«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. ICBC Kredi Kartı Bloke Kaldırma

ICBC Kredi Kartı Bloke Kaldırma

ICBC KREDİ KARTI

ICBC Kredi Kartı Neden Bloke Olur

Değerli okuyucularımız kredi kartı neden bloke edilir banka neden kredi kartlarına blok uygular sorusu son zamanlarda internet arama motorlarında en fazla aranan haber ve internet haber sitelerinde ise en çok okunan haberler olarak karşımıza çıkmaktadır. Bizde siz değerli okuyucularımızın bilgilerine sunmak maksadı ve amacı ile bu haberin bütün detaylarına açıklık getirmek için sitemizde yayımlıyoruz. ICBC bank kredi kartı bloke uygulaması yapmış ise eğer bunun iki sebebi vardır. Birinci sebebi kayıp çalıntı veya bir yerde unutma gibi durumdan dolayı ICBC BANK müşteri hizmetlerini aradığınız zaman banka güvenlik amacı ile ıcbc bank kredi kartına bloke koyacaktır. İkinci bir husus ise borcunu ödememekten kaymaklı bir durum olmaktadır. Kredi kartı son ödeme tarihinin geçmesine karşın 30 ile 90 gün içinde herhangi bir ödeme yapılmamış ise kredi kartınıza banka bloke koyacaktır. Bu işlem bazı banklarda 30 gün bazı bankalarda ise 90 gün sonra uygulanır. ICBC bank kredi kart bloke uygulamasını 30 gün sonra yapan bankalardan birisi olmaktadır.

ICBC Bank Kredi Kartı Bloke Kaldırma Nasıl Yapılır?

Değerli okuyucularımız kayıp ve çalıntı veya bir yerde unutma gibi durumlarda bloke edilen kredi kartınız yeniden bulmadıysanız bloke kaldırılmaz ve bankanız size yeni kredi kartı gönderecektir. Fakat ICBC kredi kartınızı geri buldunuz ve bankanızı arayıp kartınızı bulduğunuzu söylediğiniz zaman ICBC bank kredi kartı bloke işlemini en geç 24 saat içerisinde kaldıracak ve banka müşteri temsilcisi tarafından bloke kaldırıldıktan ve kartınız açıldıktan sonra tarafınıza bilgi verilecektir.

ICBC bank kredi kartı bloke kaldırma işlemini borcundan dolayı uygulamış ise eğer o zaman ıcbc bank kredi kartı boleke uygulamasının kaldırılması için borçlu olduğunuz kredi kartının bütün borcunun yatırılması gerekmektedir. ICBC bank kredi kartı bloke uygulamasının kaldırılması için bütün borcunu ödedikten sonra en geç 24 saat içerisinde kredi kartı bloke uygulaması kaldırılacaktır. Eğer kredi kartınızdaki bloke 24 saat sonra kaldırılmamış ise banka güncelleme yapmamış demektir. Böyle bir durumda ise ICBC BANK müşteri hizmetlerini arayarak ıcbc bank kredi kartı bloke işleminin kaldırılmasını ve bütün borcu ödediğinizi bildirmeniz gerekmektedir. Bu işlemi tamamlarsanız eğer o zaman ıcbc bank kredi kartı bloke uygulaması en geç 1 saat içerisinde kaldırılacak ve banka müşteri temsilcisi tarafından tarafınıza bilgi verilecektir.

Kredi Kartı Blokesi Kredi Notunu Nasıl Etkiler

Değerli okuyucularımız eğer kayıp çalıntı gibi sebeplerden dolayı ıcbc kredi kartı bloke olmuş ise eğer kredi notunuzu kesinlikle etkilemeyecek çünkü burada uygulanan bloke işlemi güvenlik amacı için uygulanmış bloke işlemidir. Fakat borcundan dolayı bloke olan ıcbc kredi kartı bloke uygulaması kredi notunuzu olumsuz etkiler ve kredi notu düşmesine yol açar. Değerli okuyucularımız sizler için yayımladığımız haberimizin yani ıcbc kredi kartı bloke kaldırma başlıklı haberimiz hakkında merak ettiğiniz ve cevabını alamadığınız sorular olursa eğer sitemiz finanshaberi.net üzerinden bizlere haberimizin altındaki yorum bölümünden ve e-posta adresimizden ayrıca iletişim numaralarımızdan ulaşabilir ve bütün banka ve bankacılık işlemleri hakkında sorular sorabilirsiniz…

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *