«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Kolay Kredi Kartı Veren Bankalar

Kolay Kredi Kartı Veren Bankalar

En-kolay-kredi-karti-veren-bankalar

En Kolay Kredi Kartı Veren Bankalar 2019

Değerli okuyucularımız bugünkü yazımız kolay kredi kartı veren bankalar üzerine olacaktır. Bir çok vatandaşımız tarafından merak edilen en kolay kredi kartı veren bankalar hakkında siz değerli okuyucularımıza en doğru ve en sağlıklı bilgileri vermek için hepiniz tarafından merak edilen bu konuyu yani söz konusu olan kolay kredi veren bankalar konusunu bizzat bütün bankaların kredi kartı temsilcileri ile görüşerek finanshaberi.net olarak siz değerli okuyucularımıza en sağlıklı ve en doğru bilgiler vermek için araştırdığımız en kolay kredi veren bankalar hususunu siz değerli okuyucularımızın bilgisine sunmak istedik. Şimdi sözü fazla uzatmadan kolay kredi kartı veren bankalar, gelir belgesiz kredi kartı veren bankalar ve en kolay kredi kartı veren bankalar konusunun bütün bilmeniz gereken detayları hep birlikte inceleyelim.

Kredi Kartı Almak İçin Gerekli Kredi Notu

Değerli okuyucularımız öncelikle bilmeniz gereken kredi notu aralıklarıdır. Kredi Kartı ve krediler kredi notuna göre verilmektedir. Ayrıca kredi notunuz düşük olsa bile mutlaka kredi kartı alacağınız bankalar olduğunu sizlere bildirmek isterim ve nasıl kredi kartı alacağınızı haberimizin devamında bulacaksınız. Kredi notu aralığı şu şekilde olmaktadır. 1 ile 900 arası bankalar tarafından çok düşük olarak tanımlanmaktadır. 901 ile 1200 kredi notu aralığı ise gelire bağlı olarak bankalar tarafından tanımlanmakta olup 1201 ve 1499 var anlamına gelirken 1500 ile 1900 arası olarak tanımlanan kredi notu yüksek olarak tanımlanmaktadır. Kredi notu eğer 1 ile 900 arasında ise bu kredi notu çok düşük olarak tanımlanmakta olup böyle kredi notu olan kişiler teminatlı kredi kartı ve bloke teminatlı kredi kartı alabiliyorlar. Teminatlı kredi kartı bir tanıdığınızın alacağınız olduğunuz kredi kartına kefil olması anlamına gelirken bu kredi kartı kefili olanın belirleyeceği kredi kartı limitine sahip olarak verilmektedir. Bu kredi kartında ayrıca kredi kartı limiti artırımı için mesajlar size değil kefil olana gönderilecek ve kefil olanın onayına sunulacaktır. Bloke teminatlı kredi kartı ise bankaya belirli bir tutar yatırıyorsunuz ve yatırmış olduğunuz tutar kredi kartı limitinin yüzde 10 fazlası olmalıdır. Yatırmış olduğunuz tutara banka tarafından bloke konuluyor ve yatırılan bloke oranında bu kredi kartına limit tanımlanıyor. Her ne kadar Blokeli kredi kartı dahi olsa normal kredi kartlarında ki bütün özelliklere sahip oluyor. Bu kredi kartını düzenli ve aktif olarak kullanırsanız eğer yine kredi notunuzu yükseltmiş oluyorsunuz.

Kredi Kartı kullanmak Kredi Notunu Yükseltir mi?

Değerli okuyucularımız kredi kartı kredi notunu yükseltir mi başlıklı yazımızın açıklaması ve detayı şu şekilde olmaktadır. Kredi notunu yükselmenin en hızlı ve en etkin yolu kredi kartı kullanmaktan geçmektedir. Düzenli kullanılan kredi kartı kredi notunu yükselten en etkin faktör olarak karşımıza çıkmaktadır. Sizlerde yüksek kredi notuna sahip olmak isterseniz kredi kartını kullanın ve ödemelerinizi gününü geçirmeden mutlaka yatırın ve kredi notunuzu yükseltin. Kredi notu yükselmenin detaylarına gelecek olur isek mevcut kredi ile kredi kartı borç durumu kredi notunu yüzde 35 olarak etkileyen en önemli faktörlerden biridir. İkinci çok önemli bir unsur ise düzenli kredi ödeme olarak bankalar tarafından tanımlanmakta olup bunun da kredi notunu yüzde 35 oranında etkileyeceğini bilmeniz gerekmektedir. Ayrıca yeni kullanılmış olan kredi risk oranı arttığı için kredi notunu düşürecek olup kredi notunu yüzde 11 oranında etkileyecektir. Kredi notunu etkileyen bir başka husus ise kredi kullanma yoğunluğunuz olmaktadır. Yüzde 9 oranında etkileyecek bir başka husus ise diğer ödemeleriniz olarak bankalar tarafından tanımlanmıştır.

Kredi Kartı Üzerinden Kredi Kullanıla Bilir mi? Hangi Kredi Kartları İle Kredi Kullanılır?

Değerli okuyucularımız bu husus kredi kartını kullandığınız bankanı kampanyası ile kredi kartı limitiniz ile alakalı olarak değişiklik göstermekle birlikte Bir çok Bankanın kredi kartı bunu sağlamaktadır. En kolay bunu size sağlayacak bankaların başında ise QNB Finansbank gelmekte olup 5 bin 10 bin 15 bin ve 20 bin TL olan tutarlara sizler için 12 ay vade ve taksit imkanı sağlamaktadır.

Yıllık Ücret Ödenmeyen Aidatsız Kredi Kartları ! Aidatsız Öğrenci Kredi Kartı

Değerli okuyucularımız yasal olarak her banka kredi kartı talebinde bulunan kişilere BDDK’nın almış olduğu karar doğrultusunda aidatsız kredi kartını da önermek zorundadır. Aidatsız kredi kartları bütün bankalarda mevcut olup bu hususta yalnız bankalar bir sistem uygulamakta olup bu sistem aylık net harcayacağınız bir tutarı bankaya taahhüt etmeniz olacaktır. Ziraat bankasında öğrenciler 18 yaşının üstünde olup öğrenci olduğunu belgelediği taktirde hiç bir geliri olmasa bile 500 lira ile 1.000 lira arasında hiç bir taahhüt de bulunmadan Ziraat bankasının kampanyasından yararlanarak aidatsız kredi kartı alabilmektedir. Aidatsız kredi kartı kullanan kişiler hiç bir şekilde kredi kartı aidatı ödemezler.

Kredi Kartı Almak İçin Gelir Belgesi Şart mı? 2019

Değerli okuyucularımız kredi kartı almanız için en önemli faktörlerin arasında düzenli gelir belgesi gelmektedir. Fakat artık günümüz koşullarında gelir belgeniz olmasa bile kredi kartı alabiliyorsunuz. Ülke genelinde yaşanan ekonomik sıkıntı bankaları bile etkilemiş ve bankaların kredi faiz oranlarını yükselmesine sebep olmuş ve bu nedenlerden dolayı bankaların kredi satışlarında düşüş olmuş ve bankalar kredi satmakta zorlanmaktadır. Bu yaşanan nedenlerden dolayı bankalar kredi kartı verme işlemine esneklik getirmiş ve gelir belgeniz olmasa bile alt limit 500 lira üst limit 1.000 lira olarak gelir belgesiz kredi kartı vermektedir. Bütün bankalarda bu durum aynı olmasa bile gelir belgesi olmayan kişilerin alacağı en yüksek limitli kredi kartı 1.000 Bin TL olmaktadır. Gelir belgesini gösteremeyen ev hanımları , öğrenciler ve çiftçiler bu kartları bazı bankalardan çok daha rahat alabilirler.

Gelir Belgesiz En Kolay Kredi Kartı Veren Bankalar 2019

Ev hanımları, öğrenciler, çiftçiler ve işsiz olan gelir belgesi gösteremeyen vatandaşlarımız sizlerde gelir belgeniz olmasa bile kredi kartı alabiliyorsunuz. Fakat gelir belgesiz kredi kartı bazı bankalar tarafından daha kolay verilmektedir. Şimdi haberimizin de başlığında olduğu gibi en kolay kredi kartı veren bankalar hangisi bu bankaları siz değerli okuyucularımızın bilgisine sunalım.

Kesin Kredi Kartı Veren Bankalar 2019

Fibabank, ING Bank, Deniz Bank, Akbank, Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, QNB Finansbank ve Odeabank daha kolay gelir belgesiz kredi kartı veren bankalar olmaktadır. Yukarıda isimleri verilen üç banka kamu bankası olduğu için belki limiti düşük olacak ama kesinlikle kredi kartınızı alacaksınız.

Değerli okuyucularımız en kolay kredi kartı veren bankalar, öğrenciye kredi kartı veren bankalar, çiftçiye kredi kartı veren bankalar, gelir belgesiz kredi kartı veren bankalar, kredi kartı alamak için gelir belgesi göstermek şart mı, aidatsız kredi kartı ve aidatsız öğrenci kredi kartı kampanyası, kredi kartı limit hesaplama, Kredi notu nasıl yükseltilir, düşük kredi notuna kredi kartı veren bankalar, kredi kullanmak kredi notunu yükseltir mi ve kredi kartı üzerinden kredi veren bankalar hakkında yapmış olduğumuz bütün haberler son zamanlarda internet arama motorlarında en çok arana haber ve internet haber sitelerinde en çok okunan ve merak edilip bir çok soru sorulan haberler olarak karşımıza çıkmış bizlerde söz konusu olan bu önemli hususları sizler için araştırarak sitemizde yayımladık. Eğer sizlerinde söz konusu olan konular hakkında aklınıza takılan bütün sorulara cevap almak ve en sağlıklı en doğru bilgileri öğrenmek adına cevabını bulamadığınız her hangi bir soru ve aklınıza takılan banka haberlerine yönelik sorular var ise haberimiz en alt bölümünde bulunan yorum bölümünden bizlere sorular sorarak aradığınız ve cevabını bulamadığınız her sorunu cevabını alabilirsiniz…

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *