«
  1. Anasayfa
  2. Emekli Haberleri
  3. Emekli Bayram İkramiyesi Ne Zaman Yatacak

Emekli Bayram İkramiyesi Ne Zaman Yatacak

2023_emekli_bayaram_ikramiyesi_ne_kadar

Emekli Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak, Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman ödenecek, 2023 yılı emekli bayram ikramiyesi ne kadar gibi sorulanızın cevaplarını haberimizin detaylarında bulabilirsiniz. Son günlerin en çok merak edilen haberleri arasında olan 2023 yılı emekli bayram ikramiyeleri hakkında bütün gerekli bilgileri haberimizi okuyarak öğrenebilirsiniz.

Emekli Bayram İkramiyesi Ne Zaman Yatacak

Emekli Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak ; Emeklilere bayram ikramiyesi Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı olmak üzere yılda iki kez dağıtılırken, bu yıl seçimlere bağlı olarak 900 lira artırılarak 2 bin liraya çıkarıldı. Emekli ikramiyeleri önceki bayram ikramiyelerinde olduğu gibi bayramdan bir hafta önce hesaplara yatırılır. Emekliler için önemli bir ek gelir kaynağı olan emeklilik fonu, tatillerin yaklaşmasıyla birlikte araştırılmaya başlandı. Emeklilik sonrası tatil ödemesinin tarihi henüz belirlenmedi, ancak ödemelerin Ramazan Bayramından bir hafta öne çekilerek yatırılmasını beklediklerini açıkladı..

EMEKLİLİK İkramiyesi Ne Zaman Sona Eriyor?

Emekli Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak ; Henüz resmi olarak açıklanmayan emekli ikramiyelerinin de önceki bayram ikramiyelerinin yanı sıra bayramdan bir hafta önce hesaba yatırılması bekleniyor. AK Parti Gurup Başkan Vekili Mustafa Elitaş da emekli maaşına zam geleceğini meclise açıkladıktan sonra emekli ikramiyelerinden bahsetti. Elitaş, ramazan ve kurban bayramlarında emekli ikramiyesinin 2 bin TL olacağını açıklayarak, 1100 TL olan emekli ikramiyesine 900 TL ekleyeceklerini açıkladı. 2018 yılında 1.000 TL olan emekli maaşı 5 yılda ancak yüzde 10 artarak 1.100 TL’den 2000 TL’ ye çıkabildi.

Emekli Bayram İkramiyesi Ne Zaman Yatacak
2023 Emekli Bayram İkramiyesi

Emekli Bayram İkramiyesini Kimler Alabilir ?

– SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı emeklileri
– Şehit yakınları ve gaziler
– Ölüm aylığı alanlar
– Vazife ve harp malullüğü aylığı alan er ve erbaşlar
– Geçici köy korucuları
– Şeref aylığı alanlar
– Şampiyon sporcular
– Kore, Kıbrıs ve İstiklal Savaşı gazileri
– Terörden zarar gören siviller ve hayatını kaybedenlerin hak sahipleri

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz haberlerimiz için aşağıdan verilen url’ye tıklayarak giriş yapabilirsiniz.

2023 mart ayı enflasyon oranı ; https://www.finanshaberi.net/ufe-tufe-haberleri/tuik-mart-2023-enflasyonunu-acikladi/.html

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.