«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Sigortasız İşçiye Kredi Veren Bankalar

Sigortasız İşçiye Kredi Veren Bankalar

Sigortasız işçiye kredi veren bankalar

Sigortasız İşçiye Kredi Veren Bankalar 2020

2020 yılının gelmesiyle hayatımızda pek çok şey değişti. Bu değişim ve gelişimden bankalar da nasibini elbette almış oldu. Oluşan rekabet ortamı sayesinde vazgeçilmez prosedürlerinden birer birer vazgeçmek zorunda kalan bankaların girdikleri bu yarış özellikle ev hanımları ve serbest meslek sahiplerinin yüzünü güldürdü. İlk etapta bankaların kredi vermek için neden SSK kayıt belgesi istediklerine dair biraz bilgi verelim.

Bu belgeyi isterken bankaların güttüğü amaç kredi çeken bireylerin gelirlerine göre kredi çıkarmaktır. Bir kişinin sigortası var ise düzenli olarak bir yerde çalışıyor ve maaş alıyor demektir. Bu da kredi alan kişiye büyük bir ödeme kolaylığı elbette ki sağlayacaktır.

Bir süre önce bankalar kredi verirken eski tarihlerden bir sigorta kaydının olmasını da kabul ederken günümüzde sigorta süresi de bankalar için oldukça önemli hale gelmiştir. Bankalar için kredi verirken ön şart sigortalılık süresinin en az 6 ay olmasıdır.  Bu durumda sigortası olmayan ev hanımları ve serbest meslek sahipleri ne yapmalıdır?

Sigortasız çalışan ve bu nedenle bordro teslim edemediği için gelirini bankalara bir türlü ispatlayamayan herkes için sigortasız çalışsalar bile artık anında birçok banka 40.000 liraya kadar kredi sağlamakta. Üstüne üstlük bu kredilere mobil uygulamalardan ve internet şubelerinden ulaşmanız artık mümkün.  Siz isteyin, krediniz anında tek tıkla cebinize gelsin!

Bankalar sigortasız işçilere de kredi verme uygulamasını 2020 yılında başlattılar ve bunun karşılığında sizden tek bir şart istemektedirler. Bu şart da kredi notunuzun iyi olmasıdır. Şimdi bütün ev hanımları, sigortasız çalışanlar ve serbest meslek sahiplerinin merak ettiği sorumuza gelelim. 2020 yılında sigortasız kredi veren bankalar hangileridir?

Denizbank Sigortasız Kredi Başvurusu 2020

Şimdi sizlere kimsenin bilmediği bir yöntemden bahsedeceğiz. İlk olarak bankaya giderek veya internet üzerinden bir vadesiz Türk lirası cinsinden bir hesap açmalısınız. Eğer bu işlemi şubeden yapıyorsanız bireysel bankacılıktaki memura internet bankacılığını da aktif olarak kullanmak istediğinizi muhakkak belirtiniz. Daha sonrasında Google Play Store’ dan indireceğiniz Denizbank mobil uygulaması ile internet bankacılığına doğrudan giriş sağlayın.

Büyük bir ihtimalle adınıza en az 30.000 lira 60 ay vadeli bir kredi tanımlanacaktır. Bu şekilde başvuru yaparak sigorta belgesiz 4 dakikada ihtiyaç kredinize sahip olabilirsiniz! Denizbank internet şubesi için buraya Tıklayınız.

Finansbank Sigortasız Kredi Başvurusu 2020

Finansbank’tan tam 5 yıl vadeli yani 60 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. Sigortanız olmasa bile birçok bankadan bu kredi çekme imkanına sahipsiniz. Bu bağlamda özellikle QNB Finansbank’ı mutlaka dikkate alınız. QNB Finansbank genellikle en düşük faizle kredi veren seçkin bankalardan biridir. Ayrıca hızlı nakit imkanına da sahip bir bankadır.

QNB Finansbank 60 aya kadar olan bütün vadeler için ayda sadece ve sadece % 0.89 oranında faiz uygulaması yapmaktadır. QNB Finansbank sigortasız acil ihtiyaç kredisine başvurmak için buraya  Tıklayınız.

Odeabank Sigortasız Kredi Başvurusu 2020

Paraya sıkışan müşterilerine odeabank sigortasız kredi çekme imkânı sağlıyor. Ancak her bankada olduğu gibi odeabank’da da kredi notunun yüksek olması oldukça önemli. Internet üzerinden de başvuru imkânı bulunan bu ihtiyaç kredisine şubelerden de kolaylıkla başvuru yapabilirsiniz. 60 aya varan vadelerle yalnızca kimlik belgeniz ile kredi başvurusu yapabilirsiniz. Başvurmak için buraya Tıklayınız.

Garanti Bankası Sigortasız Kredi Başvurusu 2020

Eğer daha önce hiç kredi çekmediyseniz Garanti bankasından 36 aya kadar vadeli 100.000 liraya kadar kredi çekebilirsiniz. Başvurunuzu şubelerden de yapabileceğiniz gibi internet üzerinden de başvurarak kredi alabilirsiniz. Başvurmak için buraya Tıklayınız.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *