«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Türkiye Finans Gümüş Hesabı Açma

Türkiye Finans Gümüş Hesabı Açma

türkiye-finans-gümüş-hesabı

Türkiye Finans Gümüş Hesabı Açma

Türkiye Finans Gümüş Hesabı Açma; Bütün bankalar kendi hesaplarına müşterileri için avantajlar tanırlar. Bu avantaj ve özellikler müşteriler açısından değerlidir. Çünkü müşterileri açacakları hesapların özelliklerine göre hesap açmak isterler. Ayrıca bankanın söz konusu hesap için sağladığı avantajları değerlendirmek isterler.

Finans Katılım bankasıda kendi hesaplarına ayrı özellikler tanımlamıştır. Bugün ki haberimizde Türkiye finans gümüş hesabı özellikleri üzerinedir. Haberimizi okuyarak Türkiye finans gümüş hesabı açma ve Türkiye finans gümüş hesabı özellikleri hakkından sizlerde bilgiler alabilirsiniz.

Türkiye Finans Gümüş Hesabı Nasıl Açılır

Türkiye finans gümüş hesabı nasıl açılır soruları bu başlık altında belirtilmiştir. Finans katılım gümüş hesabı açmak isterseniz eğer bankanın bütün şubelerinden hesap açabilirsiniz. Ayrıca Türkiye finans gümüş hesabı internet bankacılığı üzerinden de açılır. Dilerseniz Gümüş hesabı açma işlemlerinizi mobil bankacılık üzerinden de yapabilirsiniz. Bir diğer hesap açma yöntemi ise çağrı merkezidir.

Bankanın İletişim hattını arayarak Türkiye finans gümüş hesabı açabilirsiniz. Ancak Dijital kanallar ve iletişim hattı ile hesap açmak isterseniz mutlaka bankada vadeli yada vedesiz başka bir hesabınızında olması gerekir. Finans mobil için url’ye tıklayınız  https://www.turkiyefinans.com.tr/tr-tr/dijital-bankacilik/mobil-sube/sayfalar/mobil-sube.aspx#nasil-kullanilir

Türkiye Finans Gümüş Katılım Hesabı Nedir

Türkiye Finans gümüş hesabı ; Gümüş kıymetli bir maden olmasından dolayı yatırımcısı da çok fazladır. Dolayısıyla bankalarda bu madenin hesabını bulundurur ve hesap üzerinden işlemler yapılmasına müsaade ederler. Özellikle gümüş altın gibi madenlere oranla çok uygun olduğu için birikim yapılmasıda kolaydır.

Birikiminin kolay ve uygun olması sebebiyle gümüş hesabına rağbet çok fazla artmıştır. Son zamanlarda madenlerdeki büyük yükselişler ise gümüş hesabı açmanın ne kadar mantıklı olduğunu göstermiştir. Türkiye Finans Gümüş hesabı vadesiz olarak açılan Gümüş katılım hesapdır.

Türkiye Finans gümüş hesabı nedir ; Gümüş Katılım Hesabı cari hesap olarak açılan vedesiz banka hesabıdır. Ayrıyeten gün içinde alım ve satım yapabileceğiniz banka hesabı ürünüdür. Türkiye Finans Gümüş Hesabı, birikimlerinizi gümüş olarak değerlendirmenize imkan sağlayan, istediğiniz zaman ise gram bazında gümüş alım satımı yapabileceğiniz vadesiz bir hesap türüdür.

Türkiye Finans Gümüş Depo Hesabı Özellikleri

Türkiye finans gümüş hesabı ile sizlerde yatırımlar yapabilirsiniz. Böylelikle gümüşün hesabın avantajlarından da faydalanmış olursunuz. Türkiye Finans gümüş hesabı özellikleri aşşağıda sıralanmıştır.

Söz konusu hesaptan Alım satımı yapılan Gümüş 999/1000 saflıktadır.

Gümüş Hesabında minimum işlem tutarı 0.01 gramdır.

Gerçek kişiler için açılan Kıymetli Maden Depo Hesaplarının 150.000 TL’ye kadar kısmı Tasarruf Mevduatı Sigortasına tabidir.

Gümüş Hesap yatırımınızı güvenle değerlendirmenizi sağlar.

Bu hesap ile Türk Lirası, Amerikan Doları ve Euro karşılığında alım satım yapabilirsiniz.

Gün içinde dilediğiniz saatte alım satım yapma imkanı sağlar.

Birden Fazla Türkiye Finans Gümüş Hesabı Açmanız mümkündür.

Bankada bulunan diğer gümüş hesaplarınıza havale yapmanızı sağlar.

türkiye_finan_gümüş_hesabı
Türkiye Finans Gümüş Hesabı Açma

İletişim Hattı İle Türkiye Finans Gümüş Hesabı Açma

Türkiye Finans Gümüş hesabı açma işleminizi iletişim hattı üzerinden yapmanız mümkündür. Ancak Gümüş hesabını açmak isterseniz bankada vadeli ya da vadesiz bir hesabınızın olması gerekir. Söz konusu hesaplar TL hesabı veya Döviz ve Altın hesabı olabilir. Bu hesaplara sahipseniz anında Türkiye Finans gümüş hesabı açabilirsiniz. Ayrıca İletişim hattını arayarak Türkiye finans gümüş hesabı açma ve Türkiye finans gümüş hesabı nasıl açılır hususunda bilgilerde alabilirsiniz.

Türkiye finans katılım bankası iletişim hattı ile 365 gün 7/24 olmak üzere hizmetler sunar. Sizlerde bu hizmetlerden faydalanarak anında Türkiye finans gümüş hesabı açma işlemlerinizi iletişim hattı ile yapabilirsiniz. Türkiye finans gümüş hesabınızı iletişim hattı ile açmak isterseniz iletişim hattı bilgilerine url’ye tıklayarak ulaşabilirsiniz https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/turkiye-finans-katilim-iletisim-hatti/.html

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.