«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. TEB Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

TEB Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

TEB-İhtiyaç-Kredisi
TEB Uygun Faizli İhtiyaç Kredisi Kampanyası 2019

Değerli okuyucularımız bugünkü haberimiz yine Ülkemizin güzide bankalarından birisi olan Türk Ekonomi Bankasının başlatmış olduğu düşük faizli kredi kampanyası, TEB 2019 uygun faizli kredi kampanyası hakkında olacaktır. Değerli okuyucularımız finanshaberi.net olarak sizler için araştırıp yayımladığımız haberimizi sonuna kadar okursanız eğer söz konusu olan TEB düşük faizli ihtiyaç kredisi hakkında her türlü detaylı bilgiye ulaşırsınız. Şimdi sözü daha fazla uzatmada haberimizin bütün detaylarına geçelim.

TEB Avantajlı İhtiyaç Kredisi Kampanyası Devam Ediyor

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) tarafından başlatılan uygun faizli ihtiyaç kredisi kampanyası faiz orenları vade seçenekleri ve bütün detaylarını kısaca açıklayalım. Değerli okuyucularımız söz konusu olan TEB düşük faizli kredi kampanyası faizi kredi kullanan vatandaşlarımıza yüzde 1.99 oranı ile sağlanmakta olup yine aynı kampanya kapsamında vade seçeneği en fazla 36 ay vade olarak belirlenmiştir. Başlatmış olduğu kampanya ile TEB bankası yine bütün müşterilerine nakit desteği sağlayarak müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Söz konusu olan TEB kredi kampanyasından yararlanan kişiler TEB bankasından aldıkları uygun faizli ihtiyaç kredisi ile ödemelerini daha rahat gerçekleştiriyor ve günümüz koşullarında oluşan ekonomik krizden de kurtularak rahat ödemeleri ile daha rahat ihtiyaçlarını gidermenin de keyfini yaşıyor.

TEB 10.000 Bin Lira Düşük Kredi Başvurusu 2019

Değerli okuyucularımız aynı zamanda yine TEB bankası tarafından uygulanmakta olan uygun faizli ihtiyaç kredisi , düşük faizli TEB ihtiyaç kredisi kampanyası da devam etmektedir. Türkiye ekonomik bankası tarafından başlatılan ihtiyaç kredisi kampanyasında banka 1.99 faiz uygular iken yine bu kampanya kapsamın da 10.000 Bin liraya 36 aya kadar vade seçeneğini siz müşterileri için sağlıyor. TEB Bankasından bu krediyi 36 ay vede ile kullandığınız takdirde 52.50 lira kredi tahsis ücreti ile aylık kredi ödemesi 417.19 lira olarak toplanınca asıl ödeyeceğiniz aylık anapara ve kredi faizi toplamı 474.74 TL olarak sizlere yansıyacaktır. Burada bilmeniz gereken çok önemli bir detay ise banka kredi ile yapmış olduğu bildirgede kredi kullanım şartları hakkında değişiklik yapma hakkına sahip olduğunu da belirtmektedir.

TEB Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi Başvurusu

Değerli okuyucularımız TEB bankasının başlatmış olduğu TEB düşük faizli kredi kampanyası dahilinde kredi kullanmak ve ihtiyaçlarınızı gidermek için bu kredi için başvuru yapmanız gerekmektedir. TEB ihtiyaç kredisi kampanyası başvurusu için CEPTETEB mobil şubeden ve TEB fiziki şubelerinden başvuru taleplerinizi gerçekleştire bilir ve bu kampanyadan yararlana bilirsiniz.

Değerli okuyucularımız TEB düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyası son zamanlarda internet haber sitelerinde en çok okunan haberler olarak karşımıza çıkmış ve bizim bu haberi yapmamıza vesile olmuştur. Sizler için bu haberi en doğru ve en sağlıklı bilgiler vermek için bizzat bankanın yetkili personelinden en doğru bilgileri alarak haberimizi yayımladık. Bu hususta aklınıza takılan her hangi bir soru olursa veya cevabını alamadığınız bütün sorular için haberimizin en alt kısmında bulunan yorum bölümünden bizlere ulaşa bilir ve aklınıza takılan bütün soruları da sorabilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *