«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. T Bank Antalya Şubesi

T Bank Antalya Şubesi

t-bank-bıc-kodu

T Bank Antalya Şubesi Adres  Bilgileri

T Bank Antalya şubesi ; Türkland bank Antalya şubesi Muratpaşa ilçesinde bulunmaktadır. T Bank Antalya şubesi için ulaşım şartları ise oldukça kolaydır. Antalyanın Merkezi olarak bilinen Ali Çetinkaya caddesinde müşterilerine hizmetler vermektedir. Banka şubesinin çok yakınlarında otobüs durağı vardır. Ayrıca Tranvay hattı banka şubesinin önünden geçmektedir.

T Bank Antalya şubesi ; Doğu garajı Tranvay durağı ile İsmet Paşa Tranvay durağının tam ortasın da bulunur. Adres bilgilerini bu kadar detaylı yazmamızın nedeni ise Antalya ilinin çok fazla yerli ve yabancı turist almasından dolayıdır. Haberimizi okuyan okurlarımız mutlak suretle banka şubesi adresini kolaylıkla bulabileceklerdir. T Bank Antalya şubesi SWIFT kodu BIC kodu ve İletişim bilgileri alt başlıklarda bulunmaktadır.

T Bank (Türkland )Antalya Şubesi Adres ve Telefon Bilgileri

( Türkland Bank ) T-Bank Antalya Şubesi, Antalya ilinde Muratpaşa ilçesinde hizmet veriyor. Bankanın Antalya şubesine 0 (242) 243-5150 numaralı iletişim hattı üzerinden uluşım sağlayabilirsiniz. Ayrıca T Bank 0 (242) 244-79-68 faks numarası üzerinden de bankaya erişim sağlarsınız.

Yukarıda belirtmiş olduğumuz iletişim hattı dışında dilerseniz 444 82 65 numaralı müşteri hizmetlerinden de ulaşım sağlayabilirsiniz. Üstelik T bank iletişim hattına 365 gün 7/24 dilediğiniz saatte de bağlanabilirsiniz. T Bank iletişim hattı ile müşterilerinin bankacılık işlemlerine anında çözüm bulan bankalardan birisidir.

Banka bilgilerine erişmek için dilerseniz burada belirtilen url’ye tıklayarak da https://www.tbank.com.tr ulaşım sağlayabilirsiniz. Türkland Bank iletişim hattına bağlanmak için detaylı bilgiler almak isterseniz url’ye tıklayınız. T Bank Antalya şubesi adresi, T Bank Antalya şubesi nerede ve T Bank Antalya Şubesi SWIF / BIC kodu bilgileri için iletişim hattı üzerinden de bilgiler alabilirsiniz.

T Bank iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/t-bank-musteri-hizmetleri-direk-baglanma/.html

t-bank-iletişim-hattı
T Bank İletişim Hattı ile Adres Bilgileri

T Bank SWIFT / BIC Kodu

T Bank Ülke genelinde 9 ilde olmak üzere 13 şube ile hizmetler vermektedir. Bankanın açılış saati sabah 09:00 ‘dır. Bankanın kapanış saati ise 17:00 olmaktadır. T Bank SWIF kodu bütün şubeleri için aynıdır. T Bank SWIFT / BIC Kodu “TBNKTRIS” dir. SWIF Kodu ile yabancı para birimleri üzerinden para transferi işlemlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. T Bank EFT ve Havale  TL işlemleri için T Bank Banka kodu ”108” dir. Antalya şube kodu ise 10 dur. Türkland Bank adres ve şube bilgilerini internet şube’den almak isterseniz url’ye tıklayınız. T Bank Antalya şubesi adresi, T Bank Antalya şubesi nerede ve T Bank Antalya Şubesi SWIF / BIC kodu bilgileri için internet şube üzerinden de bilgiler alabilirsiniz.

T Bank İnternet şube url : https://www.tbank.com.tr/haberler/detay/Internet-Subemiz-Yenilendi/22/195/0

 

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.