«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. T BANK Çalışma Saatleri 2020

T BANK Çalışma Saatleri 2020

T Bank Müşteri

Turkland Bank ( T Bank) Çalışma Saatleri 2020

Banka, 1985 yılında Bank of Bahrain and Kuwait’in İstanbul Şubesi olarak kurulmuş, 1991 yılında Bahreyn ve Kuveyt Bankası A.Ş. unvanıyla bağımsız bir kurum olarak varlığını devam ettirmiştir. 1992 yılında ismi Garanti Yatırım ve Ticaret Bankası A.Ş. olarak değişmiş, 1997 yılında ise MNG Bank A.Ş. olmuştur.

T Bank Sabah Kaçta Açılıyor 2020 ?

Turkland Bank sabah çalışma saatleri 09.00 da vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlamaktadır.

Turkland Bank ( T Bank) Öğle Arasına Kaçta Giriyor?

Turkland Banka çalışma saatleri içerisinde 12.00 ile 13.00 bulunmamaktadır. Çünkü bu saatler banka çalışanlarının öğle paydosu olmakta. Öğleden önce sıra alan fakat gelmeyen müşterilerin işlem sırası öğleden sonraya kalır. Öğle tatil toplam olarak 1 saat olmaktadır. Bu 1 saatin sonunda ise öğleden sonra mesai saati başlamaktadır.

T- Bank Bank Kaçta Kapanıyor 2020?

Turkland Banka diğer resmi kurumlar gibi çalışma saatleri 17.00 da mesaiyi bitirir. 17.00’dan sonra hizmet vermemektedir. Hafta sonları da resmi kurumlar gibi hizmet vermemektedir.

Turkland Bankası Özel Günlerde Ve Bayramlarda Hizmeti Veriyor Mu?

Turkland Banka diğer resmi kurumlar gibi Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı gibi resmi tatillerde hizmet vermemektedir. Bunun yanı sıra T-Bank 1 Mayıs, 19 Mayıs, 23 Nisan, 30 Ağustos ve 29 Ekim gibi çeşitli resmi tatillerde hizmet vermemektedir.
Yapılan görüşmeler neticesinde 2006 yılında Arab Bank ve BankMed, MNG Bank A.Ş hisselerinin �’ini devralmıştır. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (BDDK) 29 Aralık 2006 tarihli kararıyla da satış işlemi onaylanmıştır. Ocak 2007 tarihi itibarıyla hisse devri tamamlanmış, Arab Bank hisselerin P’sine ve BankMed ise hisselerin A’ine sahip olmuştur. 3 Nisan 2007 tarihinde ise Banka’nın adı Turkland Bank A.Ş., kısaltılmış şekliyle T-Bank olarak değiştirilmiştir.
15 Nisan 2014 tarihinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul kararı ile T-Bank’ın sermayesinin 500 Milyon TL’den 650 Milyon TL’ye çıkarılmasına karar verilmiştir ve 2014 itibarıyla T-Bank’ın mevcut ortaklık yapısı şu şekilde olmuştur: BankMed P, Arab Bank 3,3, Arab Bank İsviçre ,7. Arab Bank ve BankMed’in bireysel ve kurumsal bankacılık alanlarındaki köklü uzmanlığı ve 1930’lu yıllara uzanan gelişmiş bankacılık deneyimi, T-Bank’ın vizyonuna katkıda bulunmaktadır.
Ana hissedar bankaların oluşturduğu sinerji, T-Bank’ın çalışmalarına güç katmakta, aynı zamanda müşterilerin finanasal partner olarak tercihlerinde büyük rol oynamaktadır. T-Bank, etkin varlık gösterdiği kurumsal ve ticari bankacılık alanlarındaki faaliyetlerine de yoğun bir şekilde devam etmektedir.
Türkland Bank’dan internet üzerinde sürekli işlemlerinizi yapabilirsiniz. T-Bank hafta sonu çalışmamayı tercih etmiştir yani diğer resmi kurumlar gibi kapalıdır. Banka müşteri işlemleri hafta içi ve mesai saatlerinde halledilebilir. ATM aracılığıyla  da 24 saat işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. T-Bank 1 Nisan 2013 tarihinden itibaren yeni yüzü ve gelişmiş seçenekleri ile vatandaşlarımızın hizmetine girmiştir.
Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *