10                                 144 TL

Miktar                    Vade Sayısı                    Faiz Oranı                    Net Kazanç

45.000 TL                 30 Gün                          %10                                 324 TL

Miktar                    Vade Sayısı                    Faiz Oranı                    Net Kazanç

100.000 TL                 30 Gün                          %10                                 795 TL

NOT: Üsteki şablonda belirttiğimiz oranlar Garanti Bankasının Resmi sitesinde bulunan mevduat hesaplaması üzerinden yapılmış olup siz değerli okuyucularımızın bilgisine sunulmuştur. Siz değerli okuyucularımızda paranıza para kazandırmak isterseniz Garanti Bankasından mevduat hesabı açtırarak paranızı Garanti Bankasının verdiği yüksek faiz ile değerlendire bilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey ise size en yakın Garanti Bankasının Şubesine gitmeniz yeterli olacaktır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *