«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Evlilik Kredisi Veren Bankalar

Evlilik Kredisi Veren Bankalar

Evlilik-Kredisi-Veren-Bankalar 2020

En Uygun Evlilik Kredisi Veren Bankalar

Beraberliklerini evlilikle taçlandırmak isteyen, birbirini seven ve dünya evine girmek isteyen tüm çiftlerin önündeki en büyük engellerden biri de düğün hazırlığı yaparken ihtiyaç duydukları maddi destektir. Devletten bu desteği alabilecekleri gibi evlilik kredisi veren bankaların aracılığıyla da bir yuva kurma yolunda emin adımlarla yürüyebilirler.

Yaz aylarının gelmesiyle çeşitli krediler düzenleyen bankalar evlilik kredisine de büyük önem vermektedirler. Bildiğiniz üzere yaz aylarında evlilik ve düğünler oldukça artmaktadır. Bankalar da insanların ihtiyaçlarını karşılamak için düşük faiz oranlı ve uygun vadeli evlilik kredileri hazırladılar. İşte onlardan bazıları;

İş Bankası Yeni Evlenen Çiftlerin Yanında Kredisi

İş bankası evlilik arifesinde acil nakit ihtiyacı duyan çiftlere özel düğün hazırlıklarında kullanmaları için yeni kredi imkanları sunuyor. Bu kredilere başvurmanın en kolay yolu cep telefonunuzdan geçiyor. Başvurmak için T.C. kimlik numarası, kredi tutarı ve aylık gelir bilgilerinizin bulunduğu bir kısa mesajı 4402’ ye atan müşterilerin kredi başvuru talebi anında değerlendirmeye alınıyor.

Bankanın onay vermesi durumunda istenilen evrakları sağlayıp teslim eden çiftlere anında evlilik kredisi çıkıyor. Ön başvuruları onaylanan çiftler kendilerine en yakın şubeye giderek evrak teslim edebilir ve hemen ihtiyaç kredilerine sahip olabilirler. Bunun haricinde şubeye giderek, ATM’den, ya da internet bankacılığı ile hızlı ve kolayca evlilik kredisi başvurusu yapabilirsiniz.

Ziraat Bankası Yeni Evlenenlere Kredi İmkânı

Ziraat bankası evlilik kredisi devlet destekli olup 36 ay vadeli olarak çiftlerin maaşlarının 3-4 katına kadar anında kredi imkânı sağlamaktadır. Harcamalarınızdan kısmadan bütün hazırlıklarınızı nasıl mı yaparsınız?

Elbette ki ziraat bankası evlilik kredisi aracılığıyla, Ziraat bankasında kredi başvurularınız geçmiş işlemleriniz baz alınarak incelenmekte ve buna göre onay veya reddetme işlemi gerçekleştirilmektedir.

Eğer ziraat bankası kredi kartı ödemeleriniz düzenli ise ve kredi notunuz yüksek ise evlilik kredisini size hiç çekinmeden vereceklerdir. Ayrıca gelir belgesiz evlilik kredisi almak için de taşınmaz mülkünüzü bankaya ipotek ettirerek dilediğiniz kadar evlilik kredisi çekebilir ve ihtiyaçlarınızı gönül rahatlığıyla giderebilirsiniz.

Peki, ziraat bankası evlilik kredisine nasıl başvura bilirsiniz? Başvurmak ve sahip olmak için buraya Tıklayınız.

Denizbank Evlilik Kredisi 

Denizbank yeni evlenen çiftlere özel çok faydalı kredi fırsatları sunmaktadır. Fakat kredi verirken çok prensipli olan Denizbank’dan kredi almak isteyenler dikkat! Kredi notunuz yüksek değilse ya da kredi kartı ödemelerinizde aksaklık varsa bu banka size kredi verirken bir kez daha mutlaka düşünecektir. Eğer kredi çekmek istiyorsanız bu hangi banka olursa olsun banka geçmişinize mutlaka ama mutlaka bakacaklardır.

O yüzden kart ödemelerinize özen göstermekte fayda var… Gelelim Denizbank evlilik kredisi vade ve taksit seçeneklerine. Denizbank 20.000 liraya kadar krediyi 48 ay vade ile vermekte. Üstelik faiz oranı oldukça düşük %1,74.  geri öderken 20.000 liralık borcunuz bu hesaplama ile 31.000 lira oluyor ve aylık ödeme tutarı yaklaşık olarak 663,77 TL civarında. Hemen başvurmak ve sahip olmak için buraya  Tıklayınız.

Cepteteb Evlilik İhtiyaç Kredisi

Evlilik kredim şubeye gitmeye gerek kalmadan anında cebimde olsun diyorsan avantajlı faiz oranları ve düşük aylık taksitleriyle cepte Teb evlilik kredisi fırsatı tam size göre! Evlilik uzun ve meşakkatli bir yolculuk, evlilik kadar evliliğin öncesi yani düğün, nişan söz kısımları da bir o kadar önemli, zor ve meşakkatli.

Bu zor günlerinizde Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) yanınızda. Türkiye Ekonomi Bankası 15.000 liraya kadar krediyi 24 ay vade ile ve %0.89 faiz oranıyla vermekte.  Aylık taksit 711,33 lira toplam ödeme tutarı 17,115 lira civarındadır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *