«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Odeabank Gümüş Hesabı Açma

Odeabank Gümüş Hesabı Açma

odeabank-gümüş-hesabı-nedir

Odeabank Gümüş Hesabı Açma

Odeabank Gümüş Hesabı Açma ; Her banka kendi bünyesinde bulundurduğu hesaplara ayrı özellikler yükler. Odeabank’ın da bir çok hesapları özellikli ve avantajlıdır. Bugün haberimizde Odeabank Gümüş hesabı özelliklerini açıklayacağız. Ayrıca Odeabank Gümüş hesabı açma işlemleri ve Odeabank Gümüş hesabı nasıl açılır bilgileride haberimizde bulunmaktadır. Sizlerde haberimizi okuyarak Odeabank Gümüş Hesabı Açma işlemleri hakkında bilgiler alabilirsiniz.

Odeabank Gümüş Hesabı Nasıl Açılır

Odeabank Gümüş hesabı açma işlemini bankanın bütün şubelerinden yapabilirsiniz. Dilerseniz bankanın internet şubesi üzerinden de gümüş hesabı açabilirsiniz. Ayrıca Odeabank mobil bankacılık ile de gümüş hesabı açmanız mümkündür. Bankada vadeli ya da vadesiz hesabı olan kişiler isterlerse bankanın iletişim hattını arayarak Odeabank gümüş hesabı açma işlemlerini yapabilirler.

Odeabank Mobil İle Gümüş Hesabı Açma / Odeabank İnternet Şubeden Gümüş Hesabı Açma

Odeabank gümüş hesabı açma işleminizi bankanın dijital kanallarından da yapmak isterseniz yine vadeli veya vadesiz banka hesabınızın olması gerekir. Söz konusu hesaplar TL hesapları, döviz hesabı ve altın hesabı gibi hesaplar olmaktadır. Burada belirtilen hesaplardan birine sahipseniz iletişim hattı ile dijital kanallar üzerinden odeabank gümüş hesabı açma işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Mobil şubeden gümüş hesabı açmak isteyenler bankada bulunan vedeli ya da vadesiz hesaplarına bağlı olarak hesap açabilirler. İnternet şubeden hesap açmak isteyenler içinde aynı şeyler geçerli olmaktadır. Mobil şubeye veya internet şubeye girdikten sonra dilediğiniz banka hesabınıza bağlı olarak odeabank gümüş hesabınızı açma işlemlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Mobil şubeden odeabank gümüş hesabı açmak için url’ye tıklayınız https://www.odeabank.com.tr/direkt-bankacilik/mobil-bankacilik

odeabank_gümüş_hesabı
Odeabank Gümüş Hesabı Açma

Odeabank İletişim Hattı İle Gümüş Hesabı Açma

İletişim hattı üzerinden Odeabank gümüş hesabı kolaylıkla açılıyor. Lakin iletişim hattı üzerinden gümüş hesabı açmak için yine vadeli ya da vadesiz bir banka hesabınızın olması gerekir. Odeabank gümüş hesabı açmak için öncelikle iletişim hattını aramalısınız. Ardından müşteri temsilcisine gümüş hesabı açma talebinizi bildirmelisiniz. Müşteri temsilcisi tarafından size uygun menüye aktarılırsınız.

Bu kısımda sizinle ilgili konusunda uzman müşteri temsilcisi ile tamasa geçersiniz. Gümüş hesabı açma talebinizi yeniden iletmeniz durumunda iletişim hattı üzerinden Odeabank Gümüş Hesabı Açma işleminizi tamamlamış olursunuz.

odeabank iletişim bilgileri url : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/odeabank-musteri-hizmetleri-odeabank-direk-baglanma/.html

Odeabank Gümüş Hesabı Özellikleri Nelerdir ?

Bankanın Gümüş hesabı özeliklerinden sizlerde yararlanabilirsiniz. Ancak Odeabank gümüş hesabı avantajlarından faydalanmanız için öncelikle gümüş hesabı açmalısınız. Odeabank gümüş hesabı özellikleri aşşağıda belirtildiği gibidir.

Çalınma ve kaybolma riski olmadan, birikimlerinizi gümüş hesabında değerlendirebilir ve kazançlar sağlayabilirsiniz.

TL veya yabancı para karşılığı olarak, gram cinsinden gümüş alım ile satım işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Söz konusu hesapta Gümüş alım satım işlemleriniz 1 gram karşılığı olarak gerçekleşir.

Alım satımı yapılan Gümüş 999/1000 saflıkta olmaktadır.

Gümüş alım satım işlemlerinizi Odeabank Şubelerinin yanı sıra diğer dijital kanallar ile iletişim hattı üzerinden de yapabilirsiniz.

Gün içinde dilediğiniz saatte gümüş alım ve satımı yapabilirsiniz.

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.