«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Alternatif Bank Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi

Alternatif Bank Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi

alternatif bank

Alternatif Bank Düşük Faizli Kredi Kampanyası Devam Ediyor

Değerli okuyucularımız Alternatif Bank tarafından başlatılan kredi kampanyası devam ediyor. Alternatif bank düşük faizli kredi kampanyası hakkında sizlerinde bilmeniz gereken hususları ve alternatif bank düşük faizli kredi detaylarını faiz oranları ve vade seçenekleri hakkında önemli hususları tek tek açıklayalım. Son zamanların en hızlı büyüyen bankaları arasında olan banka sadece kredi kampanyası ile değil bütün banka ve bankacılık işlemlerinde ki kampanyaları ve müşterilerine sağladığı avantajlar ve müşteri memnuniyeti ile bir çok vatandaşımızın dikkatini çekmiştir.

Değerli okuyucularımız sizlerde alternatif bank düşük faizli kredi kampanyasından yararlana bilir ve geciken ödemelerinizi düzene kavuşturabilirsiniz. Bireysel tüketici kredisi yani bireysel ihtiyaç kredileri geçen hafta BDDK’nın almış olduğu karar doğrultusunda sizlerde 60 ay vadeli bireysel ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. Değerli okuyucularımız alternatif bank düşük faizli kredi kampanyası dahilinde de 60 ay vade seçeneğini de kullana bilir ve bundan sonra gelir gider dengesini uzun vade de olduğu için düzene kavuşturabilirsiniz. Fakat bilmeniz gereken ayrı bir detay ise alternatif bank düşük faizli kredi kampanyasından da kredi kullanacaksanız vade seçeneği uzadığı için ödeyecek olduğunuz faiz de yükselecektir. Bu işlem bütün bankalar da aynı sistemde uygulandığı gibi Alternatif bank düşük faizli kredi kampanyasında da aynı işlem uygulanacak ve faiz tutarı artacaktır.

Alternarif Bank 30.000 Bin TL İhtiyaç Kredisi Detayları

Değerli okuyucularımız Alternatif bank tarafından başlatılan kredi kampanyasının detayların hep birlikte inceleyelim. Kredi kampanyası başladığında tüketici kredisi vadesi 36 ay olabiliyordu. Fakat bir üst yazımızda da belirttiğimiz gibi BDDK’nın geçen hafta aldığı karar doğrultusunda tüketici kredi faizleri 60 aya yükseltildi. Bu neden le bankada kendi sitesinden kredi kampanyası hakkında değişiklik yaparak 60 ay vade seçeneğini de başlatmış olduğu alternatif bank düşük faizli kredi kampanyasına ekledi ve yapılan değişikliği kendi sitesinden yayımlayarak kamuoyuna duyurmuştur.

Alternatif bank düşük faizli tüketici kredisi kampanyası dahilinde 30.000 Bin lira kredi kullanan vatandaşlarımızın ödeyecek olduğu kredi faiz tutarı aylık 1.99 olmaktadır. Bu kredi faiz oranı 12 ile 24 ay olarak çekilen krediler için belirlenmiş olmaktadır. 36 ay vadeli kredinin aylık faiz oranı ise 2.15 olarak açıklanmış ve daha sonra ilave edilen 60 ay vade seçenekli kredinin aylık faiz oranı ise 2.50 olarak belirtilmiştir. Yukarıda da belirttiğimiz üzere kredi vadesi uzadıkça ödenen faiz oranı da artmaktadır.

Alternatif Bank Düşük Faizli Tüketici Kredisi Başvurusu

Değerli okuyucularımız öncelikle bilmeniz gereken şudur ki bankanızın size en yakın olan şubesine giderek başvurunuzu gerçekleştire bilirsiniz. Ayriyeten alternatif bank internet bankacılığı, alternatif bank cep ve telefon şube, alternatif bank ATM’leri birde alternatif bank müşteri hizmetlerini de arayarak düşük faizli kredi kampanyasına başvuru yapabiliyorsunuz.

Alternatif bank düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyasını bizzat yerinde araştırarak siz değerli okuyucularımızın bilgilerine sunduk. Değerli okuyucularımız sizlerinde Alternatif bank düşük faizli kredi kampanyası hususun da aklınıza takılan sorular olur ise eğer sitemiz finanshaberi.net üzerinden ve kredi kampanyası başlıklı haberimizin en alt bölümünde mevcut olan yorum bölümünde ayrıca e-posta ve iletişim numaralarımızdan bizlere ulaşarak sorularınızı sorabilirsiniz…

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *