«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. İş Bankası 10 Bin TL İhtiyaç Kredisi

İş Bankası 10 Bin TL İhtiyaç Kredisi

iş_bankası_10-bin_tl_ihtiyaç_kredisi_kampanyası

İş Bankası 10 Bin TL İhtiyaç Kredisi

İş Bankası 10 Bin TL ihtiyaç kredisi nasıl alınır bilgilerini haberimizin devamında bulabilirsiniz. Son zamanlarda ihtiyaç kredisi taleplerinin artması ile bankalar ihtiyaç kredileri için kampanya düzenlemeye başladılar. İhtiyaç kredisi kampanyası düzenleyen Bankalar arasında İş Bankası’da yerini almıştır. İş Bankası yıllardır uygun faiz oranları ile müşterilerine kredi sağlamaktadır. Bugün ki haberimiz İş Bankası 10 Bin TL ihtiyaç kredisi hakkında olacaktır. Sizlerde haberimizi okuyarak İş Bankası 10 Bin TL ihtiyaç kredisi başvurusu, İş Bankası 10 Bin TL ihtiyaç kredisi faiz oranları ve İş Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasının detaylarını öğrenebilirsiniz.

İş Bankası 10 Bin TL İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır

İş Bankası İhtiyaç kredisi başvurusu yapmak için hiç zaman kaybetmeden başvuru işleminizi yapabilirsiniz. İhtiyaç kredisi başvurusu bankanın bütün şubelerinden yapılıyor. Ayrıca Banka’nın ATM’leri üzerinden de 10 Bin TL İhtiyaç kredisi başvurusu anında yapılabilmektedir. İş Bankası müşteri olun ya da olmayın İş Bankası ATM’lerini kullanarak anında kredi başvurusu ve kredi kartı başvurusunda bulunabilirsiniz. Diğer bir başvuru yöntemi ise SMS ile yapılır. İş Bankası SMS numarasına kısa mesaj göndererek ihtiyaç kredisi başvurunuzu yapabilirsiniz. iş Bankası ihtiyaç kredisi ve diğer kredileri için isterseniz İş Bankası internet bankacılığını kullanabilirsiniz. İnternet bankacılığı üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilir ve diğer kredi ürünleri içinde başvuruda bulunabilirsiniz.

İşbank ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler İş Bank mobil’i ve İşCep uygulamasını kullanarak anında başvurularını gerçekleştirebilirler. Söz konusu olan ihtiyaç kredisi için İş Bankası İletişim Hattı üzerinden de başvurular yapılabiliyor. Sizlerde ihtiyaç kredisi için başvuruda bulunabilir ve acil ihtiyaçlarınıza çözüm bulabilirsiniz. Kış aylarının yaklaşması doğal olarak ihtiyaçların çoğalmasına neden olmuştur. İş Bankası ihtiyaç kredisi başvurusu, İş Bankası 10 Bin TL ihtiyaç kredisi şartları ve İş Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasının detaylarını haberimizi okuyarak öğrenebilir ve başvurular hakkında gerekli bilgilerden faydalanabilirsiniz. İşbank ihtiyaç kredisi şartları nelerdir sorularınız için bir alt başlığımızı okumaya devam ediniz.

İş Bankası İhtiyaç Kredisi Şartları Nelerdir ?

İş Bankası 10 Bin TL ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler banka tarafından istenilen şartları mutlaka yerine getirmelidir. Banka tarafından istenilen şartları sağlayan her birey iş bankası ihtiyaç kredisi için anında başvuruda bulanabilmektedir. İhtiyaç kredisinin şartlarından ilki sigortalı olarak aktif iş hayatına devam etmektir. Bir başka kredi şartı ise 18 yaşının tamamlamış olmasıdır. Lakin burada belirtilen ihtiyaç kredisi şartları ev hanımları, öğrenciler ve emekli kişilere kredi verilmediği anlamına gelmemektedir. Her kredinin ayrı şartı olmaktadır. Öğrenciler için İş Bankası eğitim kredisi vermektedir. Emekli kişiler için ise emeklilere özel uygun faizli kredi ürünleri her zasman İşbank tarafından sağlanmaktadır. Ev hanımları da İşbank’tan dilediği zaman ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilmektedir.

iş_bankası_10_bin_tl_ihtiyaç_kredisi
İş Bankası İhtiyaç Kredisi Şartları

İş Bankası 10 Bin TL İhtiyaç Kredisi Faiz Oaranları / İş Bankası İhtiyaç Kredisi Hesaplama

10 Bin TL ihtiyaç kredisi için 3 ay ile 36 ay arasında vade seçeneği bulunmaktadır. İş Bankası 10 Bin TL ihityaç kredisi için %2,05 faiz oranı ile kredi kullanabilirsiniz. Ancak söz konusu olan ihtiyaç kredisi için kişinin kredi skor puanı büyük önem arz ediyor. Başvuruda bulunacak kişinin kredi notuna göre ihtiyaç kredisi faiz oranı değişime uğrayabilmektedir. İş Bankası kredi notu sorgulama hakkında bilgi almak isteyenler ury’ye https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/is-bankasi-kredi-notu-sorgulama/.html tıklayarak kredi skor puanı sorgulama hakkında gerekli bilgilerden faydalanabilirler.

Kredi Tutarı 10.000 Bin TL

Kredi Vadesi 12 Ay

Taksit tutarı 978,56

Kredi Faiz oranı %2,05

Hayat Sigortası 210,98 TL

Kredi Tahsis Ücreti 55,00 TL

İş Bankası 10 Bin TL ihityaç kredisi başvurusu nasıl yapılır ve İş Bankası 10 Bin TL ihtiyaç kredisi hesaplama işlemleri hakkında çok daha detaylı bilgileri bankanın resmi web sitesinden öğrenebilirsiniz. İhtiyaç kredisi hesaplama ve İhtiyaç kredisi faiz oranı bilgileri için url’ye https://www.isbank.com.tr/ihtiyac-kredisi-hesaplama#Taksit_ihtiyac tıklayarak bankanın resmi web sitesi adresine giriş yapabilirsiniz. Dilerseniz İş Bankası Müşteri Hizmetleri telefon numarasını arayarak bankanın müşteri temsilcilrinden de bilgiler alabilirsiniz. Aşağıda verilen url’ye tıklayarak İş Bankası Müşteri hizmetleri telefon numarası ve İş Bankası İletişim bilgileri hakkında da gerekli bilgileri öğrenebilirsiniz.

İş Bankası Müşteri Hizmetleri : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/is-bankasi-musteri-hizmetleri-444-02-02/.html

 

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.