«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. BURGAN BANK BANKA HESABI KAPATMA

BURGAN BANK BANKA HESABI KAPATMA

Burgan Hesap Kapatma

BURGAN Bank Hesap Kapatma

Burgan Bank; Türkiye, Kuzey Afrika ve Ortadoğu bölgesinde faaliyet gösteren bir bankadır. Kuveyt merkezli Burgan Bank Grubunun ortak şirketidir. Burgan Bank müşterilerine uyguladığı düşük faizli kredi teklifleri sayesinde çoğu insanın ilgisini çekmiştir. Şube sayısının az olması yüzünden bazen gerekli hizmeti verememektedir. Bu nedenler ile Burgan Bank Hesabınızı kapatmak isteyebilirsiniz. Hesap kapatmadan önce nasıl hazırlık yapacağınızı bilmiyorsanız ‘Burgan Bank Hesap Kapatma’ adlı bu yazımızı inceleyebilirsiniz.

1.Burgan Bank Şube Aracılığı ile Hesap Kapatma

Burgan Bank şubelerine giderek hesabınızı hızlı bir şekilde kapatabilirsiniz. TC kimlik numaranız bulunan bir belgeyle ve Burgan Bank kartlarınızla hesap kapatma talebinizi oluşturabilirsiniz. Hesap kapatmadan önce bazı koşulları gerçekleştirmelisiniz. Burgar Bank Hesabınıza ait ödeme talimatı bulunuyorsa hesabınızı kapatamazsınız. Öncelikle bulunan ödeme talimatını kaldırmalısınız. Diğer koşul ise Burger Bankası hesabınızda borç olup olmamasına dikkat etmelisiniz. Adınıza ait kredi kartı borcunuz varsa hesabınızı kapatamazsınız. Borçlarınızı ATM’lerden, şubelerden ve mobil uygulamadan ödeyebilirsiniz. Ortada hesap kapatma işleminiz için bir engel kalmadığında talebinizi gerçekleştirebilirsiniz. Burgar Bank hesabınız 5 iş günü içerisinde kapatılacaktır. Bu 5 iş günü içerisinde ATM’leri, internet ve mobil bankacılık hizmetlerini kullanamazsınız.

2. Burgan Bank Mobil Bankacılık ile Hesap Kapatma

Burgan bank ‘ Burgan Mobil ‘ adıyla mobil bankacılık hizmeti vermektedir. Akıllı telefonlarınıza bu uygulamayı ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Mobil bankacılık şubesin ilk sayfasından bireysel giriş yapabilirsiniz. Burgan Bank mobil bankacılık şifreniz bulunmuyorsa şubelerden, çağrı merkezinden veya internet üzerinden alabilirsiniz. Burgan Bank resmi internet sitesinden giriş menüsünün ‘Yeni Kayıt ‘ menüsünden yeni profil oluşturabilirsiniz. İnternet bankacılığı hizmetinde kullandığınız şifreyi Burgan Mobil uygulamasında da kullanabilirsiniz. Mobil uygulaması üzerinden banka hesabınızı kapatamazsınız. Bazı bankacılık işlemlerinizi hızlı ve güvenli bir şekilde halledebilirsiniz.

3. Burgan Bank İnternet Bankacılığı ile Banka Hesabı Nasıl Kapatılır

İnternet bankacılığı ile Burgan Bank ek hesaplarınızı kolaylıkla kapatabilirsiniz. Bunun için internet arama motorundan www.burganbank.com.tr adresini aramalısınız. Web sayfasına giriş yaptıktan sonra kurumsal veya bireysel hesapla giriş yapabilirsiniz. Kişisel banka hesabınızı kapatacağınız için Burgan Bank Bireysel Giriş menüsünü seçmelisiniz. TC kimlik numaranız ve Burgar Bank şifrenizle internet bankacılığını kullanabilirsiniz. TC kimlik numaranız yerine kullanıcı kodunuzu da kullanabilirsiniz. İnternet bankacılığı hizmetinden ilk defa yararlanacaksanız ‘Şifremi Unuttum’ menüsünden şifre edinebilirsiniz. Başarı bir girişin ardından üst tarafta bulunan menüler çubuğundan ‘Hesaplarımı’ seçmelisiniz. Ardından ‘Burgan Bank Ek Hesap Kapatma’ menüsüne başarıyla giriş yapabilirsiniz. Bu menüden hesap kapatma formunu doğru doldurarak ek hesaplarınızı kapatabilirsiniz. Ek hesaplarınızın kapanma onayı 3 iş günü içerisinde gerçekleştirilir. Bu 3 iş günü içerisinde ek hesaplarınızla bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirmemelisiniz.

4. Burgan Bank Çağrı Merkezi ile Banka Hesabı Kapatma

Burgan Bank çağrı merkezine bağlanmak için 0 850 222 8 222 numarayı aramalısınız. Çeşitli bankacılık işlemlerinizi ve hesap açma / kapatma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Yurt dışında Burgan Bank çağrı merkezini arayacaksanız numaranın başına alan kodunu girmelisiniz. Hesap kapatma işleminizi günün herhangi bir saatinde gerçekleştirebilirsiniz. Müşteri temsilcinize bağlandıktan sonra banka ile şikâyetlerinizi belirtebilirsiniz. Sonra hesap kapatma isteğinizi dile getirebilirsiniz. Hesap kapatmadan önce nedenlerinizi ve şikâyetlerinizi belirtmelisiniz. Burgan Bank hesabınız müşteri temsilciniz tarafından dikkatlice incelenir. Müşteri temsilcileri banka hesabınızda başlıca iki durumu kontrol ederler. Bunlardan bir tanesi hesabınıza ait para durumunu ikincisi ise hesabınızda ortaya çıkan borç durumudur. Bu iki durumdan da sorun çıkmazsa hesabınızı kapatabilirsiniz. Hesap kapatma işleminiz 5 iş günü içerisinde gerçekleştirilecektir. Hesabınız kapatıldığı anda Burgan Bank tarafından ‘Hesabınız Kapatılmıştır’ mesajı alırsınız. Telefon bankacılığı ile hesap kapatma işleminizi ücretsiz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Havale, EFT vb. bankacılık işlemleriniz için hesabınıza hizmet ücreti yansıyabilir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *