«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Sigortasız İşçiye Kredi Kartı Veren Bankalar

Sigortasız İşçiye Kredi Kartı Veren Bankalar

sigortasız işçiye kredi kartı veren bankalar

Sigortasız İşçiye Hangi Bankalar Kredi Kartı Veriyor?

Günümüzde birçok banka sigortası olmayan kişilere kredi kartı vermeye başladı. Özellikle de kredi notunuz yüksek ise sizlere kredi kartı verirken sigortasız olmanızı hiç ama hiç umursamayacaklardır. Şimdi sigortasız işçiye kredi kartı veren bankaları sıralayalım.

  1. Akbank
  2. Yapı Kredi Bankası
  3. Garanti Bankası
  4. Türkiye İş Bankası
  5. Ziraat Bankası
  6. Türkiye Ekonomi Bankası (TEB)
  7. Vakıfbank

Maximum Aidatsız Kredi Kartı

Sigortasız çalışanlar için alınabilecek en uygun kredi kartlarından birini İş bankası sağlamakta. Maximum aidatsız kredi kartı iş bankasının en çok tercih edilen kredi kartlarından birisidir. Şayet sigortasız bir çalışan iseniz ya da ev hanımı iseniz ve kredi notunuz iyi ise bu kartı kredi kartını tüm avantajlarından faydalanmak için kullanabilirsiniz. Üstelik yıllık kart ücreti de olmadan. Başvurmak için 0850 724 0 724 numaralı telefonu aramanız ya da size en yakın İş Bankası şubesine gitmeniz yeterli olacaktır.

Bonus Flexi Kredi Kartı

Garanti bankasının uzun yıllardır kullanıma sunduğu harika tasarlanmış bir kredi kartıdır. Yine yıllık kart ücreti ödemediğiniz bu kredi kartında garanti bankasının sağladığı pek çok taksit ve avantaja sahip olabilirsiniz.

Garanti bankası da diğer bütün bankalar gibi kredi kartı verirken bir ön inceleme yapmaktadır. Ancak eğer kredi notunuz iyiyse ve banka geçmişiniz temiz ise hiç endişelenmeyin. Çünkü başvuru yaptıktan sonra birkaç gün içinde bonus flexi kredi kartınız kullanıma açık bir şekilde elinize ulaşmış olacaktır.  Keyifli alışverişler!

Garanti bankası bonus flexi karta başvuru yapmak ve sahip olmak için buraya Tıklayınız.

Akbank Free

Türkiye’nin en güvenilir bankalarından biri olan Akbank sigortası olmayan kişiler için kredi kartı çıkartma imkânı sunuyor. Ancak oldukça prensipli bir banka olan Akbank kredi kartı vermeden evvel genellikle derinlemesine inceleme yapıyor.  Bu sebeple banka kayıtlarınızın kesinlikle temiz olması ve kredi notunuzun iyi olması oldukça önemlidir. Akbank free’ de yıllık kart ücreti yoktur.

Akbank Free Limitiniz düşükken bile harcama yapmanızı sağlar. Kredi kartı ücretsizdir ayrıca kurulumdan sonra da aynı özellikleri sağlamaya devam eder. Akbank free karta hemen başvurmak ve sahip olmak için buraya  Tıklayınız.

Troy Kart

Son dönemlerde sık sık reklamlarda karşımıza çıkan troy kart hakkında kısaca bilgi verelim. Troy Türkiye Ödeme Yönteminin kısaltılmış halidir. Troy kart yerli üretim olmasına rağmen uluslararası geçerliliğe de sahip bir karttır. Türk altyapılı olan bu kartın size sağlayacağı pek çok avantaj bulunmaktadır. Bunlardan biri de kredi kartınızı hem banka kartı hem de otobüs akbil’i olarak kullanabiliyor olmanızdır.

Günümüz teknolojisinde bütün kartları tek karta toplayan bu benzersiz karta sahip olmak için sigortalı olmanıza gerek yok. Bu karta başvurduğunuz anlaşmalı bankalar da bazı ön incelemeler yapacaklardır. Ama kredi notunuz yüksekse ve banka geçmişiniz temiz ise bu kart tam size göre. Ona sahip olmak için önünüzde hiçbir engel yok.

Türkiye’de 17 adet banka troy kart ile anlaşma halindedir. Bu bankalardan bazıları: Ziraat bank, Albaraka, ING, İş bankası, Akbank, Vakıfbank, TEB, Halk bank, QNB Finansbank, Kuveyt Türk, Şekerbank, Türkiye Finans, Vakıf katılım ve benzeri.

Troy kart çıkarmak için sigorta gerekli değil, ancak banka kayıtlarınıza ve kredi notunuza mutlaka bakılacaktır. Kolay başvuru ve çabuk netice sağlayan Troy karta başvurduktan sonra kısa süre içerisinde kredi kartınız kullanıma açık şekilde kapınıza kadar gelecektir. Başvurmak ve sahip olmak için buraya Tıklayınız.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *