«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Vakıfbank’tan Kredi Kartı Borçlularına Müjdeli Haber

Vakıfbank’tan Kredi Kartı Borçlularına Müjdeli Haber

VAKIF BANKKKK

VakıfBank Yapılandırma Paketini Açıkladı

Değerli okuyucularımız Devlet Bankası olan Ziraat Bankasından bir başka Devlet Bankası olan Vakıfbank’da kredi kartı borçlularına müjdeli haberi yayınlayarak bu hususta müzdarip olan vatandaşlarımızı sevindirmiştir. Kredi kartı borcundan dolayı bir çok vatandaşımız çok ciddi oranlarda etkilenmiş ve büyük sıkıntılar çekmiştir. Ama yinede çekilen sıkıntılara rağmen bir türlü bitmek bilmeyen kredi kartı borcu faizlerinden dolayı vatandaşı daha çok sıkıntı ve borç altında bırakmıştır. Vatandaşlarımızın bu kredi kartı borçlarından kurtulması için yapılandırması gerekir. Yapılandırma hususun da Vakıfbank’ta aynı Ziraat bankası gibi bu hususta öncülük yaparak kredi kartı mağduru olan vatandaşlarımıza bir nebze yarar sağlamak için yapılandırma yolunu seçmiş ve düşük olan faiz oranı ile kredi kartı mağduru olan vatandaşlarımıza elini uzatmıştır.

Vakıfbank’tan Düşük Faizli Yapılandırma İmkanı

Vakıfbank kredi kartı mağduru vatandaşlarımıza yapılandırma imkanı sağlayarak bu hususta mağdur olan vatandaşlarımıza düşük faizli kredi ile kredi kartı borçlarını yapılandıracağını ve aynı Ziraat Bankası gibi Vatandaşlarımızın yanında olacağını duyurmuştur. Değerli okuyucularımız eğer sizinde kredi kartı borcu ile her hangi bir sıkıntınız var ise Vakıfbank tarafından sağlanan bu imkan ve olanakları değerlendirerek kredi kartı borçlarınızı yapılandırma yoluna giderek yüksek faiz ödemekten kurtula bilirsiniz.  Vakıfbank Yanındaki güç paketi ile vatandaşlarımızın kredi kartı borçlarını 24 aya kadar yüzde 1,10 oranında faiz ile yapılandırmaktadır. Ayrıca 60 aya kadar yapılandırmak isteyen kredi kartı borçlusu kişilerin borçlarını ise yüzde 1,20 faiz oranı ile yapılandıracağını kamuoyuna duyurmuştur.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *