«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Garanti Bankası Türkiye’nin En İyisi Oldu

Garanti Bankası Türkiye’nin En İyisi Oldu

GARANTİİİİİİİİ

Garanti Bankası 9. Kez Türkiye’nin En İyisi Seçildi

Değerli okuyucularımız bugünkü haberimiz yine Garanti Bankası hakkında olmaktadır. Garanti Bankası ülkemizde en köklü ve en çok şubesi olan Bankaların arasında olup bir çok il ve ilçelerde de en çok şubeye sahip bankalardan birisi olmaktadır. Ayrıca Garanti Bankası her geçen gün kendi içinde Bankacılık işlemlerinde kendisi hızla geliştiren ve bütün yenilikleri bankacılık işlemlerinde getiren bankalardan birisi olma ünvanına da sahip olan bir banka olmuştur.

Söz konusu olan en iyi seçilme hususun da ise dış ticaret alanıyla ilgili olmaktadır. Bu husus şu şekilde gerçekleşmiş ve Garanti Bankası 9. kez Türkiye’nin en iyisi seçilmiştir. Değerli okuyucularımız dış ticaretin finansmanı alanının da Türkiye’nin en iyi dış ticaret finansmanı Bankası seçilerek bir başarıya daha imza atmıştır. Garanti Bankası dünyanın önde gelen hatta lider finans dergilerinden birisi olan Global Finance Tarafından düzünlenmiş olan organizasyon sonucunda dokuzuncu kez bu alanda Yurdumuzun en iyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası seçilmiştir. Konu hakkında Garanti Bankası tarafından açıklamalar yapılmıştır. Garanti Bankası tarafından yapılan açıklamada dış ticaret alanında sahip olduğu deneyim üzerinde açıklamalar yapılmış ve finansman gücünün ve lider banka olma misyonunun bu ödül sayesinde yeniden kanıtlandığı belirtilmiştir.

Türkiye’nin En İyi Dış Ticaret Bankası

Garanti Bankası tarafından yapılan açıklamalara Garanti Bankası Genel Müdürü Fuat ERBİL devam ederek şu ifadeleri kullanmıştır. Sayın ERBİL dış ticaret konusunda çözüm ortağı olmaya devam edecekleri ve bundan sonraki zamanlarda da yine müşterilerine en fırsat ve çözümleri ayrıca en iyi fırsatları ve yenilikleri sunmaya devam edeceklerini belirterek bu hususta hem müşterilerine hemde bankaya verilen ödülü layık gören Global Finance dergisine teşekkürlerini ileterek açıklamalarına son vermiştir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *