«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Vakıfbank Çalışma Saatleri 2021

Vakıfbank Çalışma Saatleri 2021

vakıfbank çalışma saatleri 2021

VakıfBank Çalışma Saatleri 2021

Ülkemizde en çok bilinen bankalardan birisi olan VakıfBank daima sunduğu kaliteli hizmetler ile tanınmaktadır. Ülkemiz tarafından bankalar birliği kuruluşunda yer alan ve 2012 yılında yapılan araştırma sonucunda aktiflik bakımından en büyük 6 banka olarak bildirilmiştir. İlk olarak Adnan Menderes’in emri ile birlikte 50 milyon TL sermaye üzerine kurulmuştur. 13 Nisan 1954 yılında kurulan bu banka kısa bir zaman olmasına rağmen büyük bir büyüme ile o yıla damga vurdu. VakıfBank’ın sloganı ise burası sizin yeriniz işimiz halden anlamak olarak ifade edildi. 2012 yılındaki bilgilere göre ise 12225 personeli bulunmakta olup günümüzde de hala hizmet vermektedir. Vakıfbank sadece ülkemizde değil yurt dışında da hizmet veriyor. Bu başarılı bankanın çalışma saatleri şu şekildedir;
VakıfBank çalışma saatleri 2021 yılında sabah 09.00’da başlamakta olup 12.30’a kadar sürmektedir. 12.30 ile 13.30 arası öğle tatili olmakta. Öğleden sonra çalışma saatleri ise 13.30 ile 17.00’a kadar olmaktadır.

VakıfBank Kaçta Açılıyor Kaçta Kapanıyor 2021

VakıfBank bünyesinde pek çok işlem yapılıyor. Hafta içi her gün çalışma saatleri 09.00 olduğu an işlemler başlıyor. Şubelerden yapılabilecek birçok işlem bulunuyor. Ayrıca şubede bulunan gişe görevlileri de bu alanda kolaylık sunacaktır. Bankalar çoğu zaman kalabalık olabiliyor. Bu durumda sıra makinaları üzerinden TC kimlik numaranızı kullanarak sıra alabilir ve işlemlerde öncelik kazanabilirsiniz. VakıfBank yıllardır hizmet veren başarılı ve köklü bir bankadır. VakıfBank şubesi üzerinden kredi başvurusu, havale, EFT ve benzeri birçok işlemi kolay ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.

Neden VakıfBank Tercih Ediliyor?

VakıfBank hızlı bir şekilde büyük bir büyüme elde ediyor. Ülkemiz Bankalar Birliğine ait olan rapora göre 7. En büyük banka olmaktadır. Bankacılık sektöründe önemli gelişmeler meydana getiriyor. Güvenli bir şekilde bankacılık işlemlerini yapabilirsiniz.

VakıfBank İletişim o850 222 07 24

VakıfBank müşterilerine sorunsuz ve hızlı iletişim imkanı sunuyor. son teknolojiyi yakından takip eden ve çeşitli güncellemeler ile gönülleri fetheden Vakıfbank ile online ve telefon üzerinden iletişim kurma hakkınız bulunuyor. Bu yöntemler sayesinde ise 7 gün 24 saat kesintisiz iletişim gerçekleştirebilirsiniz. VakıfBank’a ait olan iletişim adreslerine göre 7 gün 24saat hizmet veriliyor. Telefon bankacılığı ya da internet bankacılığı yöntemi ile Vakıfbank müşteri hizmetleri ile birçok hizmeti tek tıkla kullanabilirsiniz.
Normal şube bankacılığının yanı sıra internet bankacılığı üzerinden çalışma saatleri sınırsızdır. Çünkü müşteri hizmetleri birimi vardiyalı çalışır. Böylece müşterilerine 7 gün 24 saat hiçbir kesinti olmadan sorunsuz bir hizmet vermektedir.
Müşterilerine sunduğu internet bankacılığı ile çeşitli avantajlar sayesinde Vakıfbank müşterileri oldukça mutlu. Bunun nedeni ise Vakıfbank pek çok işlemi tek tuş ile yapma imkanı tanıyor. Bu durumda ise şubeye gelmekte zorlanan ya da yoğun hayat temposundan şube işlemlerini fırsat bulamayan kişiler için internet bankacılığı ideal bir seçenek olacaktır.
Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *