«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. İş Bankası Kredi Kartı Bloke Kaldırma

İş Bankası Kredi Kartı Bloke Kaldırma

kredi-kartı-bloke-kaldırma

İş Bankası Kredi Kartı Bloke Kaldırma 2019

Değerli okuyucularımız bugün sizleri daha sağlıklı ve daha doğru bilgilendirmek adına İş Bankası kredi kartı bloke kaldırma işlemleri ile ilgili haberimizi yayımlamak ve siz değerli okuyucularımızın bilgilerine sunmak istiyoruz. Neden bu habere öncelik verdiğimizi merak ediyorsanız eğer önce onu kısaca açıklayalım. Ülke genelinde yaşanan ekonomik kriz ve firmaların ardı ardına konkordato vermesi aynı zamanda büyüklü küçüklü bir çok işletmenin kepenk kapatması ile bir çok firmanın ekonomik krizden kurtulmak için işçi çıkarma yoluna gitmiş olmaları işsizlik sayılarını iki haneli rakamlara yükseltmiş ve işsiz kalan bir çok vatandaşımız kredi kartını ödeyememiş hatta bir çok kişinin kredi kartına bloke konulmuştur. İşte bu detaylar kredi kartı bloke kaldırma sorusunu gündeme getirmiş ve bu haber yani kredi kartı bloke nasıl kaldırılır haberi son zamanlarda internet haber sitelerinde en çok aranan haber aynı zaman da internet haber sitelerinde en çok okunan haber olarak karşımıza çıkması bizim bu haberi yapmamızı sağlamıştır. Bizde finanshaberi.net olarak siz değerli okuyucularımızın çok doğru ve en sağlıklı bilgileri vermek için söz konusu olan iş bankası bloke kaldırma haberini gündemimize alarak siz değerli okuyucularımızın bilgilerine sunmak adına yayımlamaya karar verdik. Şimdi sözü daha fazla uzatmadan sizlerin bilmesi gereken bütün detayları tek tek açıklayalım.

İş Bankası Kredi Kartı Bloke Kaldırma Nasıl Yapılır 2019

Değerli okuyucularımız bütün kredi kartlarında ödememe günü 90 günü geçince ödemesi yapılmayan kredi kartına banka tarafından bloke konulmaktadır. Sizlerde böyle sorunlar ile karşılaşa bilir ve nasıl bloke kaldırılır merak etmiş olabilirsiniz. İş bankası kredi kartı bloke kaldırma işleminizin tamamen gerçekleşmesi için öncelikle ilk yapmanız gereken işlem kullanmış olduğunuz yani bloke konulan kredi kartının bütün borcunu tamamen yatırmanız gerekecektir. Eğer bloke konulan kredi kartınızın borcunuzun tamamını ödemiş iseniz bankanız tarafından kredi kartı blokesi 24 saat içinde kaldırılacaktır. Fakat bazen tüm borcu ödeseniz dahi banka işlemlerinde aksaklık olabiliyor. Böyle bir sorun ile karşılaşır iseniz o zaman yapmanız gereken işlem ise iş bankası müşteri hizmetlerini aramanız ve blokenin kalmasını ve kredi kartını kullanmaya devam etmek istediğinizi bildirmeniz gerekecektir. Bu işlemi de gerçekleştirdikten sonra yani iş bankasının müşteri hizmetlerini arayarak kredi kartı blokesinin kaldırılmasını talep ettiğinizden sonra en geç bir saat içinde kredi kartınıza konulan bloke kaldırılacak olup kredi kartınız yeniden bütün işlemlere açılacaktır.

İş Bankası Kredi Kartı Bloke Kaldırma ve Detayları

Değerli okuyucularımız banka tarafından 90 gün boyunca ödenmeyen kredi kartınıza bloke konulması durumunda sizlerin kredi notunuz da düşüş olacaktır. Bu düşüşten kaynaklı bazı işlemler karşınıza çıkabilmektedir. Bu işlemler nedir diye soracak olursanız şu şekilde izah ederek açıklayalım. Bankalar için artık günümüzde bütün bankacılık işlemlerinde kredi notu çok büyük önem arz etmekte olup krediler ve kredi kartları buna göre bildirilmekte ve limitleri kredi notuna göre ayarlanmaktadır. Kartınıza konan bloke kredi notunuzu düşürdüğü için kartınızda bazı değişiklikler karşınıza çıkacaktır. Bu değişiklikleri de açıklayacak olur isek blokesi kaldırılan kartınızda sizin kredi notunuzda düşüklük olduğu için kredi karlı limitinde düşüklük yaşanmış olabilir ayrıca nakit avans limiti de düşürülmüş olabilir. Fakat bunu büyük sorun etmeyin çünkü kredi kartınızı bundan sonra düzenli kullanır ve ödemelerini gününde yaparsanız yeniden kredi notunuz yükselecek ve kredi kartı limitiniz ile nakit avans limitinizde yeniden artırılacaktır.

Değerli okuyucularımız sizlerinde bu hususta merak ettiğiniz veya aklınıza takılan her hangi bir soru olursa eğer sizler için hazırlayıp yayımlamış olduğumuz İş Bankası kredi kartı bloke kaldırma başlıklı haberimizin en alt kısmında yer alan yorum bölümünden bizlere ulaşarak iş bankası ve bütün bankaların her işlemleri ile ilgili sorularda sorabilir ve akılınıza takılan bütün sorulara cevaplar alabilirsiniz…

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *