«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. ANADALUBANK Çalışma Saatleri 2020

ANADALUBANK Çalışma Saatleri 2020

anadolubankç

Anadolubank Çalışma ve Mesai Saatleri 2020

Anadolu Bank Saat Kaçta Açılıyor Kaçta Kapanıyor 2020

Anadolubank 1961 yılında kurulmuş olup günümüzde de faaliyetlerine devam ediyor. İlk olarak Türk Ekspres Anonim Şirketi ve Buğday Bankası Anonim Şirketi ortaklığında kurulmuştur. Ancak 1988 senesine kadar sürdürdüğü hizmet kapsamında 130 adet şubeye ulaşmıştı. Daha sonra ise Türkiye Emlak Kredi Bankası ile ortaklık kararı almıştır. 1997 senesinde ise Habaş grubuna satılarak günümüzde ki Anadolubank halini almıştır.
1997 senesinde gerçekleşen satış sonrası tekrar Bankacılık sektörüne giriş yapan yerli banka ilk olarak 3 şube ile yeniden hizmetine başlayarak günümüze kadar büyük bir gelişme meydana getirmiştir.
Bankanın merkezi İstanbul olmaktadır. Günümüzde aktif olarak hizmet veren Anadolubank 112 şubesi ile hızlı bir şekilde hizmet kalitesini arttırıyor. 112 şube bünyesinde  yaklaşık olarak 2 binden fazla çalışanı bulunuyor. Ülke ekonomisine büyük bir katkı sağlayan bu banka için birçok kişi çalışma saatleri hakkında soru soruyor.
Çalışma saatleri yanı sıra diğer en çok merak edilen konu ise bankanın güvenirliği oluyor. Güçlü bir sermaye yapısı bulunan bu banka diğer banka kuruluşları gibi Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu tarafından kontrolü tarafından incelenerek genel puanlama sonucunda B+ puanını almıştır. Ancak ulusal bazda incelenir ise A puanına sahip olmaktadır. Güvenirlilik konusunda da oldukça başarılı bir strateji uyguluyor.

Anadolubank Çalışma Saatleri Ve Günleri 2020

Anadolubank aktif olarak hafta sonu, resmi tatiller ve bayram günleri haricinde haftanın beş günü çalışma saatlerini kesintisiz geçiriyor.
Anadolubank bünyesinde bulunan şubeler çalışma saatleri 09.00’da başlayarak 12.30’ a kadar müşteri hizmetlerini sürdürüyor. Ardından ise banka çalışanları 12.30 itibari ile 13.30 saatlerine kadar öğle arası tatili veriyor. Bankada ikinci mesai ise 13.30 itibari ile tekrar başlıyor. Anadolubank kapanış çalışma saatleri ise 17.00 olmaktadır. Anadolubank çalışma saatleri bittiğinde yani mesai sonrası ise bankacılık işlemleri için Anadolubank ATM cihazlarını ve Anadolubank şubelerine ait olan mobil bankacılık uygulamasını tercih ederek bu durumda işlemlere devam edebilirsiniz. Aynı zamanda banka hafta sonu da çalışmıyor. Bundan dolayı alternatif olarak bu yolları tercih edebilirsiniz.

Anadolubank Genel Müdürlük Mesai Saatleri 2020

Anadolubank şubelerinde olduğu gibi genel müdürlük merkezi de çalışma saatleri olarak aynı mesai düzenini uyguluyor. Böylece 09.00 saatleri ile 17.00 arasında Genel müdürlük merkezi işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Anadolubank Müşteri Hizmetleri Çalışma Saatleri 2020

Anadolubank müşteri hizmetleri kusursuz bir hizmet için sürekli kesintisiz bir hizmet vermeyi hedefleyerek bu doğrultuda uzmanlığına devam ediyor. Anadolubank müşteri hizmetleri vardiyalı bir sisteme ait bundan dolayı 7 gün 24 saat hizmetine devam ediyor. Anadolubank bünyesinde bulunan  müşteri hizmetlerine 0850 222 55 50 numarası üzerinden ulaşım sağlayabilirsiniz.
Buna ek olarak geri ödeme ve benzeri sistemsel hata durumlarında e posta ile iletişim kurmanız talep edilebilir. Bu durumda  anadolubank@hs03.kep.tr  adresi üzerinden ulaşım sağlayabilirsiniz.
Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *