«
  1. Anasayfa
  2. Emekli Haberleri
  3. Emekli Vatandaşlarımıza Maaş Farkı Müjdesi

Emekli Vatandaşlarımıza Maaş Farkı Müjdesi

EMEKLİ

Emekli Vatandaşlarımıza Aile Bakanından Müjdeli Haber

Değerli okuyucularımız bugün sizlere emekli vatandaşlarımıza ödenecek olan maaş farkları hakkında bilgi vermek istedik. Emekli vatandaşlarımızın hiç biri gelen zamlardan memnun kalmamıştır fakat yine de maaşlarının farklarının hesaplarına yatmasını dört göz ile beklemektedir. Maaş zamlarından memnun kalmadılar çünkü maaşlarına gelenden çok geçim ihtiyacı olan olmazsa olmaz ürünlere maaşların üç dört katı daha fazla zam uygulanmış petrol fiyatları üzerinden de enflasyon düşük gösterilmiş fakat gerçek enflasyon olan gıda fiyatları ise maaş zammının en az dört katı ve zorunlu tükettiğimiz elektrik ve doğalgaz zamları ile iyice dibe vurulmuşlardır. Fakat yinede Aile Bakanı Zehra Selçuk hanım hanım emekliye maaş farkı yatacak diye müjde vermektedir. Neyin müjdesi hangi zammın müjdesi bilinmektedir. Sözün kısası pazarda ak havuç 4.00 TL Ak Ispanak 8 TL Ak lahana kilosu 5.00 TL olmuş güya emekliye zam verdiler. Ama bahaneleri var kış varmış ta ondan Bizim Ülkemizde kışın olmadığı bir senemi var diye sorarlar insana insan aklı ile alay etmeyin diye. İşte Bakanın Maaş farkı açıklamaları.

Aile Sosyal Bakanı Selçuk Hanımın Maaş Farkı Açıklamaları

Aile ve Sosyal Çalışma Bakanı Sayın Zehra Selçuk hanım emekli vatandaşlarımıza müjde vererek maaş farklarının 25 Ocak ile ödeneceğini duyurmuştur. Bakanın açıklamalarına göre emekli maaş farkları malul, emekli, vazife malulü, dul ve yetim aylığı alanların 25 Ocakta SSK gelir aylığı alan vatandaşlarımızın 17 ile 26 Ocak arasında BAĞ-KUR gelir aylıklarının ise 25 ile 28 Ocak tarihleri arasında hesaplarına yatacağını duyurmuştur.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *