«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Kredi Kartı Borcu Taksitlendirme Nasıl Yapılır?

Kredi Kartı Borcu Taksitlendirme Nasıl Yapılır?

Kredi-kartı-borcu-taksitlendirme

Kredi Kartı ve Kredi Kartı Taksitlendirme 2019

Değerli okuyucularımız bugünkü yazımız kredi kartları hakkında olacaktır. Başlık yazımızda da olduğu üzere kredi kartı borcu taksitlendirme nasıl yapılır kredi kartı borcu yapılandırma ve kredi kartı borcu ödeme şekilleri ile olacaktır. Değerli okuyucularımız söz konusu olan kredi borcu taksitlendirme nasıl yapılır ve kredi kartı borcu erteleme kredi kartı borcu yapılandırma işlemleri son zamanlar da en çok merak edilen konular arasında ilk sırada yerini almıştır. Ayrıca kredi kartı borcu taksitlendirme nasıl yapılır sorusu ve kredi kartı borcunu erteleyen bankalar ile kredi kartı borcu yapılandırma haberleri internet haber sitelerinde yoğunlukla takip edilmekte olup internet arama motorlarında en çok aranan ve en çok merak edilen haberler arasında olarak karşımıza çıkmaktadır. Değerli okuyucularımız sizlerde sitemiz finanshaberleri.net’i takip ederek bu hususta yani kredi kartı borcu nasıl taksitlendirme yapılır ve kredi kartı borcu yapılandırma ve 2019 yılında hangi bankalar kredi kartı borçlarını erteliyor diye merak ettiğiniz ve akıllarınızda oluşan ve cevapsız kalan soruların en doğru en net ve en sağlıklı bilgilerini öğrenmek için sitemizi takip edebilir ve bu hususta cevabına ulaşamadığınız sorulara yine sitemizin yorum bölümünden sorular sora bilir banka ve banka haberleri kredi kartı kampanyaları ve kredi kartlarına dair bütün soruların cevaplarını alabilirsiniz. Çok değerli okuyucularımız bugünkü yazdığımız konu olan haberimizin de başlığında belirttiğimiz üzere kredi kartı borcu nasıl taksitlendirme yapılır kredi kartı borcu yapılandırma ve kredi kartı borcu taksitlendiren bankalar hususunu finanshaberleri.net olarak bizzat bu konu ile yetkili olan yani kredi kartı veren bütün bankalara giderek bankaların yetkili personellerinden araştırmalar yaparak sizlere en sağlıklı bilgileri vermek için sitemizde yer vermek istedik. Bu hususta lütfen haberimizi sonuna kadar okuyun ve konusunda ihtiyacınız olan bütün bilgilere kavuşun isteriz.

Kredi Kartı Borcu Taksitlendirme Nasıl yapılır ve BDDK’nın Kararları

Çok değerli okuyucularımız kredi kartı borcu taksitlendirme nasıl yapılır konusu hakkında bilgilere ulaşmak için önce BDDK’nın konu hakkındaki açıklamalarına göz atmamız gerekmektedir. Resmi gazetede yayımlanmış olan BDDK’nın açıklamasın da yani Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından alınan kararlara göre Bankaların kredi kartı borçlarını bankanın kendi kar ve faiz oranları da ortaya koyarak banka müşterilerinin kredi kartı borçlarını taksitlendirme ve yapılandırma hakkına sahip olduklarını resmi gazetede yapmış olduğu bildirimle duyurmuştur. Fakat yine BDDK’nın 2018 yılında resmi gazetede yayımladığı başka bir bildirimin de ise 48 ay vadeli ihtiyaç kredilerinin kaldırıldığı ve ihtiyaç kredilerinin en fazla 36 ay olacağını duyurmuştu. Bu iki bildirim arasında önemli bir husus olmaktadır. Daha önceleri kişiler kredi kartını yapılandıramıyor bu tüzden 48 ay vadeli kredi çekerek kredi kartı borçlarını bu şekilde kapatıyordu. Şimdi ise bankalar BDDK’ dan gelen bildirim sonucunda müşterilerine 48 ay vadeli ihtiyaç kredisi veremese bile banka müşterilerini kredi kartı borçlarını 48 ay olana kadar taksitlendire biliyor ve yapılandıra biliyor. Siz değerli okuyucularımız da eğer kredi kartı mağduru olmuş iseniz veya kredi kartı borcunuzu ödemekte zorlanıyor iseniz bankanıza başvuru yaparak borçlu olduğunuz kredi kartınızı taksitlendirmek ve kredi kartınızı yapılandırmak gibi sağlanan imkan ve olanaklardan yararlana bilirsiniz. Şimdi siz değerli okuyucularımızın bilgisine sunmak için araştırdığımız kredi kartı borcu taksitlendirme nasıl yapılır hususunun detayları ile nasıl başvuru yapmanız gerekiyor ve kredi kartı borcu yapılandırma işlemlerinin bütün gerekli detaylarını hep birlikte inceleyelim.

Kredi Kartı Borcu Taksitlendirme Nasıl yapılır? Kredi Kartı Borcu Yapılandırma Başvuru

Değerli okuyucularımız kredi kartı borcu taksitlendirme ve kredi kartı borcu yapılandırma gibi işlemleri yapmanız için ilk yapmanız gereken kredi kartı borçlusu olduğunuz bankaya başvuruda bulunmanız gerekmektedir. Kredi Kartı Borcu taksitlendirmek için başvurunuzu yaptıktan sonra bankanız tarafından sizlere konu ile ilgili olan yetkili personel görevlendirilecek ve işlemleriniz banka tarafından yetkili olan personel tarafından işleme alınacaktır. Fakat burada çok ama çok dikkat etmeniz gereken detay ise taksitlendirilmesi yapılan yani yapılandırılan borcunuz vadeleri arttığı için ödeyecek olduğunuz miktarda vade ve faiz kaynaklı artışların olacağını bilmeniz gerekmektedir. Borcunuz ne kadar olur ise olsun başvurunuz alındıktan sonra kredi kartı borcunuz yapılandırılacak ve gerekli olan bütün bilgiler bankanızdan sizin için görevlendirilmiş olan yetkili personel tarafından size konu hakkında her türlü bilgi ve detaylar iletilecektir.

Kredi Kartı Borcu Taksitlendirme de En Uygun Bankalar

Değerli okuyucularımız kredi kartı borcu taksitlendirme nasıl yapılır başlıklı yazımızda çok önemli hususlardan biriside bankaların faiz oranlarının değişmesi ve en uygun faiz oranı ile ilgili olacaktır. Hangi bankalar daha uygun faiz oranları ile kredi kartı borcu taksitlendirme ve kredi kartı borcu yapılandırma yapıyor şimdi onları inceleyelim. Hemen hemen bütün bankalar bu hususta faiz oranlarını yüksek tutmaktadır. Fakat kamu bankası olan T.C. Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank bu hususta sizler için çok daha uygun olacak faiz oranları uygulayarak borçlu olduğunuz kredi kartınızı taksitlendiriyor. Eğer bu uygun taksitlendirme yapan bankalar haricinde başka bankaların kredi kartı borçlusu iseniz yine bu bankalar sizlere yardımcı olmaktadır. Kamu bankası olan bu bankalar sizlerin başka bankalara olan kredi kartı borcunuzu sizin adınıza ödeyerek sizlere destek olup borçlu olduğunuz kredi kartınızı taksitlendiriyor. Biraz öncede saydığımız T.C Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank bu hususta yani kredi kartı borcu taksitlendirme işlemlerinde faiz oranlarını çok cuzi tutarak 1.10’a kadar indirmişlerdir. Bizim yapmış olduğumuz detaylı araştırmalarda en uygun olan bankalar üsteki yazımızda da belirtiğimiz üzere bu 3 kamu bankasıdır. Fakat sizlerde bu hususta mağdur iseniz veya kredi kartı borcunuzu taksitlendirmek isterseniz yinede bütün bankalardan araştırmalar yapmanız sizlerin çok daha yararına olacaktır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *