«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Türkiye Finans Sim Kart Blokesi Kaldırma

Türkiye Finans Sim Kart Blokesi Kaldırma

TÜRKİYE FİNANS

Türkiye Finans Katılım Bankası Sim Kart Blokesi Kaldırma İşlemleri

Değerli okuyucularımız bugünkü haberimiz Türkiye finans katılım bankası sim kart blokesi kaldırma işlemleri, Türkiye finans katılım bankası ATM’den sim kart blokesi kaldırma işlemleri ile finans katılım bankası sim kart blokesi nasıl kaldırılır gibi sorular üzerine olacaktır. Değerli okuyucularımız sizlerde Türkiye finans sim kart blokesi kaldırma işlemleri hakkında merak etmiş olduğunuz hususlar varsa ayrıca söz konusu ola Türkiye finans sim kart blokesi kaldırma konusunda aklınıza takılan sorular ile sim kart blokesi kaldırma hakkında bilgiler almak isterseniz eğer sizlerin bilgilerine sunmak maksadı ve amacı ile sitemiz finanshaberi.net üzerinden yayımlamış olduğumuz Türkiye finans sim kart blokesi kaldırma başlıklı haberimizi sonuna kadar okuyarak aklınıza takılan bütün soruların cevaplarını alabilirsiniz. Değerli okuyucularımız şimdi yazımızı daha fazla uzatmadan haberimizin bütün detaylarını açıklamaya geçelim.

Sim Kart Neden Bloke Edilir?

Değerli okuyucularımız öncelikle sim kart neden bloke olur bunun açıklamasını yapmak istiyorum. Sim kartın bloke edilmesinin sebebi bankaların güvenlik amaçlı uygulaması olmaktadır. 4.5 G teknolojisinin hayatımıza girmesinden sonra bir çoğumuz sim kartımızı değiştirmek zorunda kaldık. Bunun için sim kartımızı uyumlu hale getirdik fakat sim kart değiştiği için ve bankanıza eski sim kartınız tanımlı olduğu için yeni sim kart almakta veya değişimde yeni sin kartın bankaya tanımlanması gerekmektedir. Bu nedenle yani yeni sim kart bankaya uyumlu ve tanımlı olmaması nedeni ile bloke edilir ve bu bloke işlemi güvenlik amacı ile uygulanır. Bu sıkıntıları bazı zaman GSM operatörü değişikliği sırasında da yaşaya bilirsiniz. Fakat kesinlikle tedirgin olmayın ve sim kart blokesini kaldırın. Sim kart blokesi kaldırılmadan asla internet bankacılığına ve mobil bankacılığa asla giriş yapılamamaktadır. Şimdi ise Türkiye finans bankası sim kart blokesi kaldırma işlemlerini ve yöntemlerini açıklama kısmına geçelim ve sim kart blokesi nasıl kaldırılıyor birlikte göz atalım.

Türkiye Finans Sim Kart Blokesi Nasıl Kaldırılır?

Çok değerli finanshaberi.net okuyucularımız finans katılım bankası sim kart blokesi kaldırma işlemi ve yöntemi üç şekilde gerçekleştirilmektedir. Birinci yöntem size en yakın olan olan Türkiye finans katılım bankası şubesine giderek banka personeline sim kart değişikliği yaptığınızı ve sim kart blokesinin kaldırılmasını istemiz ile gerçekleştirebileceğiniz yöntem olmaktadır. Bu esnada mobil telefonunuza tek kullanımlık şifre gelecektir. Tek kullanımlık şifre ile mobil veya internet bankacılığına giriş yapmanız halinde Türkiye finans sim kart blokesi kaldırma işleminizi tamamlamış olursunuz.

Fakat daha hızlı ve sıra beklemeden işlem yapmak isterseniz eğer bunun metodu ise bankanın ATM’lerinden yapacağınız sim kart blokesi kaldırma işlemi olacaktır. Türkiye finans ATM’sinden sim kart blokesi kaldırma işlemini yapmak isterseniz eğer öncelikle kartınızı ATM’ye takın ve ilk çıkan ekrandan diğer işlemler menüsünü seçin. Bundan sonra gelecek ekranda ise şifre ve diğer işlemler menüsüne girmelisiniz. Daha sonra gelecek ekranda ise şifre ve sim işlemleri menüsüne giriş yapın ve sim kart blokesini kaldırın.

Üçüncü yöntem ise en rahat en hızlı ve en pratik olarak yapacağınız işlem olmaktadır. Bulunduğunuz her yerden Türkiye finans Katılım bankası müşteri hizmetleri veya çağrı merkezi telefon numarasını arayarak bankanın müşteri temsilcisine sim kart blokesinin kaldırılmasını talep etmeniz yeterli olacak ve yine mobil telefonunuza tek kullanımlık şifre gelecektir. Mobil telefonunuza gelen tek kullanımlık şifre ile internet bankacılığına veya mobil bankacılığa giriş yapmanız dahilinde Türkiye Finans Katılım Bankası Sim Kart blokesi kaldırma işleminiz tamamlanmış olacaktır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *