«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. A BANK Çalışma Saatleri 2020

A BANK Çalışma Saatleri 2020

A Bankç

Alternatif Bank ( A BANK) Çalışma Saatleri 2020

A Bank Çalışma Saatleri 2020
A Bank, günümüzdeki adıyla Alternatif Bank ülkemizdeki köklü bankalardan birisidir. Alternatif Bank ülkemizde 1991 senesinden itibaren faaliyet göstermeye başlamıştır. ABank olarak bilinen bu banka bünyesinde bulunan hisselerin yüzde 75’i 2013 yılında The Commercial Bank bünyesinde yer almaya başlamıştır. Daha sonra 4 yıl önce 2016 senesinde Alternatif banka dair tüm hisseler alarak bankanın tek sahibi haline gelmiştir.
Bankanın tek sahibinden olan The Commercial Bank Katar merkezlidir. Alternatif Bank güçlü bir sermayenin temsilcisi konumunda yer alıyor. Orta Doğu’da yoğun bir müşteri portföyüne sahip olan bu banka geniş bir müşteri kitlesine sahip. Bu durumu ülkemizde bulunan Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kuruluşu denetimi altında faaliyetleri başarılı bir şekilde sürdürülüyor.
Ülkemizde 1991 senesinden itibaren hizmetine devam ediyor. Ülkemiz toplam olarak 53 adet şubesi bulunuyor. Bununla birlikte 1000’den fazla çalışanı bulunuyor. Bankanın çalışma saatleri ise birçok müşterinin dikkatini çekiyor.
Hafta içi her gün hizmet veren Alternatif Bankası sabah çalışma saatleri 09.00 ile 12.30 saatler arasında hizmet vermektedir. Saat 12.30 itibari ile öğle tatili başlar ve 13.30’. Kadar sürer. Öğle tatilinin bitmesinin ardından çalışma saatleri 13.30’u gösterdiği an ikinci mesai başlar ve saat 17.00 olduğu an mesai sona erer. Eğer mesai saatleri dışında acil bir bankacılık işleminiz bulunuyor ise bunu mobil bankacılık veya müşteri hizmetleri yöntemi ile uygulayabilirsiniz.

A Bank Hafta Sonu Açık Mı? 2020

 A bank hafta sonu açık olan bir şubesi bulunuyor. Her banka gibi bu bankada resmi tatil ve hafta sonlarında hizmet vermemektedir. Sadece hafta içi açık olmakta.

A Bank Genel Müdürlük Çalışma Saatleri 2020

Alternatif Bank Genel müdürlüğü de hafta içi banka şubeleri gibi çalışma saatleri 09.00 ile 17.00 saatleri arasında hizmete devam ediyor. Genel müdürlükte de normal öğle tatili saatleri yaşanmaktadır. Alternatif Bank Genel Müdürlüğü resmi tatillerde ve hafta sonları hizmet vermemektedir.

A Bank Müşteri Hizmetleri Çalışma Saatleri 2020

A Bank şubesi aktif bir şekilde hizmet vermektedir. Ancak bilindiği gibi hafta sonu ve resmi günlerde hizmet vermiyor. Böyle durumlarda acil bankacılık işlemlerinizi halledebilmeniz için sizlere alternatif yollar sunuluyor. Bu alternatif yollar ise telefon bankacılığı ve müşteri hizmetleri ağırlıktadır. Yapmanız gereken EFT, havale, kredi kartı başvurusu, kredi kartı borç ödeme, Kredi ödeme ya da para çekme gibi taleplerinizi müşteri hizmetlerine bildirerek ya da telefonunuzda bulunan mobil uygulama sayesinde kısa sürede gerçekleştirebilirsiniz.
A Bank müşteri hizmetlerine 444 00 55 ya da 0850 225 00 55 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz. Eğer e posta yolu ile iletişime geçmeniz gerekiyor ise alternatifbank.muhaberat@hs02.kep.tr adresine e posta atabilirsiniz.  Banka müşteri hizmetleri daima taleplerinize ve sorunlarınıza hızlı bir şekilde dönüş gerçekleştirecektir.
Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *